gizin çeyizine aldıkları

Gizotum,pelimiğimm Moulinex lafı geçince atladım hemen,bi ara bende çok istiyodum ama olumsuz çok fazla yorum var bu ürün hakkında.Vericeğim linkte memnun olmayanların yorumları var hatta bi arkadaş fotoğrafını bile çekmiş.Bilginiz olsun kuzucuklar :KK16:

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/514432-ceyizinizden-evinizden-atmak-istediginiz-parcalar-15.html

bende sadece hepsiburadaki yorumlara bağlı kaldım canım çok beğenilmiş kullananlar çok memnunlarmşş iyikide paylaştın yüksek ihtimal daha iyisi çıkana kadr bunu alablrm benr endeyi sevmyorm alışamıyormmm yada

Moulinex Fresh Express Doğrayıcı Rende Yorumları - Hepsiburada.com

2013 gelinleri olarak çeyizleri süper hazırlıyoruz.
güle güle kullan çok beğendim. çoğu parçayı aynı yerlerden almışız.benzeyen çok eşyamız var.sarev english home bernardo ve biev benim de çok şey aldığım yerler.ben konu açmaya üşendim :)

2013 gelinleri olarak çeyizleri süper hazırlıyoruz.
güle güle kullan çok beğendim. çoğu parçayı aynı yerlerden almışız.benzeyen çok eşyamız var.sarev english home bernardo ve biev benim de çok şey aldığım yerler.ben konu açmaya üşendim :)

canım sen 345. dönem asker yareniydin gördüm sizi topikelrde aaa muhakak aç sende çeyiz topiki canım çok güzel oluyor aldıklarını göryorsun ne akdara aldığını yazıyorsun günlük gibi

bu arada sizinkilerin gelmesine az kaldı ne güzel bizimkiler yeni gitti

yaa gizemcim senin çeyizindeki brabantiaları çok beğenmiştim şuanda da markafoni de vaar.. ama r10 yapamadım nedense anlamadım :KK43: hep sayfa bulunamadı diyor:KK50:
sen ne kadara almıştın buarada brabantialarını şuan 208tl uygun mu sence? bide ekmek kutusu çok mu küçük ki??

yaa gizemcim senin çeyizindeki brabantiaları çok beğenmiştim şuanda da markafoni de vaar.. ama r10 yapamadım nedense anlamadım :KK43: hep sayfa bulunamadı diyor:KK50:
sen ne kadara almıştın buarada brabantialarını şuan 208tl uygun mu sence? bide ekmek kutusu çok mu küçük ki??

ekmek kutusu bana küçük gelmedi canım ben bernardodan almıştım o brabantiaları nangelinille buluşmuştum toryum mağazasında indirimdeydi 160 tl ye felan gelmişlerdi sanırsam canım

r10 nasıl yapamazsın ama ben pazar pazartesi uğraştım 3 4 hesap kaybettim olmayınca olmuyor bazen ama denemek lazım kampanya bitmedi kuzum altıncıcaddeden sarev nevresim alarak başlasana canım

Kızlar r10 devam ediyo,bugün yeni hesap aldım.Sepete de attım olcakmı diye bakmak için ve oldu 25tl düştü

denemeye devam edeyim ozaman canımcım yaaa inşallah olur... nevresim saten bir iki tane almıştım. pamukluları annem dikicek, başkalarına da yapıp satıyor işin ehlidir o halledicek nevresim olayını yani :)

canım linensin bu ayki yatak örtüsü ayın ürünü olana bittim ama internetten alışveriş yapamıyo muyuz? mağazadan mı alıyorsun sen??

ah tamam emağazası da varmış buldum. fiyatı çok uygun bu yatak örtüsünün ancak polyestermiş annem muhtemelen aldırmaz. polyester olması çok mu kötü canım sence de?
link burada Linens E-Mağaza web sitesine hoş geldiniz

canım e mağazayı bulmuşsun hemen :KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy annen ne maharetli dikim işiylemi uğraşıyor ne güzel yaaa bende öğrenmek istiyorum öyle arkadaşlarım normal nevresimleri kumaş alıp diktiriyor

canım benim taçında polyester ama polyester kötümü ki kötüysede üstümüze örtmücez yatağmızı kapıcaz canım bütün yatak örtülerinde polyester kullanılıyor kullanılmayanlarda pahalı sanırsam

evet hemencecik buldum valla :KK9:
annem dikiş konusunda okadar maharetlidir ki, müşterilerden bana sıra gelmiyor dikmesine yaaa :KK1::KK1:
sende küçük bi makina al başla canım ilgin varsa ufak ufak bişiler yaparsın hobi olur :KK34: annem de sarev markasının kumaşlarını kullanıyor bu arada..
bu %100 polyester de ona takıldı aklım ama yarın ailemin yanına gidiyorum anneme gösteririm nasılsa ağustosun sonuna kadar vakit var..

