Çamlıca mobilyacılar çarşısı dediğin yer Fetih Mobilyacılar çarşısı ile aynı yermi gizem?
Valla kimse kimsenin kısmetine mani olamıyor.
Zaten o tarz esnaflarada uyuz oluyorum.Bir resim çekmekle nolucaksa sanki patentti kendisinde.Tasarımı çalmak isteyen istedikten sonra her şekilde çalar.
Bizde bir aksilik çıkmazsa yarın gidicez.Fiyat bana çok iyi geldi.Mobilyacının ismini söyleyebilirmisin.Bizde bir gidip bakalım
özelde yazıyorum canım bilgileri evet aynen öyle kimse kimsenin kısmetine mani olmuyor oradan böyle muamele görünce direk nişanlım hadi gidiyoruz dedi çoktık iyikide
maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardanarkadaşlar selam biz bugün mobilyalarımızı aldık
öncelikle bu tarz ¨p bir koltuk aldık hepsi özel yapım olacak mobilyacıyla anlaştık model olarak iderin bu koltuğu açılabilen bir modeli örnek aldık bazalılar bile vardı ama baza almadık biz bu modelin aynı mobilyacıda vardı çekemedim çok heyecanlıydım çok
Eki Görüntüle 912013
koluklarımjızın rengi krem oldu berjerler ise bu paylaştığım kumaş örneğinden çiçekli olanı ortadaki renk ise hem 6 adet sandalyedeki rengimiz hemde çiçekli yastıklar ile beraber diğer yastıklarımızın rengi olacak ayrıca baş köşe sandalyelerinide çiçekli yapacağız
Eki Görüntüle 912014
şimdi mobilyalarımın kıyısından köşesinden fotolar paylaşıyorum yatak odamıda çekmedim keşke çekseydim netten bulursam yükliyeceğim
tv plazma ünitemiz minimal birşey oldu onun üstüne mini mini raflar yapılcak ek olarak konsol yemek masası ve 8 adet sandalye koltuk takımı ve yatak odamızı halletik bugün çok mutluyum gönlüme göre country tarz oldular hemde hiçbirini anlatmaya gerek kalmadı mobilyacıda vardı evimizde ölçü aldı şimdi yapılcak 1 ay sonra teslim şükür ediyorum rabbime bugünleri gördüm diye
Eki Görüntüle 912016 Eki Görüntüle 912017 Eki Görüntüle 912018
Giz çok romantik bir evin olacak bütün hepsine bayıldım. Özellikle yemek odası takımının kulpları çok güzel ki. Biz de dün nişanlımla tartıştık baya ben country bir ev istiyorum ondan senin mobilyalarına bayıldım. Ama nişanlım ise modern şeylerden hoşlanıyor. Kesinlikle ben öyle eski perili evlerdeki gibi eşyalar almam dedi. Orta yolu bulamadık ki. Eşyalar alınırken çok tartışacağız sanıyorum. Benim böyle bir ev yapmam çok zor gözüküyor. Sen mutlu günlerde kullan eşyalarını. Eminim ki bir araya gelince daha güzel olacak.
Hepsi çok güzel giz, güle güle kullanın. Mobilyalarınız çok hoş, oturma grubunu çok sevdimve gerçekten iyi fiyata almışsınız.
Son aldığın mutfak eşyaların çook şeker, havlullara bittim.
Romans takımların da çok güzel, ben A101 olmadığı için alamadım bulamıyorum oçay bardaklarını hiç
2 yerde baktırdım şekerliğini bulabilmiş ablam bi tek
maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardan
arkadaşlar selam biz bugün mobilyalarımızı aldık
öncelikle bu tarz ¨p bir koltuk aldık hepsi özel yapım olacak mobilyacıyla anlaştık model olarak iderin bu koltuğu açılabilen bir modeli örnek aldık bazalılar bile vardı ama baza almadık biz bu modelin aynı mobilyacıda vardı çekemedim çok heyecanlıydım çok
Eki Görüntüle 912013
koluklarımjızın rengi krem oldu berjerler ise bu paylaştığım kumaş örneğinden çiçekli olanı ortadaki renk ise hem 6 adet sandalyedeki rengimiz hemde çiçekli yastıklar ile beraber diğer yastıklarımızın rengi olacak ayrıca baş köşe sandalyelerinide çiçekli yapacağız
Eki Görüntüle 912014
şimdi mobilyalarımın kıyısından köşesinden fotolar paylaşıyorum yatak odamıda çekmedim keşke çekseydim netten bulursam yükliyeceğim
tv plazma ünitemiz minimal birşey oldu onun üstüne mini mini raflar yapılcak ek olarak konsol yemek masası ve 8 adet sandalye koltuk takımı ve yatak odamızı halletik bugün çok mutluyum gönlüme göre country tarz oldular hemde hiçbirini anlatmaya gerek kalmadı mobilyacıda vardı evimizde ölçü aldı şimdi yapılcak 1 ay sonra teslim şükür ediyorum rabbime bugünleri gördüm diye
Gizimmm seninnn adına inan öyle sevindim ki
Hepsini istediğin gibi aldın, hepsi senin zevkine göre oldu sonsuz kere şükürler olsun
Darısı diğer tüm country aşığı biz kızların başına inşallah
özlemcim çok sağolasın canım benim biliyorum bu tarzı seven kızların hepiciği beğenecektir koltuklaırmı sade yaptım country spor tarza yakın oldu genç evi gibi döşencek halı perde ahize herşey çok önemli inşallah güzel geçer herşey
Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah..
arkadaşlar selam biz bugün mobilyalarımızı aldık
Eki Görüntüle 912013
Eki Görüntüle 912014
kızlar cidden o sevinçten nasıl modelleri çekmediğime özellikle yatak odasını çekmediğime şaşırıyorum ki yatak başlığı pek içime sinmedi esasen ama takımla uyumlu oldu düz ahşağ ama kare olması gerekiyor çünkü takımda oyma kokma yok öyle
önce yatak odası takımımı paylaşayım bunun gibi sade birşey
Eki Görüntüle 912020
makyaj tuvalet aynasıda paylaşacağım yatak odasındaki makyaj aynası ama ben pek lükens ayak tercih etmediğim için her iki tarafada üç çekmeceli istedim
Eki Görüntüle 912021
yatağımız bazalı oyma felan olmayacak ne üstünde ne dolapta country sadesini aldık içini tasarladık içi sıradan dolap içleri gibi oldu kocaman yüklüğümüz var ve üst kısımlar geniş çünkü oda ölçümüze göre alındı tasarruf sağladık
sadece iki baş komidinim sığmadı birini pencere kenarına koyacağım oda sağlık olsun