gizin çeyizine aldıkları

pelommm 300 500 uyumunu tıpkı 3 5 uyumu gibi seviyorum sizin oralara selamlar

evetsss en sevdiğim şey olan balığı yapmak için balık tavası aldım anneme ve kendime duygucum saol canım kullanırken senin önerinide hatırlıcam

$Taç Balýk Tavasý-10 tl.jpg

pelommm 300 500 uyumunu tıpkı 3 5 uyumu gibi seviyorum sizin oralara selamlar

evetsss en sevdiğim şey olan balığı yapmak için balık tavası aldım anneme ve kendime duygucum saol canım kullanırken senin önerinide hatırlıcam

Eki Görüntüle 490642
Mis gibi balıkları afiyetle yiyin canım.Yaparsında yemeye cagırırsın beni artık :)
Kaç cm aldın bakim?

Mis gibi balıkları afiyetle yiyin canım.Yaparsında yemeye cagırırsın beni artık :)
Kaç cm aldın bakim?

30 cm aldım canım onuda senden gördüm herhalde sen anne tavsiyesiyle aldın ben annişe süpriz yapayım hep tava alcam diyodu tavasıı var miss gibi yaaprımda gelll tabee ohh ohhh salatalarrrr olur harika olurrr

sedef canım burda arkadaşalr kalitesinden memnun ki bende araştırmıştım gerçektende çok iyi bir markaymış taç

30 cm aldım canım onuda senden gördüm herhalde sen anne tavsiyesiyle aldın ben annişe süpriz yapayım hep tava alcam diyodu tavasıı var miss gibi yaaprımda gelll tabee ohh ohhh salatalarrrr olur harika olurrr

sedef canım burda arkadaşalr kalitesinden memnun ki bende araştırmıştım gerçektende çok iyi bir markaymış taç

Evde vardı canım o 30 cm di onun büyüklüğü bana yeterli geldi kendime 30 cm aldım anneme de 32 cm aldım o daha büyük olsun çok kişiye yapıyor dedim.30 cm yeter size de.
Karnım da acıktı.Dün iftarda balık vardı bizde.Canım çekti dedm annemde kızartmıs :))

sınırları zorlayıp bende alsam mı acaba yaa:KK52: resmen delirdim şu anda..

Denizden babam çıksaa yeriiimmm:KK56::KK56::KK56:

Gizoommmmm güle güle kullansınn annişin kii hakediyor annelerimiz herseyin en güzelini:KK16:

Bende geçen gün russel hobbs dan mikser aldım bebişime:KK16:

gizemcim sevgilini askere göndermişsin, allah kavuştursun canım benim göz açıp kapayana kadar geçer gider inşallah askerliği. Allah tüm askerlerimize sağ salim dönmeyi nasip etsin inşallah canım Allah hepsini korusun inşallah :nazar:

vuhuuu herkes balık çok seviyormuş kiiiii herkesi beklerim arkadaşlar balıkta değil mangal partilerindede davetlimsiniz

aqualitiycim saol cnaım saol allah kavuşturcak inşallah yokluğunda çeyize evrdim kendimi :))))))))

kızlar sizce ne yapayım jardin günlük yemek takımını alıp birde kahvaltısınımı alayım bedava yaa :)))))

vuhuuu herkes balık çok seviyormuş kiiiii herkesi beklerim arkadaşlar balıkta değil mangal partilerindede davetlimsiniz

aqualitiycim saol cnaım saol allah kavuşturcak inşallah yokluğunda çeyize evrdim kendimi :))))))))

kızlar sizce ne yapayım jardin günlük yemek takımını alıp birde kahvaltısınımı alayım bedava yaa :)))))

Gizoottt inanmıormmm inanmıormmm indirimm var di miiii ayyy bayramda evremiklee istanbula mı gelsekkk aman allahımmmm giiizzz aklımı kaçırıciiimmm:KK9::KK9::KK9:

