gizin çeyizine aldıkları

canım bunlar süper! güle güle kullan ben de gecelik istiyordum biliyorsun.. trendyoldan mı aldın? çekin var mıydı?

muffinim neredesin sen özledm ama doğan güneş yarınmı ben yarimi yarın alıcam gecelikler pier cardin çok kaliteli hadi sende alllll :KK16::KK16:

mugiifnm zevkler aynı bu ikiliyi ben hepsinden daha çok beğendm ama babamın kartını bombaladığım için ikisinde alamadm ama pembe kolları dantel olamnı ayrıca sevmiştim

canım geceliklerin çok güzel çok kaliteli duruyor güle güle aşkla kullan:KK16:

kızlar çok çok sağolun yakın bir zamanda tekrar yeni çeyizlerimi ekleyeceğim alll alll durasmıyorum sevgilime kavuştum ama evlerinin olduğu yer tam bir çeyiz cennetiymiş o yüzden yakın zamanda yeni ciciler diyorum

muıtluyum güzel topiğim aşkım geldi heryere yazasım var herkese söleyesim var benim psikolojim şükür ki düzeldi elini tuttum yaaa alllahım ölebilirim dedim o derece inanamadım onu sapasağlam yanımda görmeyeee o yüzden güzel güzel çeyizlere devammmm

aldıkların çok güzeller güle güle kullan hepsini. gözün aydın inşallah sevdiceğime kavuşmak banada nasip olur:KK5:

bu saati cookinin çağlamın çeyizinde görmüştüm aşık olmuştum altıncı cadden aldım çeyizimin son gözdesi
$cpcake saat.JPG

Eklentiler

• $cupcake.jpg
    $cupcake.jpg
    17,5 KB · Görüntüleme: 45
Son düzenleme:
canım bende gördüm bunu çok şeker güle güle kullan
altıncıcaddede dünkü indirim bugünkü ürünler ve şuanki fiyatlarıyla olsa işe yarardı

canım bende gördüm bunu çok şeker güle güle kullan
altıncıcaddede dünkü indirim bugünkü ürünler ve şuanki fiyatlarıyla olsa işe yarardı

çek felan bakmadım şu sıra bende önüme ne gelirse alıyorum gördüm alayım dedim çok sevdim ben bunu :))))))

daha alınıcak şoy şey var ayşgeülcüm çoook bu saat inşallah mutfağıma uyar

çek felan bakmadım şu sıra bende önüme ne gelirse alıyorum gördüm alayım dedim çok sevdim ben bunu :))))))

daha alınıcak şoy şey var ayşgeülcüm çoook bu saat inşallah mutfağıma uyar

hiç sorma herkes çeyiz işini bitirmişsin diyor ama aklıma o kadar çok şey geliyor ki alınacak:)) önümüzdeki ayda bosch tan elektrik süpürgesini de alırsam rahatlıycam valla:))

gözünaydın gizommmm:KK16:

bitti gitti artık askerlik sırada düğün şafağı saymak var şafak saymaktan kurtuluş yok:KK9:

altıncıcaddeye grip baktığımda çok beğenmiştim.ama kart limitim olmadığı için alamadım:KK50:

güle güle kullan saatini tatlım..

gözünaydın gizommmm:KK16:

bitti gitti artık askerlik sırada düğün şafağı saymak var şafak saymaktan kurtuluş yok:KK9:

altıncıcaddeye grip baktığımda çok beğenmiştim.ama kart limitim olmadığı için alamadım:KK50:

güle güle kullan saatini tatlım..

ayyy canım alllah razı olsun sorma idden şafakları bir bir atlıyorum okul bitti askerlik tamam sıradakiler gelsin artık :)))

evet ben çok beğendm babamın kartıyla aldım :) ama kafamda kaırşmadı değil mutfağıma uyumlu olurmu die :)

hiç sorma herkes çeyiz işini bitirmişsin diyor ama aklıma o kadar çok şey geliyor ki alınacak:)) önümüzdeki ayda bosch tan elektrik süpürgesini de alırsam rahatlıycam valla:))

canım az kaldı senin çeyizin kiiii elektrik süpürgesi bende phılıps maraton istiyorum ama tarihimiz net belli değil sonlara doğru alacağım sen ne zaman düşünyorsun canım

ayyy canım alllah razı olsun sorma idden şafakları bir bir atlıyorum okul bitti askerlik tamam sıradakiler gelsin artık :)))

evet ben çok beğendm babamın kartıyla aldım :) ama kafamda kaırşmadı değil mutfağıma uyumlu olurmu die :)

canım az kaldı senin çeyizin kiiii elektrik süpürgesi bende phılıps maraton istiyorum ama tarihimiz net belli değil sonlara doğru alacağım sen ne zaman düşünyorsun canım

canım bu iki ay biraz taksitlerim var delilik yapıp şubatta almazsam:) mart nisan gibi düşünüyorum

düğün şafağından sıra nede olur acaba şafak saymada :)önümüz saymakla geçicek valla:)

iyi yapmışsın canım .karımasın kafan gizom bu saati mutfakta kullanacağın için her şekilde uyumlu olur için rahat olsun canım :KK16:"

X