gizin çeyizine aldıkları

Çamlıca mobilyacılar çarşısı dediğin yer Fetih Mobilyacılar çarşısı ile aynı yermi gizem?
Valla kimse kimsenin kısmetine mani olamıyor.
Zaten o tarz esnaflarada uyuz oluyorum.Bir resim çekmekle nolucaksa sanki patentti kendisinde.Tasarımı çalmak isteyen istedikten sonra her şekilde çalar.
Bizde bir aksilik çıkmazsa yarın gidicez.Fiyat bana çok iyi geldi.Mobilyacının ismini söyleyebilirmisin.Bizde bir gidip bakalım:KK34:

Çamlıca mobilyacılar çarşısı dediğin yer Fetih Mobilyacılar çarşısı ile aynı yermi gizem?
Valla kimse kimsenin kısmetine mani olamıyor.
Zaten o tarz esnaflarada uyuz oluyorum.Bir resim çekmekle nolucaksa sanki patentti kendisinde.Tasarımı çalmak isteyen istedikten sonra her şekilde çalar.
Bizde bir aksilik çıkmazsa yarın gidicez.Fiyat bana çok iyi geldi.Mobilyacının ismini söyleyebilirmisin.Bizde bir gidip bakalım:KK34:

özelde yazıyorum canım bilgileri evet aynen öyle kimse kimsenin kısmetine mani olmuyor oradan böyle muamele görünce direk nişanlım hadi gidiyoruz dedi çoktık iyikide

özelde yazıyorum canım bilgileri evet aynen öyle kimse kimsenin kısmetine mani olmuyor oradan böyle muamele görünce direk nişanlım hadi gidiyoruz dedi çoktık iyikide

Herşeyde bir hayır vardır diye boşuna demiyorlar:KK1:
Belkide öyle olmasa buraya girmicektiniz bile:KK34:

Hepsi çok güzel giz, güle güle kullanın. Mobilyalarınız çok hoş, oturma grubunu çok sevdim:nazar: ve gerçekten iyi fiyata almışsınız.
Son aldığın mutfak eşyaların çook şeker, havlullara bittim.
Romans takımların da çok güzel, ben A101 olmadığı için alamadım bulamıyorum oçay bardaklarını hiç:KK50:
2 yerde baktırdım şekerliğini bulabilmiş ablam bi tek:KK31:

arkadaşlar selam biz bugün mobilyalarımızı aldık

öncelikle bu tarz ¨p bir koltuk aldık hepsi özel yapım olacak mobilyacıyla anlaştık model olarak iderin bu koltuğu açılabilen bir modeli örnek aldık bazalılar bile vardı ama baza almadık biz bu modelin aynı mobilyacıda vardı çekemedim çok heyecanlıydım çok

Eki Görüntüle 912013

koluklarımjızın rengi krem oldu berjerler ise bu paylaştığım kumaş örneğinden çiçekli olanı ortadaki renk ise hem 6 adet sandalyedeki rengimiz hemde çiçekli yastıklar ile beraber diğer yastıklarımızın rengi olacak ayrıca baş köşe sandalyelerinide çiçekli yapacağız

Eki Görüntüle 912014

şimdi mobilyalarımın kıyısından köşesinden fotolar paylaşıyorum yatak odamıda çekmedim keşke çekseydim netten bulursam yükliyeceğim

tv plazma ünitemiz minimal birşey oldu onun üstüne mini mini raflar yapılcak ek olarak konsol yemek masası ve 8 adet sandalye koltuk takımı ve yatak odamızı halletik bugün çok mutluyum gönlüme göre country tarz oldular hemde hiçbirini anlatmaya gerek kalmadı mobilyacıda vardı evimizde ölçü aldı şimdi yapılcak 1 ay sonra teslim şükür ediyorum rabbime bugünleri gördüm diye

Eki Görüntüle 912016 Eki Görüntüle 912017 Eki Görüntüle 912018
maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Giz çok romantik bir evin olacak bütün hepsine bayıldım. Özellikle yemek odası takımının kulpları çok güzel ki. Biz de dün nişanlımla tartıştık baya ben country bir ev istiyorum ondan senin mobilyalarına bayıldım. Ama nişanlım ise modern şeylerden hoşlanıyor. Kesinlikle ben öyle eski perili evlerdeki gibi eşyalar almam dedi. Orta yolu bulamadık ki. Eşyalar alınırken çok tartışacağız sanıyorum. Benim böyle bir ev yapmam çok zor gözüküyor. Sen mutlu günlerde kullan eşyalarını. Eminim ki bir araya gelince daha güzel olacak.

