gizin çeyizine aldıkları

Migroslarda 6.5 TL ye var pop corn kaselerinden :KK66:
Züccaciye ürünlerinde %25 indirim varmış

kızlar ben bu popcorn caselerini 4.80 tl yei ne aldım ikizbalığın dediği gibi %25 indirim var zğccaciyede çok güzel ürünler var bu kaselerin tuzlukları bile var çok şekerleri :)))))

Burda çok kişi çeyizlerini paylaşıyor,bende beğendiklerimi gidip alıyorum hemen :KK17:
Ama ben seninkilerin hepsine ba-yıl-dıımmmm :KK16:

Güzel günlerde kullanmanı dilerim..

kızlar ben bu popcorn caselerini 4.80 tl yei ne aldım ikizbalığın dediği gibi %25 indirim var zğccaciyede çok güzel ürünler var bu kaselerin tuzlukları bile var çok şekerleri :)))))

meraba canım
acaba hangi migros ? ben bizimkinde bulamadımda :)

çeyizime çoktandır pijama türü bişi almıyordum trendyol i&d kampanyasından bu cicileri aldım

$piji.jpg $pijiiii.jpg

yeni aldığım iç çamaşarı cicilerim kendime 2 tane alıp günlük kullandım ve 3 tane daha çeyize sipariş verdim çok kaliteliler ve uygunlar

$IMG_0340[1]_351x263.jpg $IMG_0341[1]_351x263.jpg $IMG_0342[1]_351x263.jpg

Ben bu popcornları REAL markette görüyorum hep

real de var mı aaaaaaaaa ben görmedim ya yeni mi geldi acaba bu kaselr?

tatlım kaselerin çok sekerler ya realde varsa alacağım yoksa iş çıkışı gidip cevahirden alacağımm.. bayıldımmmmmm:):KK16:

paylaştığın için teşekkürler:KK16:

sen nişanlısın dimi canım

real de var mı aaaaaaaaa ben görmedim ya yeni mi geldi acaba bu kaselr?

tatlım kaselerin çok sekerler ya realde varsa alacağım yoksa iş çıkışı gidip cevahirden alacağımm.. bayıldımmmmmm:):KK16:

paylaştığın için teşekkürler:KK16:

sen nişanlısın dimi canım

canım bende arkadaşlarıma hediye alıcam cevahirden kaldılarsa çok güzel şeyler var noel babalı bardaklar felan süslemler migrosuy görsen eksiğin ne varsa alırsın

canım sözlü yada nişanlı değilim hayırlısıyla geldiğinde bir çırpıda atlatıcaz inşallah şu an asker 20 gün daha sabır diyoruz :KK16::KK16::KK16:

canım bende arkadaşlarıma hediye alıcam cevahirden kaldılarsa çok güzel şeyler var noel babalı bardaklar felan süslemler migrosuy görsen eksiğin ne varsa alırsın

canım sözlü yada nişanlı değilim hayırlısıyla geldiğinde bir çırpıda atlatıcaz inşallah şu an asker 20 gün daha sabır diyoruz :KK16::KK16::KK16:

ben o zaman kesin gidiyorum akşam bakacağım migrosa canım ,eğerki varsa söylerim ama yarında izin aldım nasıl söyeleyebilirim ki:26:

süslemelere bayılıyorum valla.biliyorum asker beklediğini o zamanlarda konuştuğumzda daha yeni gönermiştin bak ne çabuk geçmiş zaman hadi gözün aydın tatlım hiçbir şey kalmmamış baya çeyizine almışsın,pijama takımı ,iç çamaşırı bile var yani .

acaba bende mi alsam diyorum ama çok erken olduğun düşünüyorum hayatımda biri bile yokken.

tepe home baktın mı çok gğzel tabakalr var kasada %20 veya %25 indiirm vardı ürünlerde ,ben aldım baya uyguna..

ben o zaman kesin gidiyorum akşam bakacağım migrosa canım ,eğerki varsa söylerim ama yarında izin aldım nasıl söyeleyebilirim ki:26:

süslemelere bayılıyorum valla.biliyorum asker beklediğini o zamanlarda konuştuğumzda daha yeni gönermiştin bak ne çabuk geçmiş zaman hadi gözün aydın tatlım hiçbir şey kalmmamış baya çeyizine almışsın,pijama takımı ,iç çamaşırı bile var yani .

acaba bende mi alsam diyorum ama çok erken olduğun düşünüyorum hayatımda biri bile yokken.

