gizin çeyizine aldıkları

son günlerde eklemeyip çok aldığım çeyiz var şu sıralar instagramda aldıklaırmı mini mini paylaşıyorum gelelim son alınanlara bunları indirimplus ve indirim kapında gibi sitelerden aldım

önceliklşe pasta dizayn setleri siteden hediye oldu , sürahi mikser ise ayran çok sevdiğim ve sunuma önem verdiğim için alındı misafirlerim gelincede kullanırım ve hava ile temas etmiyor sürahi deliğinin ayrı kapağı var

lavabo süzgeci bana gerekli birşeydi lavabomun üstünü kaplıycam ve bulaşık kalıntıları lavabomu tıkamayacak

Gizim güle güle kullan son cicilerini artık yavaş yavaş sonlara yaklaşıyorsunuz

Canım Benim Nasılsın
Ne zamandır görüşemiyoruz, Çeyiz Topiğinden bulayım yazayım dedim :)
Birde fark ettim ki ne kadar güzel şeylerde eklemişsin Çeyizine
Maşallah Canım Hepsini Mutlulukla Kullan İnşallah

canım çok sağolasın halimi hatrımı sorduğun için aslında çeyiz almaya devam ediyorum ama buraya eklemiyorum bazılarını instagramdan paylaşıyorum hesabın varsa takip et beni sen nasılsın canım

canım çok sağolasın halimi hatrımı sorduğun için aslında çeyiz almaya devam ediyorum ama buraya eklemiyorum bazılarını instagramdan paylaşıyorum hesabın varsa takip et beni sen nasılsın canım

Canımm malesef hesabım yok
Üzüldüm Şimdi.
Olsun Canım, Artık koşuşturmalardan, yorgunluklardan ekleyemiyorsundur.
Ben bile ekleyemiyorum canım :)
Bende iyiym canım, seni merak ettim, nasılsın diye bakayım dedim :)
Ne kadar az kalmış canım 4 Ay 23 Gün Maşallah
Mutluluğunuz Daim Olsun Canım, Her geçen gün Artsın İnşallah

canım çok çok teşekkür ederim gerçekten az kaldı inşallah biz bugünleri güzelliklerle geçirirz en mühimi bu

bunlarda son aldıklarım bazı şeylerin fotosu yok kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…