gizin çeyizine aldıkları

canım inşallah bütün şafakları yerizzzz çok sevdim saatimi

ayşegülcüm sana 2013 aşkkk getircekkk AŞKKKKKKKKKKKKKKKKKAŞKKK İSTERİZZZ

dicle murat teşekkürler canım

canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan o bardak altlıklarından bende istiyorum

canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan o bardak altlıklarından bende istiyorum

dayanamadım pera bulvarındanda bişiler aldım bugünlerde doymuyorum nedense canım sağolasın canım

Benim de aklımda canım bu ikisi çokk şekerler...güle güle kullan

bende aklımda kalacağına çeyizimde benle dursun dedim sağol canım çok sağol

sonunda bende kalpli lambalardan aldım çağloma teşekkürler ayrıca gülçincim turkuaz arkadaşım yakalacoda pera bulvarı çekini söledi vee ben hemen bu cicikleri aldım öperim kocaman

yapımda ve yayında emeği geçenlere saygılar aşkkkklarım

Eki Görüntüle 615034

aşkla kullannnnn canımmmm Yapımda emeği olanlara duygumu da ekleyelim bende onun sayesinde gördüm :))

Son düzenleme:
aşkla kullannnnn canımmmm Yapımda emeği olanlara duygumu da ekleyelim bende onun sayesinde gördüm :))

evetsss o zaman duyguyada çopk teşekkür edeyim yahuu siz olmasanız benim bu çeklerden haberim olmaz sağolun kullandıkça çok hgatırlayacağım çeyizim var sayenzde

canım tantitonide 20 tl bardak altıklarıda evmanyadan 30 tl felandı :))))))) bardak altılıkları pahalı ama olsun çeksizde alıyorum birazz

bende istiyorum o kek fanusundan ama işte indirime girmesini bekliyorum dedim heralde indirimde aldın çok güzell ama güle güle kullan

canım dahay uygunada alabilirdim ama aldım birkere dedim çok sevdim ama çokkk

iyi yapmışsın bende cokbegenıyorum bı ay ıkı ay daha bekleyebılırım sonra ındırımlı bulamazsam bende o fıyatta alıcam

iyi yapmışsın bende cokbegenıyorum bı ay ıkı ay daha bekleyebılırım sonra ındırımlı bulamazsam bende o fıyatta alıcam

canım sağolasın bende aldım öyle ne edem çok gereksiz şeler alıyorum belkide bu günlerde yaa kendime kızıyorum bazen bakalım mutfağı renkli yatak odası ve yemek odası çok sade olucak gibi :)

madam coco havlularda indirim yapömış hemen kaptım msj attılar şimdi dahasıda gelecek el havluları ve yüz havluları

daha deminkiler kapıdan ödemeydi bunlarda babacımın kartıyla benim oldular morlu olanıjn el ve yüz havlusundan aldım pembiş ve dantel olandanda sadece yüz havlusu madam cocoya teşekkürler

canım sağolasın bende aldım öyle ne edem çok gereksiz şeler alıyorum belkide bu günlerde yaa kendime kızıyorum bazen bakalım mutfağı renkli yatak odası ve yemek odası çok sade olucak gibi :)

bnde cok kızıyorum ama dayanılmıyo ya hastalık bu benım nasıl olur merak edıyorum
bu arada havluların cok guzelmıs begendımmm

havluların çok güzelmiş canım,mutlulukla kullan :) merak ettim kaça kaç ölçüleri havlularının?

helen canım çok saolasın ölçüleri söliyim madam coco sitesinden aldım benim için idealdi daha öncede havlu sipariş vermiştim kapıda ödeme seçeneğide var ben mağazada bulamıyordum bu modelleri

el havlusu 30 46
yüz havlusuda 50 76

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…