tepe home baktın mı çok gğzel tabakalr var kasada %20 veya %25 indiirm vardı ürünlerde ,ben aldım baya uyguna..

canım eğer nete girersen cevahrdeki migrosta varsa bana sölermisin ya yarın yada pazartesi arkadaşlarma alayım çeyizlerinde dursunlar

evet canım zaman geçti biz son günleri sayıyoruz allah kısmet ederse kavuşacağız

ben pijamaları gecelikleri hep 2011 de halletim paramı çarçur etmedim hem biriktirdim arda kalanlada hoppa çeyize canım 6 yıldır birlikteyim son 2 yıldır çeyiz yapıyorum :) inan kısmet bu işler bence sen çeyiz allll ki nasip biryerde seni bekliyor emin ol

tepe homa hep bakıyorum cevahire chakra açıldı şimdi yarın oraya gitmek bişiler bakmak istiyorum bende

çok şükür çeyizimin büyük bir kısmını bugün halletim hisar çeyiz setim annemin hediyesi

tencere setleri sahan set ve düdüklü tencere

$52086711_tn30_0.jpg $58219505_tn30_0.jpg $hisaaarrrr.jpg Eki Görüntüle 591384

çatal kaşık bıçak takımım

$hisar milano.jpg

cezvelerim ki setteki başkaydı tombiği değil bunu özellikle istedim
$9447_buyuk_zoom.jpg

çaydanlığım
$58382844_tn30_0.jpg

canım güle güle kullan iyi günlerde inşallah tüm çeyizliklerini, çok güzel şeyler almışsın zevkini çok beğendim, ben de ufaktan çeyiz için alışverişlere başlamayı düşünüyorum, uzun süredir internet sitelerini takip ediyorum ama henüz pek birşey almadım, nerden başlasam ne tavsiye edersin bana???

canım güle güle kullan iyi günlerde inşallah tüm çeyizliklerini, çok güzel şeyler almışsın zevkini çok beğendim, ben de ufaktan çeyiz için alışverişlere başlamayı düşünüyorum, uzun süredir internet sitelerini takip ediyorum ama henüz pek birşey almadım, nerden başlasam ne tavsiye edersin bana???

güzel yorumun için saol canım ben çeyize yatak odası tekstilden başladım nevresim pike battaniye yorgan yatak örtüsü bunları alabilirsin ilk etapta ben hep bunları almaya gayret ettim bir yandan havlu felan aldım azar azar birikti böyle hisar çeyiz setini çok istiyordum onuda bugün annem aldı

bernardo indirimi şubatta sevgililer günündede olur o zaman kahvaltı yemek takımı misafir takımı hepsini bir çırpıda alıcam yakın zamandada beyaz eşyalar yani şimdilik plan gidişat bu :)

çok sağol canım verdiğin fikir için, o kadar çok şey var ki düşününce nerden başlasam gerçekten karar veremedim ama sanırım sistematik olmak oda oda bölüp ilerlemek en iyisi
sen yatak odasından başlamışsın ben sanırım mutfaktan başlıycam, en çok mutfağa hevesim var çünkü :KK17:
şubat ayındaki kampanyayı söylemen de iyi oldu mutlaka değerlendiricem :KK34:

gizim en önemli kısımlardan birini daha atlatmışsın,ohhhh azıcık kaldı hem kavuşmanıza hem de çeyiz işinin bitmesine:KK16:

çok sağol canım verdiğin fikir için, o kadar çok şey var ki düşününce nerden başlasam gerçekten karar veremedim ama sanırım sistematik olmak oda oda bölüp ilerlemek en iyisi
sen yatak odasından başlamışsın ben sanırım mutfaktan başlıycam, en çok mutfağa hevesim var çünkü :KK17:
şubat ayındaki kampanyayı söylemen de iyi oldu mutlaka değerlendiricem :KK34:

canım mutfak için cıvıl cıvıl şeyler sürekli çıkıyor ben 2 tane nevresim almıştım sonra bernardoyu felan gezerken küçük küçük mutfak eşyaları aldım demem o ki yatak odası modası değişse bile senin zemkine kalmıştır o yüzden bunları mutfakla beraber götür bence bende çok mutfağa hevesliydim internet kampanyalarınada bak çeyizimin çoğu netten alınma

gizim en önemli kısımlardan birini daha atlatmışsın,ohhhh azıcık kaldı hem kavuşmanıza hem de çeyiz işinin bitmesine:KK16:

canım sağolasın yakın zamanda yemek takımı bornoz set ve beyaz eşyalar alınıcak :) bitiyor küçük ev aletleri en sona kaldı

X