- 14 Ekim 2010
- 805
- 5
canim bende bu aldiklarina bayildim cicekli olan herseyi çok seviyrm servisler karistrma kabi faln harika bu kuru kahveci mehmet tam olarak hangisi nerde birde karistrma kabini da nerden aldin merak ettim canim gidince benim de alasim geldi cokkk:)canım kuru kahveci mehmet efendi varya oraya girmeden dost doğru yukarıya çıkarken sola dönüyorsun hemen köşede canım çok kolay yerde ayrıca bu tür masa örtüsü muşamba satan heryerde bulunuyor
isterseniz bir gün gidelim asmunkal ve almorla gideceğiz çünkü biz kına eşyalaırmızı alacağız ordan sizlede çeyiz bakarız olurmu
canim bende bu aldiklarina bayildim cicekli olan herseyi çok seviyrm servisler karistrma kabi faln harika bu kuru kahveci mehmet tam olarak hangisi nerde birde karistrma kabini da nerden aldin merak ettim canim gidince benim de alasim geldi cokkk:)
Yeni aldıklarnda çook çook güzeller gizcim aşkla kullan
ba-yıl-dım hepsine, güle güle kullamak nasip etsin rabbim
bardak takımı göremedim fikir açısından varmı fotografı?
Cok guzel anlatmissin canim cok tesekkur ederim gidiyim bende bi altini ustune getireyim oralarin:)
Giziimm yaa şu eminönündeki alışveriş yaptığın yerleri tarif eder misin kuşum bana? bende önümüzdeki hafta sonu ya da bi sonraki hafta gidicem bi talan edeyiiim..
Gizz aldıklarına bayıldım, gideceğiniz zaman bana da haber verin mutlaka :)
Güle güle kullan tatlımm
ben seni götüreyim yahuuuu
bakk öncelikle kuru kahveci mehmet efendinin o ara sokağına dlaınca orada o kadar çok şey varki düz yolda karşılıklı cicili şeyler var önce o yeri tut aklında
havlu ev tekstil ürünler kürkçü hana bakabilirsin ki mısır çarşısına çıkarken kime sorsan gösterir canım
şark han ise ev eşyalar mutfak dekor amaçlı ne ararsan var mercan vergi dairesinin orada kime sorsan gösterir yani taaaa eminönnde mercan vergi dairesi nerede dersen tarif ederler koskoca mercan yokuşu var
ama sana en son gititğim zamanı anlatayım beyazıta kadar kabataştan tranvaya bindik nişanlım iyi biliyor oraları , beyazttın okulun duvarında dost doğru aşağıya indik sıralı züccaciyeciler dolu canım aşağıya doğru indik indik ilk züccaciyeleri gezdik
daha sonra oradan birine yahu bu şark han nerededir dediğimizde geldiğiniz yoldan tekrar çıkıp aşağı inin dedi ki yolda yürürken yine birine daha sorduk aşağıyı gösterdi bizde indik bir baktık şark han
yani orada soracaksın sormaktan asla çekinme ben hep böyle böyle öğrendim canım
ayy beraber gitme fikri çok süperrrr aslındaaa
şark hanı biliyorum kuşum karşısındaki çiçekçiden gelin çiçeğimi almıştım.. ama içini çok fazla gezme fırsatım olmadı.. kardeşimle gitmiştik hadi hadi dediğinden gezemedim.
ben oralara gidince yönümü şaşırıyorum.. hafızamı kaybetmiş gibi oluyorumben kimim nerdeyim falan modunda buluyorum kendimi.
aaaa varyaa gel öpeceğim senin gelin çiçeğini çok beğendim hattta çağlada geçen gün güldende sormuştu dedi çağlada sanırsam şark hanın aşağısından huzur çieçkten yaptırdı ben şarkhanın oradaki çiçekçiye nişanlımın hadi hadi demesi yüzünden gidemedim
tüm eminönü gezmelerine oda yanımda gidiyoruz haliyle rahat rahat bakamıyorum hadi ubndan sende var hadi bu çok kötü bu şöyle bu böyle diyor acıktım diyor susadım diyor bir bakıyorum hiç istediğim şeyleri bulamamış oluyorum
ilk zamanlar benimde kafam karışıyordu oraya gidince
gülden sen nikah şekerlerini bir blogıramı yaptırdın canım kaç adet yaptırdın birde ne kadara
benim nikah şekeri için magnet fikrim var düğün davetiyesi ile eş takım olsunlar diyorum nişanlımda kutu alallım diyor renk renk kutular var yaaaa ama kaç adet yaptırcağız bilmiyorum salon 500 kişilik
canım benim ya bende seni kocaman öperimkii
kuzum orda sadece çiçek satılıyor.. ben kendim yaptım kalanını.. işte organze kurdeleler falan aldım sardım sarmaladım yaptım bişiler.. beğenmene çok sevindimm balım ♥
kız kıza gitmek lazım öyle yerlere benimki bakmayı seviyor gerçi ama o da mantık çerçevesinde hareket ettiğinden. bence bu gereksiz şimdi bunun yerine şuna daha çok ihtiyacımız var işte sen kazak istemiyomuydun onu alırız gibi cümlelerle yıldırma psikolojisi uygulayıp başarılı da oluyor. :)) iyisi mi buluşup gidelim biz :)
nikah şekerimi de canım blogtan takip ettiğim birine yaptırdım. blog olarak elifin elizi yada atöylemania diye aratırsan bulursun..ig'de var hatta kullanıcı adı elifinelizi.. canım biz az kişi olacağımızdan ben 70 tane yaptırdım tanesi 4 liraydı.. çok kişiye daha ekonomik bişi bakın isterseniz canım. bizim nikah düğünden ayrı oldu o yüzden sadece yakınlar geldi.. magnette hoş bi fikir tatlım.. madem düğün davetiye ile de uyumlu. ama yine de bir bak elif hanımın çalışmalarına çok hoş şeyler var.. inanılmaz güzeller hatta.hem sayı çok olunca indirimde yapar sanırım.
canım kurdaller felan hep çiçekçilerde oluyormuş oradan bende bakarım haftaya izin kullanacağım gelin ayakkbımı ve çiçeğime akrar verdim kafamda fikir netken aradan çıksın diyorum haftaiçide gidicem eminönüne bol bol foto çekip blogumda paylaşacağım kısmetse
canım elifi takip ediyorum çok güzel şeyler yapıyor canım oda o yüzden seninkinide sanırsam onda görmüş olabilirim
bizim nikah düğün salonunda olacak aslında ben nikah şekeri yapmayalım düğün olacak desemde nişanlım olmaz olmaz diyor ya şık kutulara şeker koyacağız yada magnet olacak davetiyenin modelinden
vallla haftaya müsait ollursam senle gelmek isterim güzel olur ben nişanlımla gidince hiç biryere bakamadan dönüyorum gibi hissediyorum kendimi
keşke bende diyebilsem böyle bitti diye yine döktürmüşsün güle güle kullan
haftasonu elektirik süpürgemi aldımmı tamamdır o ağır diye alamadım taşıma sorunu yüzünde o nişanlımın evinde kalacak
vallla bitiyor ben artık didinemiycem gerisi ev yerleşirken çıksın orttaya büyük başlar bitti şükür daha bir dünya kıytırık şey aldım bu süreçte buraya eklemediğim çok gereksiz şeyler aldım yaaa