gizin çeyizine aldıkları

gizem senin şu kutu içinde olan havlularından bendede var ekstra olarak pembeside var bende

çeyiz topikime ne çok olmuş uğramayalı son cicilerim tantitoni kek kalıplarım doğum günü hediyelerimi ön sayfaya ekleyeyim

tantino kek kalıplarım artık kalıp almıcam herşeyim bitti

cici hediyelerde sıra

pelomun hediyesi canım çerçevem ön sayfada yerini alsın

englısh home ciciler

arkadaşımın hediyesi büyük balıklarım marine setime takım

taç balık tavam

giz tatlım sen bilirsin bu işleri
altıncıcaddeye neşeli sofralar diye kanca ev gelmiş de ben birşeyler almayı düşünüyorum
sen daha önce almışsın galiba,nasıl güzeller mi yakından da?
Birde ben ttnet indirimi ile alacam da 100 tl ye 40 tl indirim veriyo

8 tane çay kaşığı
1 tereyağlık varya 6 bıçaklı
1 reçellik 6 bıçaklı
dondurma servis kaşığı+kaşık seti
pasta servisi
salata servisi

hepsi toplam 203 tl geliyo,indirimle 120 tl olacak ne dersin?
iyi mi sence?

canım öncelikle altıncı cadde ttnet kuponunun bilmemekle beraber bence bazı şeler gereksiz olabilir mesela tereyağı bıçağıyla reçel bıçağı standlımı alcaksın bilmiyorum ama bence fazla çünkü o bıçaklar özellikle benim yukarda aldığım bıçaklar reçelede uyuyor ben aldıklarımdan başka bişi almıcam

8 adet çay kaşığı ben nehir can ve cananı çok sevdim o yüzden kancaevden almadım oda çok gereksiz geldi

dondurma servis kaşığını çok istemiştim ama çok güç gerektiriyor sapı elimde kalır diye almadım onada sebep 6 lı almıştım yoksa bende dondurma servis kaşığımı burdan alıcaktım ama normalde servis kaşığının dili oluyor o dille satılıyor sıkınca ya ben onlardan alcam kullanışlı gelmedii

pasta ve salata servisi kullanışlı canım ki ben pasta servisimi kaliteli buldum çeliğide güzeldi salata servisimde yolldadaır

neticede yerinde olsam

6 lı dondurma kaşığı
1 pasta servisi
1 salata servisi
1 tanede 6 lı reçel terayağı bıçağı

alırdım

Gizim çok teşekkür ederim
Bende senin dediğin gibi yaptım
bi standlı 6 lıdan
bi salata servis
bi pasta servis

alayım o zaman

6 lı dondurma kaşığı kalmamış
4 lü alayım
nasılsa bir daha bi indirime girer o zaman bi 4 lü dondurma kaşığı daha alırım

standlı olanı ekmek figürlü olandna alacam da
o aynı zamanda içine teryağ koymak içinde kullanılabiliyor değil mi?
birde sen peynir servis seti de almışsın:44:
almalı mı sence?:44:

aslında gözüm çay kaşıklarında da kaldı
ama nehirlerde şıkmış bilemedim:44:

canım ben ekmekli standlı aldım stand o kadar
kocamanda değil onun yanındaki çilekli stand da güzel ma dikkat et uçları aynı çilekliye reçel ve terayağı diyor ekmekliye sadece tereyağı diyor ama reçel içinde sürelbilinir biz kahvaltılık bıçaklarmızı reçel içinde tereyağı içinde kullanıyoruz bu fotolardada ekran görüntüleri aynı olunca al canım

4 lü alcağna 6 lı dondurmalığıda bekleyebilirsin sürekli geliyor kampanyaya

çay kaşıklarını bencede nehirden almalısın bu kadar çok ıvır zıvırı belkide kullanmıcaz yazık ona verceğin paraya nehirinkiler şık ve şirin kopma ihtimalide yok canım

dondurmalıkları daha sonra hallet istersen canım

Canım dondurmalıkları almazsam 100 tl olmuyor ve ben 40 tl indrimden faydalanamıyorum:26:
hem 6 lı kaşık yetmez bize
4 + 4 olsa daha iyi olur dondurma için:131:
kızlar fln gelince kalabalık kullanılır
çilekli yi alayım diye düşünüyorum şuan:44:
kahvaltı takımımı ve mutfağımı kırmızı düşünüyorum çünkü ben:44:
bu sayede kırmızılarımla uyumlu olmuş olur
ayy azıcık şey için ne çok düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…