gizin çeyizine aldıkları

çeyiz almayı çok seviyorum bugün bu cicileri a101 den nişanlım aldı ve bende banyomuz için paspas ve banyo setimizi aldım hemen ekliyorum

Canim harika hepsi gule gule eskitme :)

canım çok sağolasın

Kişiye özel şeyleri çok seviyorum bende.Süpermiş gerçekten güle güle kullan gizem

bende kişiye özel ne varsa çok çok seviyorum canım

Gizim çok cici bayıldım

instagram da da görmüştüm havlular özellikleee

ahhh ahhh havlulara doymuyorum ama bu havlular en sevdiklerim

Çok şekerler gizcim tıpkı senin gibi

gözdecim çok sağol o senin şekerliğin canım

aldığın herşey çok hoş giz nasıl takip edebilirim instagramda?

canım instagramda davet et ama bana ismini sölersen kabul ederim benimki nergizakn

çok zevklisin canım güle güle kullan:)

canım benim sende çok zevklisin teşekkürler

Mutlulukla Kullanın İnşallah Canım, Ne güzel şeyler almışsınız yuvanız için

ya Gizcim harikalar bayildim gule gule kullan bende istiyorum paspas takimi aslinda kirmizi var ama english homedeki gibi istiyorum sence gereksiz mi ya :26:

Gizim güle güle kullanmak nasip olsun yeni cicilerini, hepsi çok güzel

canım benim çok çok teşekkür ederim

Mutlulukla Kullanın İnşallah Canım, Ne güzel şeyler almışsınız yuvanız için

oyy oyyy pericim güzel bakıyorsun güzel görüyorsun sağolasın

ya Gizcim harikalar bayildim gule gule kullan bende istiyorum paspas takimi aslinda kirmizi var ama english homedeki gibi istiyorum sence gereksiz mi ya :26:

canım benim çok sağol banyo duvarlar krem fayanslar kahverengi ki babamlar pembe yapalım dedikleri halde kir göstermesin diye böyle yapğtırdık sonra baktım ki millet mavi banyoda bile pembe kulllanıyorsa krem kahve beyazın yoğuın olduğu banyoda pembe yakışır dedim :))))))

kuzu ev belli değilse alma belliyse renk alternatifin varsa istediğini alabilirsin ben ubnları günlük kullanmam çünkü engglısh homeden havlu tarzı paspaslar almıştım günlük hayatta hep onları sererrim gibi geliyor annemde evde öyle yapıyor

iki tane olsada olur yani

Hepsi birbirinden tatlılar canım mutluluklaaa sağlıkla aşkla kullan hepsiniii

canım benim çok sağolasın

Ya keske ev belli olsa ama nerdee.. ama istiyorum ne bilim ablaminda iki tane var biri kirlenince hemen ikinciyi seriyo digerini makinaya atiyo boylelikle banyosu hic bos kalmiyo en iyisi alim dimi

arkadaşlar selam biz bugün mobilyalarımızı aldık

öncelikle bu tarz ¨p bir koltuk aldık hepsi özel yapım olacak mobilyacıyla anlaştık model olarak iderin bu koltuğu açılabilen bir modeli örnek aldık bazalılar bile vardı ama baza almadık biz bu modelin aynı mobilyacıda vardı çekemedim çok heyecanlıydım çok

koluklarımjızın rengi krem oldu berjerler ise bu paylaştığım kumaş örneğinden çiçekli olanı ortadaki renk ise hem 6 adet sandalyedeki rengimiz hemde çiçekli yastıklar ile beraber diğer yastıklarımızın rengi olacak ayrıca baş köşe sandalyelerinide çiçekli yapacağız

şimdi mobilyalarımın kıyısından köşesinden fotolar paylaşıyorum yatak odamıda çekmedim keşke çekseydim netten bulursam yükliyeceğim

tv plazma ünitemiz minimal birşey oldu onun üstüne mini mini raflar yapılcak ek olarak konsol yemek masası ve 8 adet sandalye koltuk takımı ve yatak odamızı halletik bugün çok mutluyum gönlüme göre country tarz oldular hemde hiçbirini anlatmaya gerek kalmadı mobilyacıda vardı evimizde ölçü aldı şimdi yapılcak 1 ay sonra teslim şükür ediyorum rabbime bugünleri gördüm diye

Ya bayildim bayildim gule gule kullan canim ya huzurla kullanmak nasip olsun insallah
Hepsi ne kadara mal oldu peki

Hayırlı olsun Gizcim siz de halletmişsiniz mobilya işini sonunda Allah ağız tadıyla kullanmayı nasip etsin.

Güle güle kullan gizemcim.
Hepsi gerçekten çok güzel.Salon takımın kulplarına bittim ztn.
Yatak odasınıda merakla bekliyorum
En önmlisi ztn senin içine sinmesi.Büyük bir eşyadan daha kurtuldunuz.
Geçenlerde konuştuğumuz yerdenmi aldın.İsmi aklıma gelmio

kızlar cidden o sevinçten nasıl modelleri çekmediğime özellikle yatak odasını çekmediğime şaşırıyorum ki yatak başlığı pek içime sinmedi esasen ama takımla uyumlu oldu düz ahşağ ama kare olması gerekiyor çünkü takımda oyma kokma yok öyle

önce yatak odası takımımı paylaşayım bunun gibi sade birşey

makyaj tuvalet aynasıda paylaşacağım yatak odasındaki makyaj aynası ama ben pek lükens ayak tercih etmediğim için her iki tarafada üç çekmeceli istedim

yatağımız bazalı oyma felan olmayacak ne üstünde ne dolapta country sadesini aldık içini tasarladık içi sıradan dolap içleri gibi oldu kocaman yüklüğümüz var ve üst kısımlar geniş çünkü oda ölçümüze göre alındı tasarruf sağladık

sadece iki baş komidinim sığmadı birini pencere kenarına koyacağım oda sağlık olsun

Harikalar maşallah tam benim istedigim gibi
Gizcim nereden ne kadara aldgnı öğrenebilirmiyim :26:
Bizimde mobilyalar istdan alıncak çünkü bütcemize uygun bulursak gidip bakabilirim

kızlar teşekkür ederim hepinize biz mobilyalarımızı yatak odamız koltuk takımımız yemek masası 8 adet sandalye ki yemek masası kocaman açılıyor tv ünitemiz ve konsolumuz hepsine 12 bin tl verdik

ayşenur canım oraya gidemeden aldık çok ilginç ki çamlıca mobilyacılar sitesine girdik esas gideceğim yeri ararken bir mobilyacıyla anlaşır gibi olduk baktık hesap 16 bin tutuyor ki yine iyidi sonra dedik birkaç yere daha bakaşlım tam istediğim yere giderken bir baktım içerde country mobilya satan başka yerler var girdim biryere foto çekerken adamın teki kızdı foto çekme diye nişanlımda çıkıyoruz anne baba dedi kızdık çıktık tam yanına girdik birde baktık kısmetimiz ordanmış

öylece alıverdik çok güzel oldu içime sindi Allah hepinize güzellikler nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…