gizim sonunda markafoni r10 kampanyasını hallettim ancak çöp kovalı olan seti mi yoksa baharatlık olanı mı alayım karar veremedim. annem baharatlıklar küçük gibi dedi. bir arkadaşım da metal çöp kovasına o fiyat bence değmez dedi. bilemedim sen nedüşünüyorsun? fotoğrafı becerebildiysem aşağıda göreceksin :))
$brab.jpg

gizim sonunda markafoni r10 kampanyasını hallettim ancak çöp kovalı olan seti mi yoksa baharatlık olanı mı alayım karar veremedim. annem baharatlıklar küçük gibi dedi. bir arkadaşım da metal çöp kovasına o fiyat bence değmez dedi. bilemedim sen nedüşünüyorsun? fotoğrafı becerebildiysem aşağıda göreceksin :))
Eki Görüntüle 489930

canım baharatlıklı olanları al ben onu aldım tezhahta durur çöp kovalısınıda alabilirsin

üçlü kavonozada çay şeker ve tuz koymayı düşünüyorum tezgahımda durucak çok kaliteliler

eğer tükenmediyse al mutlaka bide coca cola kırmızı kasa kampanyası var elimde kod olsa verirdim bir 20 tl de ordan gelirdi 45 tl çekle ucuza alırdın

ama bir yerden başla al canım yavaş yavaş askerin dönünce sevinir çeyiz aldığına

ayyy bilseydim coca cola kampanyasını biriktirirdim ne iyi olurdu :KK8:
baharatlıkların boyutu ne kadar canımcım??

aslında norma tuzluk biberlik gibi bişi ince uzun canım şişko değil üçlü olanalarda büyük istersen çöp kovalısını al canım

mesela ben çiçekli baharatlık alcam rafllı olanlardan

sen neden bizim asker topiğinde yoksun bakalım nerelerdesin canım

canım ben böyle kararsız bir insanım işte off yaaa seni de bezdirdim valla kötü yaptın bana yardım edeceğini söylemekle sen:KK1::KK1:
bende kendimi çeyiz topiklerine verdim kafam oyalansın biraz askerimin yokluğunda diye ama sende bayaa gelişmeler olmuş dur geliyorum şimdi :KK4:

canım ben böyle kararsız bir insanım işte off yaaa seni de bezdirdim valla kötü yaptın bana yardım edeceğini söylemekle sen:KK1::KK1:
bende kendimi çeyiz topiklerine verdim kafam oyalansın biraz askerimin yokluğunda diye ama sende bayaa gelişmeler olmuş dur geliyorum şimdi :KK4:

ayyyy ne bezmesiiii canım sen yaz ben yardım etmekten çok keyif alırım ki araştırmak yardım etmek hobim gibi :KK1::KK1::KK1::KK1:o yüzden sen beniii bezidremezsin ben bezmem :KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1::KK1: bide ben kararsız değilim ya kararsız insanlara yardım etmek bişi katmak katabiliyorsam hoşuma gidiyor kiii

dön bizeee dönn dönn gelişmelerrr yazdım orayaaa

sanada çeyiz topiki açsakmı süper oyalanırsın varyaaaa:KK1::KK1::KK1::KK1::KK1:

bu arada ben benimkinin telefonuna msjlar atıp duruyorum sapık gibi halbusi kapalı teli

Son düzenleme:
Gizoott balimm napiyosuunn :)

Evremikk bu aksam bnmle dalga gecti blio musunn:KK1::KK1: telefonundan yarin trendyoldan neler varmis diee bakioduu bnde o sirada kendi telimee bakiodm aaa english home var dediii bastim cigligiii sen sakaa yapiosunnn diee bagrinmaya basladm ama gorceksn:KK1::KK1: cocukk aynen bole kaldi:KK53::KK53: hayatim sadece tepkini merak ettm nie bole oldn sen dedi :KK1: cnku english home kampanya acmaz da ondan dedm:KK53: aklimi aldi bnm piiss yaaa ama unutup acimi alicamm ocumuuu hemde onun daaa tam ince noktasndan vurucam lacoste dan ahahh kotu muyum neym o bunu haketti ama di mi gizott hakettiii:KK9:

Son düzenleme:
Gizoott balimm napiyosuunn :)

