gizin çeyizine aldıkları

ebet ebet aynı zehroşum buzdolabı seninki bir üst model olabilir daha enerji tasaruflusuydu sanki saninki inşallah bulaşıktan memnun kalırız canım

görünüş olarak aynı gibiler ama :26: evet tatlım şimdi baktım seninki 72NE Benimki 34 Ne imiş :26:
İnşallah Gizim yaaa

Gizcim madame coco masa örtüne ve runnera bayıldım ölçü olarak hangi ebatlardakini aldın ? Ben de alacağım ama ortada masa olmadığı için ne ölçüde alsam karar veremedim. Bu arada açılırken 8 kişilik olacak tarzda bir masa düşünüyoruz.

canım ben onları alallı çok çok oldu ölçüsünü kestiremiyorum canım ama benim aldıklarım büyük boydu evdeki masamıza koyduğumda azcık fazlalık olmuştu ki kenar kısımları dantel değil bende terzide kestirrrim diye düşünmüştüm

160 a 230 olabilir bide runnır için boy mühim değil enine ve boyuna koyabiliyorsun o yüzden onun için ebat düşünme canım

Canim birsey sorabilirmiyim tum esyalarin inox sanirim ama c.makinasi beyaz onu neden beyaz aldin sunun icin soruyorum bende gri istiyorum esyayi ama nisanlim camasir makinasinda beyaz bir model var o diye tutturdu ben c.makinasi mutfakta duracak butunluk acisindan soruyorum

Gizooooşşş senin çeyizcikleriniii yağmaliiicam bigünde du bakalım ne zaman

canım çamaşır makinesini aldığımız yer beyaz alın banyoda durcaksa dedi griler genelde boyama kaplama idi ama biz banyoda değil boş bir odamız var orada dolap içinde saklıcaz banyomuzda makinaya yer yok mutfak için ilerde mutfakta duracak olsada yerine dolap kapağı taktırrım olur biter diye düşündüm canım

ama yinede sen bilirsin mutfakta durup görünüyorsa önünde kapak yoksa gri de alabilirsin tabi

Cok sagol canim kapak gayet mantikli hic aklima gelmemisti

Evet runnerda sorun olmaz zaten madame coco örtülerde de 165*230 , 160*320 bir de 175*300 gibi ölçüler var kafam karıştı şimdi.

oyy çok güzelmiş canım güle güle giy inşallah

bgn annemde bana 2 tane daha pijama aldı biri polar biri pamuklu daha öncedende 2 tane daha pijamam vardı toplamda 4 pijamayla çeyizimin pijama bölümünü kapatıyorum bide bohçadakiler var yeterde artar

benim pijamalar çok edebli usturuplu heryeri öp örtülü annem alınca bişey diyemiyom tabi

Gecelikler çook şirinn yaa :)) güle güle kullan

ben pijileri gecelikleri çok seviyorum i&d sitesinde kampanyalı idi bunlar aldım

canım çok teşekkürler sende güle güle giyin benimde polar ihtiyacım var artıkbulamazsam evlenince halledeceğim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…