Gizoottt inanmıormmm inanmıormmm indirimm var di miiii ayyy bayramda evremiklee istanbula mı gelsekkk aman allahımmmm giiizzz aklımı kaçırıciiimmm:KK9::KK9::KK9:

canım büyük ihtimal alcam ama ajrdini günlük alsam kahvaltıya ne alsam diyorum kendi kendime

canım büyük ihtimal alcam ama ajrdini günlük alsam kahvaltıya ne alsam diyorum kendi kendime

ben jardinle rose carnivali alsam benden güzeli olmaz var yaa bildiğinn beennn meselaaa uçarımm meselaaa yerlere goklere sığamıorummm:KK9::KK9::KK9::KK55:

olmazsaaa hem jardinnn hem rosy i alalımm mıı?

ayy evreneee pozitifff enerjimi yolluorumm evremiğime dee msj attımm gidelim mi dedimm bakalım ne dicekkkk :KK9::KK9::KK9:

bernardo fiyatları güncelledi pelom ve ben vazgeçtim almaktan sanırsam 100 tl fark yaptı ama bilmiyorum kızdım işte şimdi onlara

ayyyy ne bezmesiiii canım sen yaz ben yardım etmekten çok keyif alırım ki araştırmak yardım etmek hobim gibi :KK1::KK1::KK1::KK1:o yüzden sen beniii bezidremezsin ben bezmem :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bide ben kararsız değilim ya kararsız insanlara yardım etmek bişi katmak katabiliyorsam hoşuma gidiyor kiii

dön bizeee dönn dönn gelişmelerrr yazdım orayaaa

sanada çeyiz topiki açsakmı süper oyalanırsın varyaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada ben benimkinin telefonuna msjlar atıp duruyorum sapık gibi halbusi kapalı teli

canım benim yaaa çook teşekkür ederim desteğin için.. buarada baharatlıklı takımı aldım bende yaşasınnn:KK76:
eğer aldıklarım çoğalırsa açarız bana da bi çeyiz topiği zevkli olur vallaa :))

ahh canım ben o mesaj olayını yapmamk için zor tutuyorum kendimi ama sen bayaaa sapığa bağlamışsın :KK9::KK9::KK9:

canım benim yaaa çook teşekkür ederim desteğin için.. buarada baharatlıklı takımı aldım bende yaşasınnn:KK76:
eğer aldıklarım çoğalırsa açarız bana da bi çeyiz topiği zevkli olur vallaa :))

ahh canım ben o mesaj olayını yapmamk için zor tutuyorum kendimi ama sen bayaaa sapığa bağlamışsın :KK9::KK9::KK9:

ayyyy 4 aya inmişim hatta siz dün indiniz ben bir gün fazla koydum sizden 17 ocağa göre hesaplıyorum oleyyy 5 değil 4 ayımız kalıyorrr kiii hatta haftaya 19 hafta olcakkk dimi dimi

ayyy canım güzel günlerde kullan bende balık tavası aldım anneme ve kendime markafoni inidirmini son anda değerlendirdim

arada gel yaz kaybolma :KK1:

çok güzeller güle güle sağlıkla kullan canım...twigy nin botlarından bende istiyorum çok şirinler

kuzenimin eşi yengemin aldıkları marine serisini çok istiyoırdum hatta bugün alcaktım nette kalmadığını farkettim vee yengem 2 pike ve yelkenli banyo ve yüz havlusu getirmiş canım benim hemde çeyiz hazırlğnıda olduğmu bilmeden seviyorum bayramda gelen hediyleri erken doğum günü hediyelerim

pembe çiçekli pike 2 adet oldu birtanesni anneme vereyim :KK1:

Eki Görüntüle 492439 $fdd51f4f-4f54-40da-91ee-e76495348462.jpg $pikeeeeeeeee.jpg

Son düzenleme:
canım sen 345. dönem asker yareniydin gördüm sizi topikelrde aaa muhakak aç sende çeyiz topiki canım çok güzel oluyor aldıklarını göryorsun ne akdara aldığını yazıyorsun günlük gibi

bu arada sizinkilerin gelmesine az kaldı ne güzel bizimkiler yeni gitti

inşallah siz de az şafaklara çabucak gelirsiniz.zaman azalınca geçmiyor ama.ilk zamanlardan daha zor geliyor şuan.internetten nikah hazırlığı yapıyoruz.21 eylülde nikahımız olacak.şeker seçemedik :)

X