Evremikk bu aksam bnmle dalga gecti blio musunn:KK1::KK1: telefonundan yarin trendyoldan neler varmis diee bakioduu bnde o sirada kendi telimee bakiodm aaa english home var dediii bastim cigligiii sen sakaa yapiosunnn diee bagrinmaya basladm ama gorceksn:KK1::KK1: cocukk aynen bole kaldi:KK53::KK53: hayatim sadece tepkini merak ettm nie bole oldn sen dedi :KK1: cnku english home kampanya acmaz da ondan dedm:KK53: aklimi aldi bnm piiss yaaa ama unutup acimi alicamm ocumuuu hemde onun daaa tam ince noktasndan vurucam lacoste dan ahahh kotu muyum neym o bunu haketti ama di mi gizott hakettiii:KK9:

bastım kahkayı şimdi gecenin bir yarısı yuh bu benimkinin aklına gelmedi her türlü espiriy patlattı yakında buda olur benmkide englısh home cevahir mağazası kapanıyor die gelir bakarsın ayol bunlar ne komikler ayrıca pisssler hıh:KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy ama artık englısh homeden alcamız bişide kalmıcak pelom

dekoratifleri son anda birden alcaz bak mesela tupper alsan yavaş yavaş yer kaplamıyor benim aldıkalrımda iç içe geçiyor o yüzden pek yer kaplamıyor öyle göründüğü gibi canımcım

englısh homedeki ferforje dekorotifleride en son evimiz olduğu zaman içine eşyaları alınca almak daha mantıklı gelmeye başladı sona ayırırız 300 500 nihahaha 300 500 süper uyumlu oluyor neyse mikatırını sen düşün ayırır alırız tupperları hallet ve azar azar havlu almaya başla şimdilik ödevin bunlar emi kuzum bunları yap süper olcak

antartika set
eko kaplar
eko tabaklar

antartika settende 400 ml değilde 800 ml leri ve 1.3 litreliklerini alceksin okişmi ön olarak bunlardan başla sonra dün aldığım pembişlerden alallım

he sanal pazardan baya ucuza geldiler hattaha hemen yarın alsanmı bişilerrr

bastım kahkayı şimdi gecenin bir yarısı yuh bu benimkinin aklına gelmedi her türlü espiriy patlattı yakında buda olur benmkide englısh home cevahir mağazası kapanıyor die gelir bakarsın ayol bunlar ne komikler ayrıca pisssler hıh:KK1::KK1::KK1::KK1:

ayyy ama artık englısh homeden alcamız bişide kalmıcak pelom

dekoratifleri son anda birden alcaz bak mesela tupper alsan yavaş yavaş yer kaplamıyor benim aldıkalrımda iç içe geçiyor o yüzden pek yer kaplamıyor öyle göründüğü gibi canımcım

englısh homedeki ferforje dekorotifleride en son evimiz olduğu zaman içine eşyaları alınca almak daha mantıklı gelmeye başladı sona ayırırız 300 500 nihahaha 300 500 süper uyumlu oluyor neyse mikatırını sen düşün ayırır alırız tupperları hallet ve azar azar havlu almaya başla şimdilik ödevin bunlar emi kuzum bunları yap süper olcak

antartika set
eko kaplar
eko tabaklar

antartika settende 400 ml değilde 800 ml leri ve 1.3 litreliklerini alceksin okişmi ön olarak bunlardan başla sonra dün aldığım pembişlerden alallım

he sanal pazardan baya ucuza geldiler hattaha hemen yarın alsanmı bişilerrr

:KK9::KK9::KK9:
di mi yaaaa nası aklına gelmedi gerçekten oyun oynuolar bizimle gizoottt:KK9::KK53: ayıp ama yaaaa yaptığıııı bi andaaaa gözümde çiçekler canlanmıstı oysakiii:KK9::KK9::KK9: zaten madame coco da ne zamandır kampanya açmıoo ooohh mağazada indirimmm bizi düşünen yookk:KK25:

gizoottt çok çookkk haklısınn canımmm bende dekoratif almıcam artık yeter ya huu :KK1::KK1::KK1: her yer annemin dediği gibi kutu kutucuk:KK53: ferforje aynalarını mumluklarını falan alıcam ama ohooo daha çok var evimiz hazır olsun bi :KK16:

yaa kuzucann bilmiore tupper :/ almalı mıyım erken mi? bliosun ben 2013 gelini dee olamıcaammmm zaten:KK31: oofff bole düşününce hiçbişey alasım gelmioki:KK53: tupper almalıyım gizoottt oslemys die bi arkadas vardı ondan yardım isticem bu konuda kendisi tupper satıomuss

havlu konusunaaaa gelinceee çokkk haklısın chakra daki havluşlar hala ruyalarımı susluyoorrr ama gizooomm napçeiizzz? :KK9: ufak ufak almalıyım, anneme sordum ben sana aldım bi sürü havlu dedi ama olsun ben işimi sağlam tutayım :KK53: bakarsıınnn abime verir falan evlenirken kalmıyım ortada:KK9::KK9::KK9:

gizooott 300 500 uyumuu aynı malkara keşan gibi hahahah:KK1::KK1::KK1:

sanal pazara suan bakıyorum canım, ilk kez bakıyorum burayaaaa:KK28:

Son düzenleme:
X