canım 347. dönem topiğinde yazdım 2 kere ama görmedin.. merhaba demek istedim sadece :) umarım her şey yolundadır..:13:
gizzzz neden beni görmez acabaaa????
markafoniden tantitoni kek kalıpları alarak kek kalıbı olayını kapaıyorum baton klasik ve muffin kalıplarım halihazırda bir 24 lü vardı bir 24 tane daha aldım fazlas olsun bunlar bugün markafoniden çok ucuza mal ettiğim cicilerim
Eki Görüntüle 510997 Eki Görüntüle 510998 Eki Görüntüle 510999
markafoniden tantitoni kek kalıpları alarak kek kalıbı olayını kapaıyorum baton klasik ve muffin kalıplarım halihazırda bir 24 lü vardı bir 24 tane daha aldım fazlas olsun bunlar bugün markafoniden çok ucuza mal ettiğim cicilerim
Eki Görüntüle 510997 Eki Görüntüle 510998 Eki Görüntüle 510999 [/Qgüle güle kullan gizz.Şimdi senden görünce aynılarından bende aldım :)) uygun oldugunuz yazmışsın ben mağazadaki fiyatlarından pek haberdar değilim de :)) birde türcell 20 tl indirimimle aldım çok iyi oldu. Herşeyin çok güzel ,güzel günlerde kullan inşallah .Bu arada bende tam bi bernardo hastasıyım herbişeyi hoşuma gidiyo nedense :))
bunlar çok şekerler nerde satılıyr canım?
dekarasyon.com da canım bende çok beğendim alsammı ki bilemiyorummmm
dekarasyon.com çekelriyle önceden birkaç bişi almıştım eğer tekrar çek olayları olursa bunlardan birini istiyorum
Astoria Metal İki Katlı Kubbe Kurabiyelik - Pasta Tabağı, Pasta Servisi
Grace 2'li Kurabiyelik Seti - Pasta Tabağı, Pasta Servisi
bu kurabiyeliklere bayıldım keşke benim olsalar çok güzelllerrrr
Eki Görüntüle 513312 Eki Görüntüle 513313 Eki Görüntüle 513314 Eki Görüntüle 513315