- 9 Kasım 2007
- 16.975
- 248
kızlar teşekkür ederim hepinize biz mobilyalarımızı yatak odamız koltuk takımımız yemek masası 8 adet sandalye ki yemek masası kocaman açılıyor tv ünitemiz ve konsolumuz hepsine 12 bin tl verdik
ayşenur canım oraya gidemeden aldık çok ilginç ki çamlıca mobilyacılar sitesine girdik esas gideceğim yeri ararken bir mobilyacıyla anlaşır gibi olduk baktık hesap 16 bin tutuyor ki yine iyidi sonra dedik birkaç yere daha bakaşlım tam istediğim yere giderken bir baktım içerde country mobilya satan başka yerler var girdim biryere foto çekerken adamın teki kızdı foto çekme diye nişanlımda çıkıyoruz anne baba dedi kızdık çıktık tam yanına girdik birde baktık kısmetimiz ordanmış
öylece alıverdik çok güzel oldu içime sindi Allah hepinize güzellikler nasip etsin
eşyaların çok güzel canım ağız tadıyla otur evindemobilyalarını nerden aldın öğrenebilirmiyim fiyat hakketten uygunmuşş
gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAHçok sevindim senin adına
Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah..
Canım benim her ne kadar yüz yüze görüşmesek de, hep mailleşiyoruz bana çok yardımların oldu, olacak ta sen daha önce evlendiğin için :). herşeyin gönlünce olmasını diliyorum bu sene bizim yılımız olsun inşallah. Mobilyalarını çok beğendim, zevkine göre oluyor her şey maşallahdiyorum. İyi ki varsın
Canım mobilyaların çok güzel ferah,romantik,cici hepsi mevcutbayıldım aşkla huzurla kullanın canım çok zevkli seçimler yapmışsınız
gizz maşallahhçeyizin çokk güzellll güle güle aşkla kullannnnnnnn <3 eşyalarınada bayıldımm sende benm gibi çiçekli berjerler falann seviyosunnn anlaşılann hepsiii çok tatlııı güle güle oturunnn mutluluklaaa
Gizzzz merhaba
Hayırlı olsun mobilyaların içne sinerek , beğenerek almışsın çok şükürUmarım kazasız bir şekilde evine yerleşir de o kareleri de görürüz
Geriye kaldı sadece düğün zamanını beklemek
Canım benim çok güzel tercihler yapmışsın maşaAllah mobilyaların çok hoş Rabbim huzurla mutlulukla evinizde oturmayı nasip eylesin
Giz bayıldım mobilyalarına biliyorsun beyaz manyağı ve country tarzı favorim güle güle kullan inşallah
Gizikoooooosüper hersey süüper maşallah size
ay gizemciiiim bayıldım bayıldım güle güle kullan allah evinde görmeyi de nasip etsin sana inşallah. fiyatı da çok çok uyguna gelmiş evini de görürüz inşallah canım benim
Yine çok şeker şeyler almışsın giiiiz
Güzel günlerde kullan canım
Çok cici
Gizcim mobilyalarını ve fiyatlarını çok beğendim. Bir an önce evini yerleşmiş şekilde görmeyi bekliyorum. Çok zevkli seçimler ciddden
canım cok begendim aldıklarını.benim sevdiceğiminde arkadasının babasının mobilyacılar sitesinde dükkanı varmıs ankaranın.modeline rengine ölçülerine karar veriyomusssun onlar yapıyolarmıs. ordan istediğine göre yaptırırız demişti fotografları gorunce heyecanlandım ben deee
Yine çok şeker şeyler almışsın giiiizbn böyle patiklere bayılıyom yaaaa
kuzuuummmm son aldığın ev babeti nerdeeenn :103::103::103:
Gizemcim herşeyin çok güzel beyaz eşyalarınıda tamamlamışsın hayırlı olsun. Ev babetlerine bayıldım. Üstü ponponlu olandan bende de var