gizin çeyizine aldıkları

Çamlıca mobilyacılar çarşısı dediğin yer Fetih Mobilyacılar çarşısı ile aynı yermi gizem?
Valla kimse kimsenin kısmetine mani olamıyor.
Zaten o tarz esnaflarada uyuz oluyorum.Bir resim çekmekle nolucaksa sanki patentti kendisinde.Tasarımı çalmak isteyen istedikten sonra her şekilde çalar.
Bizde bir aksilik çıkmazsa yarın gidicez.Fiyat bana çok iyi geldi.Mobilyacının ismini söyleyebilirmisin.Bizde bir gidip bakalım

özelde yazıyorum canım bilgileri evet aynen öyle kimse kimsenin kısmetine mani olmuyor oradan böyle muamele görünce direk nişanlım hadi gidiyoruz dedi çoktık iyikide

özelde yazıyorum canım bilgileri evet aynen öyle kimse kimsenin kısmetine mani olmuyor oradan böyle muamele görünce direk nişanlım hadi gidiyoruz dedi çoktık iyikide

Herşeyde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar
Belkide öyle olmasa buraya girmicektiniz bile

Hepsi çok güzel giz, güle güle kullanın. Mobilyalarınız çok hoş, oturma grubunu çok sevdim ve gerçekten iyi fiyata almışsınız.
Son aldığın mutfak eşyaların çook şeker, havlullara bittim.
Romans takımların da çok güzel, ben A101 olmadığı için alamadım bulamıyorum oçay bardaklarını hiç
2 yerde baktırdım şekerliğini bulabilmiş ablam bi tek

maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardan

Giz çok romantik bir evin olacak bütün hepsine bayıldım. Özellikle yemek odası takımının kulpları çok güzel ki. Biz de dün nişanlımla tartıştık baya ben country bir ev istiyorum ondan senin mobilyalarına bayıldım. Ama nişanlım ise modern şeylerden hoşlanıyor. Kesinlikle ben öyle eski perili evlerdeki gibi eşyalar almam dedi. Orta yolu bulamadık ki. Eşyalar alınırken çok tartışacağız sanıyorum. Benim böyle bir ev yapmam çok zor gözüküyor. Sen mutlu günlerde kullan eşyalarını. Eminim ki bir araya gelince daha güzel olacak.

canım güzel görüşlerin için öncelikle teşekkür ederim , benim nişanlımda modern bir evi olsun isteyebilirdi belki bilmiyorum ama ben ona hep hayallerimi anlatırken oda ister istemez sevdi galiba evimiz 3 oda 1 salon ama belki yemek odası koltuklar aynı odaya sığmaz diye ayrı ayrı odalara kullanırım dedim yada nişanlım için mavi beyaz tonlarla ikea tarzı yada modern bir oda bile uygularız bile düşündüm

bu durumda ilerleyen günlerde sizlerden yardımlar isteyeceğim

canım nişanlına güzelced izah etsen orta yolu pekala bulursunuz üzme kendini sakın

tartışmazsanız seviyorsunuz birbinizi üzmek neden isteyesiniz ona söylersin ben böyle şeyleri seviyorum orta yolu bullalım dersin kendini üzmen için birbinize düşmeniz için bir sebep yok inan düşün bunu

canım güzel yorumların için teşekkürler ahhh ahhh o çay bardakları geldiği gibi gidenlerden nişanlım ramazan bayramı kampanyasından almıştı bana onları son aldıklarımıda o aldı bende yaşadığım yerden alamıyorum bulamıyorum daha doğrusu

maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardan

teşekkür ederim canım inşalllah evimizi de paylaşacağımız günler gelir

Gizemim, hepsi çok güzel

Rabbim hayırlısıyla, mutlulukla kullanacağınız günleri getirsin biran önce.
Azıcık kaldı zaten. Mutluluklar canım beniimmm

canım demek ki gönlün temzimiş gönlüne göre mobilyalar bulmuşsun hayırlı olsun çok beğendim hepsini

Gizimmm seninnn adına inan öyle sevindim ki

Hepsini istediğin gibi aldın, hepsi senin zevkine göre oldu sonsuz kere şükürler olsun

Darısı diğer tüm country aşığı biz kızların başına inşallah

özlemcim çok sağolasın canım benim biliyorum bu tarzı seven kızların hepiciği beğenecektir koltuklaırmı sade yaptım country spor tarza yakın oldu genç evi gibi döşencek halı perde ahize herşey çok önemli inşallah güzel geçer herşey

eşyaların çok güzel canım ağız tadıyla otur evinde mobilyalarını nerden aldın öğrenebilirmiyim fiyat hakketten uygunmuşş

İnşallah gizim evinizin bitmiş halini merakla bekliyoruz çeyiz topiği ahalisi olarak

gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAH çok sevindim senin adına

gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAH çok sevindim senin adına

Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah..

Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah..

Canım benim her ne kadar yüz yüze görüşmesek de, hep mailleşiyoruz bana çok yardımların oldu, olacak ta sen daha önce evlendiğin için :). herşeyin gönlünce olmasını diliyorum bu sene bizim yılımız olsun inşallah. Mobilyalarını çok beğendim, zevkine göre oluyor her şey maşallah diyorum. İyi ki varsın

Canım mobilyaların çok güzel ferah,romantik,cici hepsi mevcut bayıldım aşkla huzurla kullanın canım çok zevkli seçimler yapmışsınız

gizz maşallahh çeyizin çokk güzellll güle güle aşkla kullannnnnnnn <3 eşyalarınada bayıldımm sende benm gibi çiçekli berjerler falann seviyosunnn anlaşılann hepsiii çok tatlııı güle güle oturunnn mutluluklaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…