gizin çeyizine aldıkları

offff kuzum sen naptın yaaa bu ne böyle inan bitemeyecek sandımm bi arahepsi çok güzel ama paranda bol galiba1:yoksa onca şey......tuppervare llerin bile dünyanın parasını bulur

2 senedir hobi olarak yaparken bu kadar çeyiz yaptım bolluktan değilde 2 senede ite kaka böyle oldu vallla

tuppervare maalesef dünya para ama ben tanıdık olsun kermes olsun sonra sanalpazar olsun hep yarıdan da yarıya aldım vallla ama yine dünya para vermişimdir dahada eklemediğim tupper vardır

teşekkür ederim canım bitti artık beyaz eşyalarıda aldık bitirdik şükür

teşekkür ederim inşalllah bizde huzurlu yuvamızı kuracağız inşallah evimi paylaşmakta nasip olur çok teşekkürler

Canımm hayırlı olsun beyaz eşyalarda alınmış mutlulukla kullanın inşallah

Canım buzdolapları genelde hep böyle oluyor altta buzluğa olanlar genelde böyle meblağa geliyor. Canım

İşin içine tam girmeyine bilinmiyormuş anladım canım güle güle kullan mutlu huzurlu bir şekilde

Canımm hayırlı olsun beyaz eşyalarda alınmış mutlulukla kullanın inşallah

canım çok teşekkür ederim

İşin içine tam girmeyine bilinmiyormuş anladım canım güle güle kullan mutlu huzurlu bir şekilde

canım baka baka özellik okuya okuya vallla bu kadar oldu çok araştırdık çok vallla darısı başına

Gizim hayırlı olsun tekrar beyaz eşyalarınız ve bunlar benim beğendiklerimin aynısııı

tubim çok çok sağol canım vallla en makul en güzelleri bunlardı bana göre nitekim bak sende seçmişsin ki

Canım Beyaz eşyalarda Aradan çıkmış ne Güzel
Mutlulukla Kullan İnşallah

Canim hayrli olsun herseyin cok guzel tum ceyizini incekedim buyuk ozenle ve zevkle secilmis mutlulukla kullan insallh birde kahverengi istanbul desenli nevresimini cok begendim onun markasini ve modelini ogrenebilirmiyim acaba?

Canim hayrli olsun herseyin cok guzel tum ceyizini incekedim buyuk ozenle ve zevkle secilmis mutlulukla kullan insallh birde kahverengi istanbul desenli nevresimini cok begendim onun markasini ve modelini ogrenebilirmiyim acaba?

canım o linensten arzu kaprol tasarımı idi o yüzden kalmamış olabilir çok oldu alallı onu

Hayırlı olsun gizcim beyaz eşyalarını güle güle mutlu günlerde kullan inşallah. Bu arada buzdolaplarımız aynı.

teşekkür ederim canım o buzdolabıyı çok çok tavsiye ettiler hatta aldğmız yerdekilerde onu kullanıyorlarmış 3 senedir

Canım beyaz eşyalarınla ilgili bana da bilgi verebilir misin ne kadara aldın modelleri nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…