gizin çeyizine aldıkları

sizin çay kaşıklarınıza bayıldım arıyorum bakalım bulabilrsem bende düşünüyorum almayı siz ne kadara almıştınız?

doğum günü cicilerime devam iş yerinden canım ablamla ebranrdoyu gezerken madem balıklı seri aldın şu koca balıklarıda al patates krep herşey koyarsın demişti bende oka alırım sonra die geçirmiştim

ve benim canım ablam onu bana almış bernardo poşetini görünce hemen inanmıyorum kesin balıkları aldın dedi oda yapma bunu hiçbişi unutmuyosun dedi

ay seviyorum ablamda aynı sevgilicik gibi yaptığı süpriz patlasada ona sarılıp balıklarımı almak paha biçilemezdi

doğum günü cicileri devam

canım 347. dönem topiğinde yazdım 2 kere ama görmedin.. merhaba demek istedim sadece :) umarım her şey yolundadır..:13:

markafoniden tantitoni kek kalıpları alarak kek kalıbı olayını kapaıyorum baton klasik ve muffin kalıplarım halihazırda bir 24 lü vardı bir 24 tane daha aldım fazlas olsun bunlar bugün markafoniden çok ucuza mal ettiğim cicilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…