Gizotum,pelimiğimm Moulinex lafı geçince atladım hemen,bi ara bende çok istiyodum ama olumsuz çok fazla yorum var bu ürün hakkında.Vericeğim linkte memnun olmayanların yorumları var hatta bi arkadaş fotoğrafını bile çekmiş.Bilginiz olsun kuzucuklar
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/514432-ceyizinizden-evinizden-atmak-istediginiz-parcalar-15.html
bende sadece hepsiburadaki yorumlara bağlı kaldım canım çok beğenilmiş kullananlar çok memnunlarmşş iyikide paylaştın yüksek ihtimal daha iyisi çıkana kadr bunu alablrm benr endeyi sevmyorm alışamıyormmm yada
Moulinex Fresh Express Doğrayıcı Rende Yorumları - Hepsiburada.com
2013 gelinleri olarak çeyizleri süper hazırlıyoruz.
güle güle kullan çok beğendim. çoğu parçayı aynı yerlerden almışız.benzeyen çok eşyamız var.sarev english home bernardo ve biev benim de çok şey aldığım yerler.ben konu açmaya üşendim :)
yaa gizemcim senin çeyizindeki brabantiaları çok beğenmiştim şuanda da markafoni de vaar.. ama r10 yapamadım nedense anlamadımhep sayfa bulunamadı diyor
sen ne kadara almıştın buarada brabantialarını şuan 208tl uygun mu sence? bide ekmek kutusu çok mu küçük ki??
ah tamam emağazası da varmış buldum. fiyatı çok uygun bu yatak örtüsünün ancak polyestermiş annem muhtemelen aldırmaz. polyester olması çok mu kötü canım sence de?
link burada Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz
gizim sonunda markafoni r10 kampanyasını hallettim ancak çöp kovalı olan seti mi yoksa baharatlık olanı mı alayım karar veremedim. annem baharatlıklar küçük gibi dedi. bir arkadaşım da metal çöp kovasına o fiyat bence değmez dedi. bilemedim sen nedüşünüyorsun? fotoğrafı becerebildiysem aşağıda göreceksin :))
Eki Görüntüle 489930
ayyy bilseydim coca cola kampanyasını biriktirirdim ne iyi olurdu
baharatlıkların boyutu ne kadar canımcım??
canım ben böyle kararsız bir insanım işte off yaaa seni de bezdirdim valla kötü yaptın bana yardım edeceğini söylemekle sen
bende kendimi çeyiz topiklerine verdim kafam oyalansın biraz askerimin yokluğunda diye ama sende bayaa gelişmeler olmuş dur geliyorum şimdi
Gizoott balimm napiyosuunn :)
Evremikk bu aksam bnmle dalga gecti blio musunntelefonundan yarin trendyoldan neler varmis diee bakioduu bnde o sirada kendi telimee bakiodm aaa english home var dediii bastim cigligiii sen sakaa yapiosunnn diee bagrinmaya basladm ama gorceksn cocukk aynen bole kaldi hayatim sadece tepkini merak ettm nie bole oldn sen dedi cnku english home kampanya acmaz da ondan dedm aklimi aldi bnm piiss yaaa ama unutup acimi alicamm ocumuuu hemde onun daaa tam ince noktasndan vurucam lacoste dan ahahh kotu muyum neym o bunu haketti ama di mi gizott hakettiii
bastım kahkayı şimdi gecenin bir yarısı yuh bu benimkinin aklına gelmedi her türlü espiriy patlattı yakında buda olur benmkide englısh home cevahir mağazası kapanıyor die gelir bakarsın ayol bunlar ne komikler ayrıca pisssler hıh
ayyy ama artık englısh homeden alcamız bişide kalmıcak pelom
dekoratifleri son anda birden alcaz bak mesela tupper alsan yavaş yavaş yer kaplamıyor benim aldıkalrımda iç içe geçiyor o yüzden pek yer kaplamıyor öyle göründüğü gibi canımcım
englısh homedeki ferforje dekorotifleride en son evimiz olduğu zaman içine eşyaları alınca almak daha mantıklı gelmeye başladı sona ayırırız 300 500 nihahaha 300 500 süper uyumlu oluyor neyse mikatırını sen düşün ayırır alırız tupperları hallet ve azar azar havlu almaya başla şimdilik ödevin bunlar emi kuzum bunları yap süper olcak
antartika set
eko kaplar
eko tabaklar
antartika settende 400 ml değilde 800 ml leri ve 1.3 litreliklerini alceksin okişmi ön olarak bunlardan başla sonra dün aldığım pembişlerden alallım
he sanal pazardan baya ucuza geldiler hattaha hemen yarın alsanmı bişilerrr