düğün şafağından sıra nede olur acaba şafak saymada :)önümüz saymakla geçicek valla:)
iyi yapmışsın canım .karımasın kafan gizom bu saati mutfakta kullanacağın için her şekilde uyumlu olur için rahat olsun canım"
canım yeni cicilerin çok şeker güle güle kullan o bardak altlıklarından bende istiyorum
Benim de aklımda canım bu ikisiçokk şekerler...güle güle kullan
sonunda bende kalpli lambalardan aldım çağloma teşekkürler ayrıca gülçincim turkuaz arkadaşım yakalacoda pera bulvarı çekini söledi vee ben hemen bu cicikleri aldım öperim kocaman
yapımda ve yayında emeği geçenlere saygılar aşkkkklarım
Eki Görüntüle 615034 Eki Görüntüle 615035
aşkla kullannnnn canımmmmYapımda emeği olanlara duygumu da ekleyelim bende onun sayesinde gördüm :))
ne kadara aldın canım bunları ögrenebilir miyimçoktandır almak istiyordum yeni cici çeyizlerimmmm kiiiiiiii
Eki Görüntüle 614936 Eki Görüntüle 614937 Eki Görüntüle 614940
ne kadara aldın canım bunları ögrenebilir miyim
canım tantitonide 20 tl bardak altıklarıda evmanyadan 30 tl felandı :))))))) bardak altılıkları pahalı ama olsun çeksizde alıyorum birazz
bende istiyorum o kek fanusundan ama işte indirime girmesini bekliyorum dedim heralde indirimde aldın çok güzell ama güle güle kullan
canım dahay uygunada alabilirdim ama aldım birkere dedim çok sevdim ama çokkk
iyi yapmışsın bende cokbegenıyorum bı ay ıkı ay daha bekleyebılırım sonra ındırımlı bulamazsam bende o fıyatta alıcam
canım sağolasın bende aldım öyle ne edem çok gereksiz şeler alıyorum belkide bu günlerde yaa kendime kızıyorum bazen bakalım mutfağı renkli yatak odası ve yemek odası çok sade olucak gibi :)