- 6 Eylül 2013
- 53
- 0
- 34
çeyizdek ieksikliklerin yavaştan bitmesinden dolayı rahat rahat dekor amaçlı alışveriş yapmaya başladım mutfak tartısı istiyordum böyle şirin birşeyi görünce kaçırmadım gereklimi gereksizmi tartışılır ama mutfağımda yerim var o yüzden aldım
antremde biraz geniş o yüzden bu tablolardan aldım evimiz yakın zamanda boyanacak hemen gidip denemek istiyorum nasıl duracak diye
ve bu bardak altılıklarını çok almak istemiştim kalmamıştı şimdi buldum aldım
Eki Görüntüle 844582 Eki Görüntüle 844583 Eki Görüntüle 844584 Eki Görüntüle 844585
aldıklarının hepsine ayrı ayrı aşık oldum çok güzellermzellikle çiçekli bardak altlığın harika:) eminönünden aldıklarını da bekliyorum ayrıca:)
Canim yeni ciciletin harika ozrllikle mutfak tartina bayildim nerden aldin acaba
Güzel günlerde kullan canım...
Tesekkur ederim canim cok sirinmis sanirim bende alicam :)
Hepside birbirinden güzel giz ya bayıldım
eminönünden alınanlar karıştırma kabım kesme tahtam müşamba servis , çiçekli ekmek sepeti ve mini ikramlık 2 adet bunlar nişanlımdan hediyeler hepsi çiçekli
Eki Görüntüle 844906
canım yeni cicilerin çok şeker. o muşambalardan çok çok istiyorum ama denk gelemiyorum bir türlü. sen tam olarak nerden aldın. not alayımda belki bidahaki gitmemde bulurum
canım kuru kahveci mehmet efendi varya oraya girmeden dost doğru yukarıya çıkarken sola dönüyorsun hemen köşede canım çok kolay yerde ayrıca bu tür masa örtüsü muşamba satan heryerde bulunuyor
isterseniz bir gün gidelim asmunkal ve almorla gideceğiz çünkü biz kına eşyalaırmızı alacağız ordan sizlede çeyiz bakarız olurmu
Canım Benimmm
Ne zamandır görüşemiyoruz, Nasılsın?
Zevkine Hayranım zaten, yeni aldıklarında harika...
Mutlulukla Kullanmak Nasip Olsun İnşallah
teşekkür ederim canım. siz gideceğiniz zaman haber verin bir programım olmazsa bende gelmeyi çok isterim
canımsın perim ben seni arada tkaip ediyorum merak etme çok teşekkür ederim mutllukla kullanalım