evetsss en sevdiğim şey olan balığı yapmak için balık tavası aldım anneme ve kendime duygucum saol canım kullanırken senin önerinide hatırlıcam
Eki Görüntüle 490642
Mis gibi balıkları afiyetle yiyin canım.Yaparsında yemeye cagırırsın beni artık :)pelommm 300 500 uyumunu tıpkı 3 5 uyumu gibi seviyorum sizin oralara selamlar
evetsss en sevdiğim şey olan balığı yapmak için balık tavası aldım anneme ve kendime duygucum saol canım kullanırken senin önerinide hatırlıcam
Eki Görüntüle 490642
Mis gibi balıkları afiyetle yiyin canım.Yaparsında yemeye cagırırsın beni artık :)
Kaç cm aldın bakim?
30 cm aldım canım onuda senden gördüm herhalde sen anne tavsiyesiyle aldın ben annişe süpriz yapayım hep tava alcam diyodu tavasıı var miss gibi yaaprımda gelll tabee ohh ohhh salatalarrrr olur harika olurrr
sedef canım burda arkadaşalr kalitesinden memnun ki bende araştırmıştım gerçektende çok iyi bir markaymış taç
30 cm aldım canım onuda senden gördüm herhalde sen anne tavsiyesiyle aldın ben annişe süpriz yapayım hep tava alcam diyodu tavasıı var miss gibi yaaprımda gelll tabee ohh ohhh salatalarrrr olur harika olurrr
sedef canım burda arkadaşalr kalitesinden memnun ki bende araştırmıştım gerçektende çok iyi bir markaymış taç
vuhuuu herkes balık çok seviyormuş kiiiii herkesi beklerim arkadaşlar balıkta değil mangal partilerindede davetlimsiniz
aqualitiycim saol cnaım saol allah kavuşturcak inşallah yokluğunda çeyize evrdim kendimi :))))))))
kızlar sizce ne yapayım jardin günlük yemek takımını alıp birde kahvaltısınımı alayım bedava yaa :)))))
Gizoottt inanmıormmm inanmıormmm indirimm var di miiii ayyy bayramda evremiklee istanbula mı gelsekkk aman allahımmmm giiizzz aklımı kaçırıciiimmm
canım büyük ihtimal alcam ama ajrdini günlük alsam kahvaltıya ne alsam diyorum kendi kendime
bernardo fiyatları güncelledi pelom ve ben vazgeçtim almaktan sanırsam 100 tl fark yaptı ama bilmiyorum kızdım işte şimdi onlara
ayyyy ne bezmesiiii canım sen yaz ben yardım etmekten çok keyif alırım ki araştırmak yardım etmek hobim gibio yüzden sen beniii bezidremezsin ben bezmem bide ben kararsız değilim ya kararsız insanlara yardım etmek bişi katmak katabiliyorsam hoşuma gidiyor kiii
dön bizeee dönn dönn gelişmelerrr yazdım orayaaa
sanada çeyiz topiki açsakmı süper oyalanırsın varyaaaa
bu arada ben benimkinin telefonuna msjlar atıp duruyorum sapık gibi halbusi kapalı teli
canım benim yaaa çook teşekkür ederim desteğin için.. buarada baharatlıklı takımı aldım bende yaşasınnn
eğer aldıklarım çoğalırsa açarız bana da bi çeyiz topiği zevkli olur vallaa :))
ahh canım ben o mesaj olayını yapmamk için zor tutuyorum kendimi ama sen bayaaa sapığa bağlamışsın
canım sen 345. dönem asker yareniydin gördüm sizi topikelrde aaa muhakak aç sende çeyiz topiki canım çok güzel oluyor aldıklarını göryorsun ne akdara aldığını yazıyorsun günlük gibi
bu arada sizinkilerin gelmesine az kaldı ne güzel bizimkiler yeni gitti