canım benim ya bende seni kocaman öperimkii
kuzum orda sadece çiçek satılıyor.. ben kendim yaptım kalanını.. işte organze kurdeleler falan aldım sardım sarmaladım yaptım bişiler.. beğenmene çok sevindimm balım ♥
kız kıza gitmek lazım öyle yerlere benimki bakmayı seviyor gerçi ama o da mantık çerçevesinde hareket ettiğinden. bence bu gereksiz şimdi bunun yerine şuna daha çok ihtiyacımız var işte sen kazak istemiyomuydun onu alırız gibi cümlelerle yıldırma psikolojisi uygulayıp başarılı da oluyor. :)) iyisi mi buluşup gidelim biz :)
nikah şekerimi de canım blogtan takip ettiğim birine yaptırdım. blog olarak elifin elizi yada atöylemania diye aratırsan bulursun..ig'de var hatta kullanıcı adı elifinelizi.. canım biz az kişi olacağımızdan ben 70 tane yaptırdım tanesi 4 liraydı.. çok kişiye daha ekonomik bişi bakın isterseniz canım. bizim nikah düğünden ayrı oldu o yüzden sadece yakınlar geldi.. magnette hoş bi fikir tatlım.. madem düğün davetiye ile de uyumlu. ama yine de bir bak elif hanımın çalışmalarına çok hoş şeyler var.. inanılmaz güzeller hatta.
hem sayı çok olunca indirimde yapar sanırım.