gizin çeyizine aldıkları

giz çeyizlerin çok güzel, mutlu günlerde kullanırsın inşallah.. benim de bir şeyler yapmam lazım ancak ben çok kararsız bir insanım bir de öyle fırsatları çok takip edemiyorum internetten nasıl bulup alıyorsunuz böyle güzel şeyleri canım yaa..

Gizotumm bebeğim yeni ciciklerinnn çokkk güzellll güle güle kullan

Canım tupperleri hangi satıcıdan aldın?

canım çok saol seninde güzel olucak herşeyin ben sana yardımcı olurum fırsat gördüğümde

mesela markafonide r10 kampanyası var canım altıncıcadde sitesindede 150 tl de 50 tl çek kampanyası var aveallara

r10 kampanyasıda https://www.markafoni.com/account/lp...=r10_25hedceki bu linkten üye olucaksın farklı bir mail adresi ile sonra sepete 50 tl atıcaksın bir bakıcaksın ki 50 tl olmuş 25 :))))))) böylece sende çeyizlere başlıcaksın

sevdiceğin askerdeyken yavaş yavaş al canım gelince süpriz olur

gülinim canım ben uyguna aldım inşallah sağ salim gelir duygu iyikide söylemiş valla

ONUR2011 den pembiş piknikleri

ranatuhafiye den pembe dikdörtgenleri aldım çok uyguna geldiler canım

böyle birşey almak istiyorum çeyizime kek pasta vb şeyleri çırpmak için mikseri ayrı alıcam sanırsam

bide rende almayı düşünüyorum Moulinex Fresh Express Doğrayıcı Rende

Son düzenleme:
msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:

Gizom bende o mikserden istiorum ama çok pahalı yaa( nereye baksam 1300-1400 TL.

canım bu benim paylaştığım 150 tl gibi bir rakamda senin o dediklerinden bende istiyorum ama çok pahalı zaten yemek programalrında felan görüyorum bide bizim evdeki mikserde standlı hariç görüntüsü aynı böyle zaten haftada 1 kek yapcam oda bu mikserle olur sırf standlı diye ve çok tembelim

bide meze ve salata çok seviyorum dün havuç tarator ve kabak salatası yaptım rendelerken ellerim yoruldu o yüzden bu rendeyi alcam moulinexten

tost makinemide kocaman bişi almıcam gezerken bile benimki minimal ben ise kocaman şelere gidiyorum gerek yok araştırıp en minimal kaliteli ve uygununu alcam

kararlarım değişti artık hantal hiçbişi almamayı düşünüyorum blendırın mikser parçası yinede olsun kullanmazsam bile ielrde yardımcı olur çünkü hem sakarım hemde elektrnk ürünlerde aram iyi olsa bile elimde kalıyolar misafir gelceği anda mikserim bozulursa rondonunkiyle devam ederim tecrübelerm öyle yapmam gerektiğini söylüyor

Son düzenleme:

waoooww canım çok acayip tatktikler bunlar bayıldım bayıldımm ozaman bende hemen başlıyorum yeni accountlarla
ara ara fikir alırım artık senden çok teşekkür ederimmmm yaaa çok mutlu oldumm

waoooww canım çok acayip tatktikler bunlar bayıldım bayıldımm ozaman bende hemen başlıyorum yeni accountlarla
ara ara fikir alırım artık senden çok teşekkür ederimmmm yaaa çok mutlu oldumm

al muhakak mesela englısh homede pikelerde indirim var belli sitelerde sarev pamuk satenler 100 tl ye felan geliyor altıncı caddeden alablrsn hattaha sarev kalitesi harik

ben çeyize ilk nevresim alarak başladım sarev pamuk satenleri öneriyorum minimal marka var bide oda çok güzel tasarımlar yapıyor linenstende 2 adet pamuk satenim var

bu arada lineneste heray ayın ürünü oluyor bu ay yatak örtüsüydü ondan önce masa örtüsüydü 2 adet almıştım battaniyelerde oluyor her ay bir şey yarı yarıya düşüyor bilgin olsun o sitelere üye ol mail geliyor zaten canım

başlamalısıınnn harika birşey çeyizzzz

senin tecrübeni yerim ben

gizom o halde çok uygunmus ki bu! bende o rendeden istiorumm gizoottt benmde hep kollarım ağrıo bişi rendelerken bizim kurtarıcımız olsun buu:))) çeyiz kardeşliği yapalım mı gizotum:) berabercek alırız o zaman:)
minimal iyidir gizom çok büyük ve hantal seylere gerek yok bence evimizde çok şirin olsunlar bizim olsnlar

evet bu ikiliyi listemize ekleyelim vee kafama vuruyorum altıncıcaddede bu doğrayıcı 70 tl ye geliyordu 1 ay önce ahhh ahh peloşşş keşke alsaydık kızzz ayyy varyaa

dün resmen isyana bağadım dedim rendeleymyorm ama mezede salatada seiviyorum sonra dedim rendeyi nasıl yıkıyoruz elimizde bu makinenin gövdesini dğeil haznesini yıkıcaz

o yüzden karar verdim tezgahımda en iyi yerde durcekkk o kadarrr

kardeşşşş olallım yinee peloşşş

sen şaka yapıosunn di miii 70 tl miiii gizot sana inanmıyorummm neyseee inşallah gene gelir bebişimmmmm bu sefer alırızkii

gizoottt blıosunn bende meze canavarıyımmm çok seviorummm her akşam meze olsa evimde her aksam da yerim o sebeptendirkii meze seven sevdiceği de mutlu edeyim bunu alaraktannn :)) resimde görceğimize tezgahımızda gorelım diyerekkk yeni bi boyut kazandırıorum ahaha
diğer karıştırıcı ile ilgili şüphelerim var.. neden o kadar ucuz ki? acaba homojen karışım yaratmıyor mu gizot??

ayyy 70 tl idi canım kafamı duvarlara vuruyorummmm

yeni boyutuna öldümm öldümmmm resimde göreceğimize tezgahta dursun

canım zaten normal mikserlerde böyle satılıyor bir hazneli kaseli yani homojen nerden çıktıı ayy ben neyiii kaçırdım

Kuzum markafoni r10 kampanyası bitmiş galiba sayfa bulunamadı yazıyor ne şanssızım

canım bitmemiş olması gerekiyor dur ben sana bir link daha vereyim orayı oku kuzum

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyiz...i-gordugumuz-kampanyalari-paylasalim-365.html

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…