gizin çeyizine aldıkları

Güle güle kullan canım çeyiz setini ben de bu setten almıştım geçen sene hisardan .

kendime yeni yıl cicisi aşkım geliyor diye süslencem saç maşam eksikti çeyizimde hemen alıverdim morhipodan çeklerimle :)

giz bunca şeyi naasıl topladın bilmiorum darısı başıma henüz hiç birşeyim yok 14 eylülde düğünüm var umarım yetiştirirm bütün bunları

giz bunca şeyi naasıl topladın bilmiorum darısı başıma henüz hiç birşeyim yok 14 eylülde düğünüm var umarım yetiştirirm bütün bunları

Canım benim çeyizim bana hep az gelmiştir daha çok eksik var oho eylüle kadar rahat alırsın canım

Son düzenleme:
canım migrosa baktım bulamadım sadce tuzlukları vardı ,görevli b,r,ne srdum olmadığını söyledi...

senbakabildin mi canım kaselere

Bu arada tencerelere bayıldım güle güle mutlu ,huzurlu günlrde kullan canım

Tatlım güle güle kullan hepsi çok şık yaaaa

Çeyize güncelleme anne babam ve aile dostumzla hisars gitik bugn ürünlerm teslim olmamıştı ve yeni kampanya. 2050 tl çay seti ile betaberdi veee geçen alışveriş iptal oldu biz 1600 tl ye peşin parayla çeyiz seti aldık içinde seramik tencereside var

Bu arada hisarın 1200 tl olan nice model çatla kaşık bıçak seti 12 kişilşk oda 380 tl indirimde milanoyla aynı model haber vereyim dedim annem çok ısrar ettti almam için satenini hende bernardo yemek takımında veriyor gerek yok dedim ama heran hisardan niceyi alabilirim çok şıktı çok

Bide düsüklüyü yeni çıkan model verdiler sağolsunlarr

gizcim nasılsın?? hisarların hayırlı olsun canım hepsi de çok şıkk... ben yılbaşında istanbuldaydım, çok kalabilseydim seninle de gezmek isterdim canım.. inşallah bidahaki sefere..
çok bişi alamadım vakit yetmedi ama aldıklarımı topiğime koydum o konuştuğumuz çay bardaklarını aldım en azından

Mffinım çok iyim babamla çeyiz aldık beyaz eşyalarıda alıcaktı ama aşkım gelince alcaz acaip mutluyum inanamıyorum keşke senle görüşseydik mufffinm yaaaa bayıldım çeyizlerine

bu cicikler arkadaşımdan hediye makarna tabakları çok beğenmiştim zaten kiiiii

canım benim inşallah görüşcez senle bi gün çok istiyorum bende.. beyaz eşyaya kadar geldiniz demek haaa çok sevindim canım umarım bana da o günler çabucak gelir..

bu makarna tabaklarını geçen hafta arkadaşım hediye aldı ekleyememiştim son aldıklaırmı inşallah eklerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…