gizin çeyizine aldıkları

güle güle kullan canım neeeee çeyizin bitti mi nayır nolamaz :KK5:

Evet canım bitirmişsin güzel günlerde kullan daha var diye düşünüyorum ben düğüne tarihler birbirine yakın ama bende bi rahatlık var nedense :KK37:

baktım mudoda indirim var ek olarak ikinciye yüzden ellide var hemen beğendiğim kupaları aldım ve ne zamandır istediğim pembiş mutfak çöp tenekesini dün gece markafoniden aldım

$image (4).jpeg $mug.jpg $muggg.jpg $mugggggg.jpg $rosalyn mug.jpg

Giziiim güle güle kullan :KK16:
Gelin setin saten mi tatlım.. Dışı saten içi pamuk mu :26:

canım çok sağolasın

Güle güle kullan gizotummm :KK16:

Herbişeyin harika yineee :KK16:

cancağzım teşekkürler

güle güle kullan canım neeeee çeyizin bitti mi nayır nolamaz :KK5:

bitti bittti beyaz eşyalar kaldı onunda peşin parası hazır zaten yani çeyiz nedir bitti haftasonuda elektirik süpürgemi alıp veda edeceğim çeyize kısmetse

Evet canım bitirmişsin güzel günlerde kullan daha var diye düşünüyorum ben düğüne tarihler birbirine yakın ama bende bi rahatlık var nedense :KK37:

canım vallla çeyizleri yakında eve taşıyacağım eksik varsa el ele verip alırız daha burda eklemediğim çok şey var alınan artık uğraşamıyorum kabası bitti şükür

bendede bir rahatlık var sorma

canım ne güzel büyük parçalarıda alıp çeyizi bitirdin darısı artık bizim başımıza:)) güle güle kullan

canım çok sağol

son alınan çeyizler bana göre bitti bu iş

almorcum tavsiye etmişti özdilek bambu yorgan

Eki Görüntüle 866644

karacahome tuğçe gelin seti pike ve nevresim seti pembiş pembiş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 866645

phılıps akıllı ütüm , tefal blendır setim ve tost makinem bunalrın hepsini büyük indirimler ile çok uyguna aldım

Eki Görüntüle 866650

Eki Görüntüle 866651 Eki Görüntüle 866652

Gizimm hepsi çok güzel güzel günlerde kullanın inşallah

Bu arada blenderdaş olduk :KK53: Benimki de yeşili
:KK1:

Canim aldiklarin cok harika guzel gunlerde kullan pembe cop kutusunu bebdr hep almak istiodum ama istedgim boy olmuodu bir turlu markafoni de senin aldigin kac kg lik kacirdim mi acaba?

karacahome tuğçe gelin seti pike ve nevresim seti pembiş pembiş :KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

Eki Görüntüle 866645

Ayy ben bunu çok begeniyorumm. mürdüm renginden bende almak istiyorummm. güle güle kullan canım :KK16:

canım çok teşekkür ederim

Canim aldiklarin cok harika guzel gunlerde kullan pembe cop kutusunu bebdr hep almak istiodum ama istedgim boy olmuodu bir turlu markafoni de senin aldigin kac kg lik kacirdim mi acaba?

canım öncellikle teşekkürler çöp kovam 5 litre mutfak için bu boyu aldım bide 3 litresi var onuda banyo için alacağım

Hmm anladim canim cok ssol bende mutfak icin istiyrm 13 lt lik istyrm ama ben rahmin ettigim gibi 5 lt oluo hep markafonide.

Hmm anladim canim cok ssol bende mutfak icin istiyrm 13 lt lik istyrm ama ben rahmin ettigim gibi 5 lt oluo hep markafonide.

3 litre çok büyük gelir bana bizim evdekide 5 litre canım küçük değil yani kocaman birşey şimdi banyo için napsam diye düşünüyorum

3 litre çok büyük gelir bana bizim evdekide 5 litre canım küçük değil yani kocaman birşey şimdi banyo için napsam diye düşünüyorum
bende hemn dolmasin isttrm canim ya malum calisan insanlariz hergun bosaltmiyim istiyrm:) banyoya 3 lt yeter ama bence canim

mudo internet mağazasından aldıkalrım harika derecede güzel ve özenli paketlenip geldi kızlar öyle güzel sarıp sarmalamışlar bide kocaman koliyi ful balaoncukjlada ayrıca kaplamışlar

mudo internet mağazasından aldıkalrım harika derecede güzel ve özenli paketlenip geldi kızlar öyle güzel sarıp sarmalamışlar bide kocaman koliyi ful balaoncukjlada ayrıca kaplamışlar

kazasız belasız gelmesine sevindim canım bende oradan şekerlik almıştım inş. benim kide sorunsuz ve çabuk gelir. aldığın kupalardan bende almıştım geçen sene çok güzeller güzel günlerde kullanalım inş.

X