bernardo fiyatları güncelledi pelom ve ben vazgeçtim almaktan sanırsam 100 tl fark yaptı ama bilmiyorum kızdım işte şimdi onlara
sanalpazardan aldığım tuperlar duygucum saolasın baya ucuza geldiler
piknik seti 15 tl ye geldi
Eki Görüntüle 489322
dikdörtgen özel setide 16 tl ye aldım
Eki Görüntüle 489323
inşallah siz de az şafaklara çabucak gelirsiniz.zaman azalınca geçmiyor ama.ilk zamanlardan daha zor geliyor şuan.internetten nikah hazırlığı yapıyoruz.21 eylülde nikahımız olacak.şeker seçemedik :)
zevkli seçimler güle güle kullan canım
gizom bence acele etme. ben hep gropondan falan hediye çeklerini aldım yarıya getirdim bernardo yu
çokkkkkkkkkkk güzeller gizcimmmmm heleki bernardo salata kaselerine ve dondurma kasne bayıldımmmm:)
gızemcım, kısmetse sonbaharda evlenıyorum bende. uzun süredır takıp edıyorum senı ve ceyız topıgını. aldıkların ve arstırmaların cok akıllıca. secımlerderınde bır o kadar zevklı.
tupper konuısunda bır kac sorum olacak bılgı paylasıldıkca güzellesın dıye:) tupperdan seker kapları ve su matarısını almıstım. cok fazla takıp etmedım ıse yarayıp yaramadıklarını ama herkesın ceyızınde olunca alınmalı dedım. su mataram yosun baglıyor gercı:) bır günlük su yosun kokmakta. yıne de kırmızı robotumsu nesneden almak ıstıyorum. rondo nıyetıne. sence alınmalı mı? ayrıca snal pazar demıssın sıteye baktm. ben seker kapları 60 almıstım burda 30. kımden almalı nelerı almalı bana yardımcı olmanı dılıyorum.
Gizoo bernardodan aldıgın kırmızı catal bıcak takımların nasıl begendın mı?Bugun kampanyada da alsam mı diyorum???
çok güzelmiş aldıkların hiç gereksiz birsey yok hepsıde birbirinden güzelmiş..güle güle kullanrsın inşallah
kaliteli beğendim ben canım markafonide bugünde var
canım coca cola kodu varmı ben çok açma halaksı biriktirdim ama 20 tl ler kalkmış yine satan kişilerlemi irtibata geçiyorsun bide r10 bitti sanırsam
Evet canım bende markafoniden bir şey alacagım ama ne alsam diye bakıyorum.Tavsiyelerin varsa alabilirim :)
R10 u hiç bilmiyorum ama bencede bitmiştir.Çünkü 17 sinde sondu.Bende biriktirdim canım ama malesef bitti 20 tl lik çekler.Şimdi 50 tl de geçerli 10 tl likler var
canım inan alabilceğim bişi yok gibi duruyor seninde olmayabilir ama alez felan istiyorsan al ben artık çeyiz olaylarını bıraktım 3 ay kadar bişi almıcam alırsamda babamın kartını kullancam kartımı kapatayım diyorum
ayyy bide sonbahar kış sezonunu beğendim alışverş yapasım varrr
canım birikim felan yapabiliyorsan alma bişi birikim yap benceee
Canım benim 75 tl de 50 tl indirimim var onu ay sonuna kadar kullanmam gerekiyor o nedenle bir şey almam lazım.Ben de kart borçlarımı kapatmayı düşünüyorum biraz ara verecegım bende ama bu alısverısımı yapayım ondan sonra :))
Birikime gelince bu ay ilk defa 1 çeyrek altın aldım,kumbaramda da para biriktiriyorum artı güne girmiştim 1200 tl gelecek aralık ayında :)
o zaman seni kirli çıkılara davet ediyorum canım ben her ay 5 gram altın almaya gayret ediyorum 3 ayda birde çift maaşımdan 10 gram alabiliyorm hem birikim hem çeyiz gün iyidirde geçen yıl girdiğim günün parasını yedim resmen içim acıyor anneme veriyorm bende olunca yiyiorum heba oluyor
indirimin varise al canım işine yarıcak bişi
Canım kirli çıkılara gelmek için daha var.Biraz daha altınlarım çogalsın o zaman ugrarım oralara da :)
Bende gün paramdan biraz anneme verip birazda kendime ayırmak istiyorum.Bir de her ay bir çeyrek atmaya calısacagım bakalım olacak mı :))
İndirimim var ama alacak şeylerde kararsızım.
Korkmaz çaydanlık düşünüyorum aslında ama bakalım :)
kirli çıkılarda çeyiz gibi bir başlarsan kasarsın öyle güzel devamı gelir kiiii
gün parası iyidir yaaa ne güzel kendi ihtiyaçlarını karşıla ben kendime alınıcakalr lsitesi yaptım yavaştan onları alcam bide bu ay artı 300 lira daha yatcak oruç tuttuk diye yemekhaneden yemedik şirkette hesabımıza parasını yatırcak o banada iyi gelcek
indirim sana büyük o yüzden bişiler almalısın ay soununa kadar canım
topiğime yazmayalı uğramayalı çok olmuş o zaman bu seneki doğum günü çeyiz cicilerimi paylaşayım birkaç parça daha var ama hep kaldırıldı
bu çerçeve bana çok uzaklardan geldi forumdan (lajoie)canım arkadaşım pelinim gönderdi çok çok güzel ve istediğim bir çerçeveydi
Eki Görüntüle 501138
daha sonra arkadaşımın aldığı 2 kişilik çay seti, komşumuzun aldığı porselen taşlı kase ve arkadaşımın aldığı cici rende ve soyacak
Eki Görüntüle 501139 Eki Görüntüle 501140 Eki Görüntüle 501141
yengemin aldığı çay bardağı ve englısh homeden aldığı ciciler
Eki Görüntüle 501142 Eki Görüntüle 501143 Eki Görüntüle 501144 Eki Görüntüle 501145 Eki Görüntüle 501146
iş yerinde arkadaşlarımın aldığı englısh home cicilerim ki ben bu tepsiye bayıldım güllerle süsleyip uçlarınada kurdaller asarım kurdalleride gül yapraklarıyla süsler sonra gül yapraklarını üst üste koyar camın üstünde yüzükleride gül yapraklarına koyarım harika bir şey olur
daha güzelini bulana kadar bu söz ve nişan tepsiliğe aday
Eki Görüntüle 501147 Eki Görüntüle 501148
Allah tamamına erdirsin inşallah :) Çok güzel bişey insanın kendi evi için bişeyler almasıMerhaba kızlar beni yeni katıldım foruma. Üniversite son sınıf öğrencisiyim 4 yılı geçkin bir ilişki içindeyim bizde 2013 son baharına doğru nişan düşünüyoruz. Benim de çeyiz konusunda felan heveslerim var ailemin sizin bu saydıklarınızı alacak pek durumu yok marketlerde şurda burda ilginç ev eşyalarını bazen almaya çalışıyorum benim sorum size sizce erkenmi davranmışım. Erkek arkadaşımla ilk adım olsun diye banyo havlularımızı ve birde battaniye aldık çok mutlu olduk.