gizin çeyizine aldıkları

Gizzzz merhaba

Hayırlı olsun mobilyaların içne sinerek , beğenerek almışsın çok şükür Umarım kazasız bir şekilde evine yerleşir de o kareleri de görürüz

Geriye kaldı sadece düğün zamanını beklemek

Canım benim çok güzel tercihler yapmışsın maşaAllah mobilyaların çok hoş Rabbim huzurla mutlulukla evinizde oturmayı nasip eylesin

Giz bayıldım mobilyalarına biliyorsun beyaz manyağı ve country tarzı favorim güle güle kullan inşallah

Son düzenleme:
Gizikoooooo süper hersey süüper maşallah size

ay gizemciiiim bayıldım bayıldım güle güle kullan allah evinde görmeyi de nasip etsin sana inşallah. fiyatı da çok çok uyguna gelmiş evini de görürüz inşallah canım benim

eşyaların çok güzel canım ağız tadıyla otur evinde mobilyalarını nerden aldın öğrenebilirmiyim fiyat hakketten uygunmuşş

canım teşekkür ederim çamlıca fobilyacılar çarşılar çarşısından aldık

gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAH çok sevindim senin adına

berfom çok teşekkür ederim evet zaman nasıl geçti böyle çok şaşırıyorum bazen

Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah..

canım çok teşekkür ederim inşalllah sanada nasip olur gnlündeki

canım benim inşallah güzel günler göreceğiz ilerde baktığımızda birbimize ettiğimiz yardımları düşüneceğiz gerçekten çok iyi paylaşımlarımız oldu seninle ve olacaktırda sende iyiki varsın gülçincim

Canım mobilyaların çok güzel ferah,romantik,cici hepsi mevcut bayıldım aşkla huzurla kullanın canım çok zevkli seçimler yapmışsınız

canım çok teşekkür ederim

deryacım çok sağol canım inşalllah bu sene ve ömür boyu eşlermizle çok çok mutlu olacağız

canım çok teşekkür ederim

Canım benim çok güzel tercihler yapmışsın maşaAllah mobilyaların çok hoş Rabbim huzurla mutlulukla evinizde oturmayı nasip eylesin

teşekkürler canım

Giz bayıldım mobilyalarına biliyorsun beyaz manyağı ve country tarzı favorim güle güle kullan inşallah

canım beyaz hepimizin hayran olduğu renk sanırsam inşallah güzel olur herşey

Gizikoooooo süper hersey süüper maşallah size

canım benim seninkler daha güzel olsun inşallah

ay gizemciiiim bayıldım bayıldım güle güle kullan allah evinde görmeyi de nasip etsin sana inşallah. fiyatı da çok çok uyguna gelmiş evini de görürüz inşallah canım benim

aquam çok teşekkür ederim inşallah evimde fotolayıp senden güzel tavsiyeler alacağım günlerde gelecek

sana tek tavsiyem halıların beyaz olmasın mobilyada memnunun ama halılarda aslaaa

Gizcim mobilyalarını ve fiyatlarını çok beğendim. Bir an önce evini yerleşmiş şekilde görmeyi bekliyorum. Çok zevkli seçimler ciddden

canım cok begendim aldıklarını.benim sevdiceğiminde arkadasının babasının mobilyacılar sitesinde dükkanı varmıs ankaranın.modeline rengine ölçülerine karar veriyomusssun onlar yapıyolarmıs. ordan istediğine göre yaptırırız demişti fotografları gorunce heyecanlandım ben deee

biliyorum şu günlerde ev babetlerine doyamadım ama bu son dahada misfir için alacaksam büyük misafirler için olcak babalar dedeler içini :) ev babeti çorap ve baharatlıklaırm

Son düzenleme:
Gizcim mobilyalarını ve fiyatlarını çok beğendim. Bir an önce evini yerleşmiş şekilde görmeyi bekliyorum. Çok zevkli seçimler ciddden

inşallah evime yerleştiği günler çabuk gelir canım

ahhhh canım çabukcak gelsin o zamanalrın mobilyacı gezerken kalıyorsun heyecandan duraksıyorsun ben çok heyecan yaşamıştım o gün

Yine çok şeker şeyler almışsın giiiiz bn böyle patiklere bayılıyom yaaaa

canımsın çok teşekkürler gözdecim 2014 inşallah yuvalamrızı kurduğumuz bir yıl olcak

Gizemcim herşeyin çok güzel beyaz eşyalarınıda tamamlamışsın hayırlı olsun. Ev babetlerine bayıldım. Üstü ponponlu olandan bende de var

Gizemcim herşeyin çok güzel beyaz eşyalarınıda tamamlamışsın hayırlı olsun. Ev babetlerine bayıldım. Üstü ponponlu olandan bende de var

ecem canım çok teşekkür ederim güzel yorumun için elimizden geleni yapıyoruz azar azar birşeyler ortaya çıkmaya başladı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…