- 9 Mart 2013
- 929
- 64
canım bu sayfada paylaşmıştım model ve fiyat bilgilerini
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-169.html
Teşekkür ederim canım farketmemişim şimdi inceledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım bu sayfada paylaşmıştım model ve fiyat bilgilerini
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-169.html
ebet ebet aynı zehroşum buzdolabı seninki bir üst model olabilir daha enerji tasaruflusuydu sanki saninki inşallah bulaşıktan memnun kalırız canım
Hmm fiyati nekadardi peki canin bulamasam da cok merak ettim sakincasi yoksa
Gizcim madame coco masa örtüne ve runnera bayıldım ölçü olarak hangi ebatlardakini aldın ? Ben de alacağım ama ortada masa olmadığı için ne ölçüde alsam karar veremedim. Bu arada açılırken 8 kişilik olacak tarzda bir masa düşünüyoruz.
Canim birsey sorabilirmiyim tum esyalarin inox sanirim ama c.makinasi beyaz onu neden beyaz aldin sunun icin soruyorum bende gri istiyorum esyayi ama nisanlim camasir makinasinda beyaz bir model var o diye tutturdu ben c.makinasi mutfakta duracak butunluk acisindan soruyorum
canım çamaşır makinesini aldığımız yer beyaz alın banyoda durcaksa dedi griler genelde boyama kaplama idi ama biz banyoda değil boş bir odamız var orada dolap içinde saklıcaz banyomuzda makinaya yer yok mutfak için ilerde mutfakta duracak olsada yerine dolap kapağı taktırrım olur biter diye düşündüm canım
ama yinede sen bilirsin mutfakta durup görünüyorsa önünde kapak yoksa gri de alabilirsin tabi
Gizooooşşş senin çeyizcikleriniii yağmaliiicam bigünde du bakalım ne zaman
canım ben onları alallı çok çok oldu ölçüsünü kestiremiyorum canım ama benim aldıklarım büyük boydu evdeki masamıza koyduğumda azcık fazlalık olmuştu ki kenar kısımları dantel değil bende terzide kestirrrim diye düşünmüştüm
160 a 230 olabilir bide runnır için boy mühim değil enine ve boyuna koyabiliyorsun o yüzden onun için ebat düşünme canım
maşallah gizim birşey kalmamış çok güzel herşeyin
Gecelikler çook şirinn yaa :)) güle güle kullan
oyy çok güzelmiş canım güle güle giy inşallah
bgn annemde bana 2 tane daha pijama aldı biri polar biri pamuklu daha öncedende 2 tane daha pijamam vardı toplamda 4 pijamayla çeyizimin pijama bölümünü kapatıyorum bide bohçadakiler var yeterde artar
benim pijamalar çok edebli usturuplu heryeri öp örtülü annem alınca bişey diyemiyom tabi