Giz çok romantik bir evin olacak bütün hepsine bayıldım. Özellikle yemek odası takımının kulpları çok güzel ki. Biz de dün nişanlımla tartıştık baya ben country bir ev istiyorum ondan senin mobilyalarına bayıldım. Ama nişanlım ise modern şeylerden hoşlanıyor. Kesinlikle ben öyle eski perili evlerdeki gibi eşyalar almam dedi. Orta yolu bulamadık ki. Eşyalar alınırken çok tartışacağız sanıyorum. Benim böyle bir ev yapmam çok zor gözüküyor. Sen mutlu günlerde kullan eşyalarını. Eminim ki bir araya gelince daha güzel olacak.

canım güzel görüşlerin için öncelikle teşekkür ederim , benim nişanlımda modern bir evi olsun isteyebilirdi belki bilmiyorum ama ben ona hep hayallerimi anlatırken oda ister istemez sevdi galiba evimiz 3 oda 1 salon ama belki yemek odası koltuklar aynı odaya sığmaz diye ayrı ayrı odalara kullanırım dedim yada nişanlım için mavi beyaz tonlarla ikea tarzı yada modern bir oda bile uygularız bile düşündüm

bu durumda ilerleyen günlerde sizlerden yardımlar isteyeceğim

canım nişanlına güzelced izah etsen orta yolu pekala bulursunuz üzme kendini sakın

tartışmazsanız seviyorsunuz birbinizi üzmek neden isteyesiniz ona söylersin ben böyle şeyleri seviyorum orta yolu bullalım dersin kendini üzmen için birbinize düşmeniz için bir sebep yok inan düşün bunu

Hepsi çok güzel giz, güle güle kullanın. Mobilyalarınız çok hoş, oturma grubunu çok sevdim:nazar: ve gerçekten iyi fiyata almışsınız.
Son aldığın mutfak eşyaların çook şeker, havlullara bittim.
Romans takımların da çok güzel, ben A101 olmadığı için alamadım bulamıyorum oçay bardaklarını hiç:KK50:
2 yerde baktırdım şekerliğini bulabilmiş ablam bi tek:KK31:

canım güzel yorumların için teşekkürler ahhh ahhh o çay bardakları geldiği gibi gidenlerden nişanlım ramazan bayramı kampanyasından almıştı bana onları son aldıklarımıda o aldı bende yaşadığım yerden alamıyorum bulamıyorum daha doğrusu

maşalahh yaaa bayıldımm bayıldım ewinizin herşeyine..rabbim huzurlu mutlu günlerde kullanmayı nasip etsn bayıldım yaa süpermiş yani maşalahh tekrardan :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederim canım inşalllah evimizi de paylaşacağımız günler gelir

Gizemim, hepsi çok güzel :nazar:

Rabbim hayırlısıyla, mutlulukla kullanacağınız günleri getirsin biran önce.
Azıcık kaldı zaten. Mutluluklar canım beniimmm :KK16:

canım demek ki gönlün temzimiş gönlüne göre mobilyalar bulmuşsun hayırlı olsun çok beğendim hepsini:nazar::nazar:

öncelikle bu tarz ¨p bir koltuk aldık hepsi özel yapım olacak mobilyacıyla anlaştık model olarak iderin bu koltuğu açılabilen bir modeli örnek aldık bazalılar bile vardı ama baza almadık biz bu modelin aynı mobilyacıda vardı çekemedim çok heyecanlıydım çok

Eki Görüntüle 912013

koluklarımjızın rengi krem oldu berjerler ise bu paylaştığım kumaş örneğinden çiçekli olanı ortadaki renk ise hem 6 adet sandalyedeki rengimiz hemde çiçekli yastıklar ile beraber diğer yastıklarımızın rengi olacak ayrıca baş köşe sandalyelerinide çiçekli yapacağız

Eki Görüntüle 912014

şimdi mobilyalarımın kıyısından köşesinden fotolar paylaşıyorum yatak odamıda çekmedim keşke çekseydim netten bulursam yükliyeceğim

tv plazma ünitemiz minimal birşey oldu onun üstüne mini mini raflar yapılcak ek olarak konsol yemek masası ve 8 adet sandalye koltuk takımı ve yatak odamızı halletik bugün çok mutluyum gönlüme göre country tarz oldular hemde hiçbirini anlatmaya gerek kalmadı mobilyacıda vardı evimizde ölçü aldı şimdi yapılcak 1 ay sonra teslim şükür ediyorum rabbime bugünleri gördüm diye

