bunlar beyaz eşyalarım hepsini bosch marka aldık
Eki Görüntüle 870442 Eki Görüntüle 870443 Eki Görüntüle 870444 Eki Görüntüle 870445 Eki Görüntüle 870446
Canım iyi günlerde kullan, mutlulukla ve sağlıkla inşallah.
bunlar beyaz eşyalarım hepsini bosch marka aldık
Eki Görüntüle 870442 Eki Görüntüle 870443 Eki Görüntüle 870444 Eki Görüntüle 870445 Eki Görüntüle 870446
Hayırlı olsun beyaz eşyaların canım
Yalnız buzdolabının ne özelliği var çamaşır makinesinden bile pahalı :26:.
Ben daha çok çamaşır makinesi pahalıdır diye düşünmüştüm ama yanlış biliyormuşum meğer.
hayırlı olsunnn canımm güle güle kullan geçen gün biz de gidip fiyat aldık boschtan çok güzel gerçekten beyaz eşyaları.
çamaşır makinanı beyaz aldın galiba , banyo da duracak falan diye mi beyaz aldın?
bu topiği yeni gördüm şimdilerde gelin olmak varmış biz biraz erken davranmışız sanırım
çok güzel herşey çok zevkli
ilk sayfadaki havlulara resmen bayıldım
iyi günlerde sağlıkla mutlulukla kullan canım
Canım herşey çok güzel daha öncede bakmıştımbeyaz eşyalarını yeni gördüm bende bosch bakıodum ama şuara siemense kaydım biraz kararsızım hala :44:
Çamaşır makinandan çok memnun kalcaksın bence bizde evimizde boschun buna benzer bi modelini kullanıyoruz çok memnunuz
ben sadece set üstü ocak ve bulaşık makinası alcam buzdolabı ve çamaşır makinamız var nişanlımın şuan kullandıklarını kullanıcaz yeni sayılırlar 2senelik fln eskiyince alırız diye düşünüyorum aslında evinde set üstüde var ama o kadar çizilmiş ve leke tutuyoki ben biraz takıntılıyım ondan onu değiştirmek istiyorum bulaşık makinandan bende bakıcam aklıma koydumbende bu tip bakmıştım siemenstede boschdada 1300 civarı demişlerdi kaç programlı?
bide set üstün için naçizane bi tavsiye metaller çok çabuk çiziyor ve su lekesi oluyor sürekli heleki evinde suların kireçliysehani aldığım yer tanıdık fln demişsin ya imkanın varsa cam olanlardan al derim grilerle siyah camlarda hoş duruyor
canım yorumun için sağolasın bulaşık makinası 4 programlı bizim uygun birşey aldık canım pek fazla öyle abartılacak bir özelliğide yok canım
canım biliyorum cam ocakları doğru diyorsun ama ben almak istemedim iştegri kullanan arkadaşlarım memnundu sadece 1 ay önce evlenen arkadaş sakın hiç bir eşyanı gri alma dedi ve ben gittim gri aldım o hergün silmekten çıldırıyorumuş
canım çok saol hepimiz güzel günlerde kullanalım sende açsana topik canım
canım çok güzel bir yorum yapmşsın ama seninki eminim benimkilerden çok çok güzeldir çok teşekkür ederim yorumun gerçekten mutlu ettti beni