offff kuzum sen naptın yaaa bu ne böyle inan bitemeyecek sandımm bi arahepsi çok güzel ama paranda bol galiba 1:yoksa onca şey......tuppervare llerin bile dünyanın parasını bulur
sağol canım cidden içimden geldiği gibi yazdım
çok beğendim ya çeyiz çok seviyorum bizim zamanımızda yoktu bu kadar güzel şeyler
önemli olan huzurla kullanabilmek
yüzünden gülümseme eksik olmasın
Canım buzdolapları genelde hep böyle oluyor altta buzluğa olanlar genelde böyle meblağa geliyor. Canım
bunlar beyaz eşyalarım hepsini bosch marka aldık
Eki Görüntüle 870442 Eki Görüntüle 870443 Eki Görüntüle 870444 Eki Görüntüle 870445 Eki Görüntüle 870446
Canımm hayırlı olsun beyaz eşyalarda alınmış mutlulukla kullanın inşallah
İşin içine tam girmeyine bilinmiyormuşanladım canım güle güle kullan mutlu huzurlu bir şekilde
Gizim hayırlı olsun tekrar beyaz eşyalarınız ve bunlar benim beğendiklerimin aynısııı
Beyaz eşyalarda alınmış hayırlı olsuun
Canım Beyaz eşyalarda Aradan çıkmış ne Güzel
Mutlulukla Kullan İnşallah
Perim canım çok teşekkür ederim hadi artık 2014 gelsin helpimiz yuva kuralım
Gizim bulaşık ve buzdolabımız aynı sanırsam
bunlar beyaz eşyalarım hepsini bosch marka aldık
Eki Görüntüle 870442 Eki Görüntüle 870443 Eki Görüntüle 870444 Eki Görüntüle 870445 Eki Görüntüle 870446
Canim hayrli olsun herseyin cok guzel tum ceyizini incekedim buyuk ozenle ve zevkle secilmis mutlulukla kullan insallh birde kahverengi istanbul desenli nevresimini cok begendim onun markasini ve modelini ogrenebilirmiyim acaba?
Hayırlı olsun gizcim beyaz eşyalarını güle güle mutlu günlerde kullan inşallah. Bu arada buzdolaplarımız aynı.
Canım beyaz eşyalarınla ilgili bana da bilgi verebilir misin ne kadara aldın modelleri nedir