Gizimmm seninnn adına inan öyle sevindim ki :KK16:

Hepsini istediğin gibi aldın, hepsi senin zevkine göre oldu sonsuz kere şükürler olsun :KK16:

Darısı diğer tüm country aşığı biz kızların başına inşallah :KK16:

Gizimmm seninnn adına inan öyle sevindim ki :KK16:

Hepsini istediğin gibi aldın, hepsi senin zevkine göre oldu sonsuz kere şükürler olsun :KK16:

Darısı diğer tüm country aşığı biz kızların başına inşallah :KK16:

özlemcim çok sağolasın canım benim biliyorum bu tarzı seven kızların hepiciği beğenecektir koltuklaırmı sade yaptım country spor tarza yakın oldu genç evi gibi döşencek halı perde ahize herşey çok önemli inşallah güzel geçer herşey

eşyaların çok güzel canım ağız tadıyla otur evinde :KK16: mobilyalarını nerden aldın öğrenebilirmiyim fiyat hakketten uygunmuşş :KK16:

özlemcim çok sağolasın canım benim biliyorum bu tarzı seven kızların hepiciği beğenecektir koltuklaırmı sade yaptım country spor tarza yakın oldu genç evi gibi döşencek halı perde ahize herşey çok önemli inşallah güzel geçer herşey

İnşallah gizim evinizin bitmiş halini merakla bekliyoruz çeyiz topiği ahalisi olarak :KK16:

gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAH:nazar: çok sevindim senin adına

gizz canım benimm. tüylerim diken diken diken oldu. dile kolay 2011 agustosta tanıştık biz. acabalar vardı hep. bak bugun evinin eşyalarını görmek nasip oldu. maşALLAH size maşALLAH:nazar: çok sevindim senin adına

Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah.. :KK16::KK34:

Herşeyine bayıldım insanın içine sinmesi, içinde uhde kalmaması en önemlisi canım..
Allah gönlündekini nasip etmiş ne güzel, darısı bizlerinde başına inşallah.. :KK16::KK34:

Canım benim her ne kadar yüz yüze görüşmesek de, hep mailleşiyoruz bana çok yardımların oldu, olacak ta sen daha önce evlendiğin için :). herşeyin gönlünce olmasını diliyorum bu sene bizim yılımız olsun inşallah. Mobilyalarını çok beğendim, zevkine göre oluyor her şey maşallah :nazar: diyorum. İyi ki varsın :KK16:

Eki Görüntüle 912013

Eki Görüntüle 912014

kızlar cidden o sevinçten nasıl modelleri çekmediğime özellikle yatak odasını çekmediğime şaşırıyorum ki yatak başlığı pek içime sinmedi esasen ama takımla uyumlu oldu düz ahşağ ama kare olması gerekiyor çünkü takımda oyma kokma yok öyle

önce yatak odası takımımı paylaşayım bunun gibi sade birşey

Eki Görüntüle 912020

makyaj tuvalet aynasıda paylaşacağım yatak odasındaki makyaj aynası ama ben pek lükens ayak tercih etmediğim için her iki tarafada üç çekmeceli istedim :KK1::KK1::KK1:

Eki Görüntüle 912021

yatağımız bazalı oyma felan olmayacak ne üstünde ne dolapta country sadesini aldık içini tasarladık içi sıradan dolap içleri gibi oldu kocaman yüklüğümüz var ve üst kısımlar geniş çünkü oda ölçümüze göre alındı tasarruf sağladık

sadece iki baş komidinim sığmadı birini pencere kenarına koyacağım oda sağlık olsun

Canım mobilyaların çok güzel ferah,romantik,cici hepsi mevcut:21::KK12: bayıldım aşkla huzurla kullanın canım çok zevkli seçimler yapmışsınız:nazar::KK16:

gizz maşallahh :nazar:çeyizin çokk güzellll güle güle aşkla kullannnnnnnn <3 eşyalarınada bayıldımm sende benm gibi çiçekli berjerler falann seviyosunnn anlaşılann hepsiii çok tatlııı güle güle oturunnn mutluluklaaa :KK16:

X