kızlar ben bu popcorn caselerini 4.80 tl yei ne aldım ikizbalığın dediği gibi %25 indirim var zğccaciyede çok güzel ürünler var bu kaselerin tuzlukları bile var çok şekerleri :)))))
meraba canım
acaba hangi migros ? ben bizimkinde bulamadımda :)
Burda çok kişi çeyizlerini paylaşıyor,bende beğendiklerimi gidip alıyorum hemen
Ama ben seninkilerin hepsine ba-yıl-dıımmmm
Güzel günlerde kullanmanı dilerim..
hayırlı olsun canım aşkla kullan
Allahım ne tatlılar yaa maaaşımı alayım doğru kaldgm yerden devamyeni çeyizciklerim krep tavam ve cici kaselerim
Eki Görüntüle 581845 Eki Görüntüle 581846 Eki Görüntüle 581847 Eki Görüntüle 581848 Eki Görüntüle 581849
Ben bu popcornları REAL markette görüyorum hep
real de var mı aaaaaaaaa ben görmedim ya yeni mi geldi acaba bu kaselr?
tatlım kaselerin çok sekerler ya realde varsa alacağım yoksa iş çıkışı gidip cevahirden alacağımm.. bayıldımmmmmm:)
paylaştığın için teşekkürler
sen nişanlısın dimi canım
canım bende arkadaşlarıma hediye alıcam cevahirden kaldılarsa çok güzel şeyler var noel babalı bardaklar felan süslemler migrosuy görsen eksiğin ne varsa alırsın
canım sözlü yada nişanlı değilim hayırlısıyla geldiğinde bir çırpıda atlatıcaz inşallah şu an asker 20 gün daha sabır diyoruz
ben o zaman kesin gidiyorum akşam bakacağım migrosa canım ,eğerki varsa söylerim ama yarında izin aldım nasıl söyeleyebilirim ki:26:
süslemelere bayılıyorum valla.biliyorum asker beklediğini o zamanlarda konuştuğumzda daha yeni gönermiştin bak ne çabuk geçmiş zaman hadi gözün aydın tatlım hiçbir şey kalmmamış baya çeyizine almışsın,pijama takımı ,iç çamaşırı bile var yani .
acaba bende mi alsam diyorum ama çok erken olduğun düşünüyorum hayatımda biri bile yokken.
tepe home baktın mı çok gğzel tabakalr var kasada %20 veya %25 indiirm vardı ürünlerde ,ben aldım baya uyguna..
canım güle güle kullan iyi günlerde inşallah tüm çeyizliklerini, çok güzel şeyler almışsın zevkini çok beğendim, ben de ufaktan çeyiz için alışverişlere başlamayı düşünüyorum, uzun süredir internet sitelerini takip ediyorum ama henüz pek birşey almadım, nerden başlasam ne tavsiye edersin bana???
çok sağol canım verdiğin fikir için, o kadar çok şey var ki düşününce nerden başlasam gerçekten karar veremedim ama sanırım sistematik olmak oda oda bölüp ilerlemek en iyisi
sen yatak odasından başlamışsın ben sanırım mutfaktan başlıycam, en çok mutfağa hevesim var çünkü
şubat ayındaki kampanyayı söylemen de iyi oldu mutlaka değerlendiricem
gizim en önemli kısımlardan birini daha atlatmışsın,ohhhh azıcık kaldı hem kavuşmanıza hem de çeyiz işinin bitmesine