- 21 Ocak 2013
- 3.771
- 2.911
Giziiim güle güle kullan
Gelin setin saten mi tatlım.. Dışı saten içi pamuk mu :26:
Güle güle kullan gizotummm
Herbişeyin harika yineee
güle güle kullan canım neeeee çeyizin bitti mi nayır nolamaz
Evet canım bitirmişsin güzel günlerde kullan daha var diye düşünüyorum ben düğüne tarihler birbirine yakın ama bende bi rahatlık var nedense
canım ne güzel büyük parçalarıda alıp çeyizi bitirdin darısı artık bizim başımıza:)) güle güle kullan
son alınan çeyizler bana göre bitti bu iş
almorcum tavsiye etmişti özdilek bambu yorgan
Eki Görüntüle 866644
karacahome tuğçe gelin seti pike ve nevresim seti pembiş pembiş
Eki Görüntüle 866645
phılıps akıllı ütüm , tefal blendır setim ve tost makinem bunalrın hepsini büyük indirimler ile çok uyguna aldım
Eki Görüntüle 866650
Eki Görüntüle 866651 Eki Görüntüle 866652
Gizimm hepsi çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah
Bu arada blenderdaş oldukBenimki de yeşili
kuzum benim çok sağol güle güle kullanalım sen nerelerdesin gel bakayım 2013 topikine
Gizotuumm benim 2013 imkansızzz amaa hatta 2014 bile zor
neden kuzum neden imkansız olsun yaa ne olduda böyle karamsar düşünüyorsun tubim
karacahome tuğçe gelin seti pike ve nevresim seti pembiş pembiş
Eki Görüntüle 866645
Ayy ben bunu çok begeniyorumm. mürdüm renginden bende almak istiyorummm. güle güle kullan canım
Canim aldiklarin cok harika guzel gunlerde kullan pembe cop kutusunu bebdr hep almak istiodum ama istedgim boy olmuodu bir turlu markafoni de senin aldigin kac kg lik kacirdim mi acaba?
Kuzum Sevdiceğin iş konusu daha kesin değil. Aslında kesin ama benim gönlüm pek yatmıyo o işe. Bizde durumlar biraz karışık anlayacağın
Hmm anladim canim cok ssol bende mutfak icin istiyrm 13 lt lik istyrm ama ben rahmin ettigim gibi 5 lt oluo hep markafonide.
bende hemn dolmasin isttrm canim ya malum calisan insanlariz hergun bosaltmiyim istiyrm:) banyoya 3 lt yeter ama bence canim3 litre çok büyük gelir bana bizim evdekide 5 litre canım küçük değil yani kocaman birşey şimdi banyo için napsam diye düşünüyorum
mudo internet mağazasından aldıkalrım harika derecede güzel ve özenli paketlenip geldi kızlar öyle güzel sarıp sarmalamışlar bide kocaman koliyi ful balaoncukjlada ayrıca kaplamışlar