gizin çeyizine aldıkları

nikitam hoşgeldin canım çeyizime :)))))) çok saol canım benim inşallah güzel ve mutlu günlerde nasip etsin allah bunları kullanmayı canım

bu cici artık benim oluyor englısh homeden tv battaniyesi soğuk kış gecelerinde ısınalımm :)))

Son düzenleme:

canım hepsi yok ama şuan tantitonide şu klasik olan kek kalıbı 19,90tl. fiyatı ucuzsa kargo bedava olduğu için alıcam yoksa acelesi yok.. senin kaça gelmişti?? buarada benim topikte sana bişiler yazmıştım bi ara bakarsın tatlım

gizim mesajımı görmedin sanırım ama markafonide kampanyaya 5 saat kalmış.. en iyisi alayım ben hazır kargo parası vermeyecekken..:44:

mufffinim yazdıklarını yeni görüyorum canım benimde komple 30 tl ye gelmişti herhalde kek kalıplarm çekim vardı benim canım

kızlar sağolun

o battaniyeleri gördüğümde bende vurulmuştum güle güle kullan tatlımm,

peki sen kırmızı önlükleri gördünn mü orada harikalar ..ben haftasonu aldımm kesinlikle bakmalısın önlüklere canım..

canım paylaşabilirmisin merak ettim şimdi netide inceleyeyim güle güle kullan

popcorn kaselerin gerçekten de çok sevimli mutlu huzurlu günlerde kullanırsınız inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…