gizin çeyizine aldıkları

önsayfa düzenleyicileri

bernardo marine serim bird kahve fincanım ve yağlığım, nehir can canan çay kaşıklarım

canım ortalama ne kadara maloldu ben de seneye ağustos sonunda evleneceğim de simdiden başlalyım mı almaya sence

gizoşşş markafonidee marine çay bardak takımı var güralların belki bakmak istersin canımm

canım ortalama ne kadara maloldu ben de seneye ağustos sonunda evleneceğim de simdiden başlalyım mı almaya sence

tam maliyetini bilmemeklle beraber büyük şeylere girişmedim ama bunların hepsinide en ucuzuna aldım 100 milyonluk çoğu şey 30 tl ye gelmiştir indireme girip yarı yarıya düşüyo daha sonrada çeklerle çok ucuza geldim %90 netten yaptım canım sende ağustos gibi başlayabilirsin

gizoşşş markafonidee marine çay bardak takımı var güralların belki bakmak istersin canımm

canım çok saol almıyım ama çok fazla olcak çünkü dün çay fincanlarını aldım çok teşekkürler bilgin için

marin serisinin 25 cm tabağından 2 adet aldım ve 1 tanede 6 kişilik puantiyeli çkb aldım çok hoşuma gitti bunlar 35 tl ye geldi

85 tl ye kahvaltı seti oluşturdum mutluyum kiii çatal kaşık bıçak açelyayalada uyumlu olucakkk

masa örtüm puanlı olur ucundan country yakalarım derkennn çkb ile süper olduuu süperrr ucundan yakalamış gibiyim

Çok da güzel oldu gizotum :) bana pembişleri aldırmadın ama hala aklım onlarda :)) Spontane gizoooottt

Çok da güzel oldu gizotum :) bana pembişleri aldırmadın ama hala aklım onlarda :)) Spontane gizoooottt

neden diye sor jardinle verilcek diye ama istersen al verilmezse ise öyle bir şık olmamalı ben bir bernardoya uçup sorsammı pemibiyiii alll istersen ama ama pelom bilemedm bak herşey pembe diye boğmak istemedm açelyayı paylaşan bioger açelya ve puantyeli çkb lerle müthiş uyum yakalamştı bende sırf o yüzden bide bunlarla hafif country olsun diye aldım kırmızı 50 yıllık model

spontonee yaşıyorum kiiğiii bennn yenii halimmm:126::126:

Kırmızı kasaların da bitti ((
Bende düz kırmızı alacağım bu takıma çok güzel olacak.Seninkiler de çok güzel ama ben artık almayacagım frenliyorum kendimi.Yoksa iflas edeceğim :)))

hepsi çok cicii giziimmmm gülee güleee kullaann hepiciğiniiii

canım kuzum hepimizin herşeyi güzel olur inşallah

Kırmızı kasaların da bitti ((
Bende düz kırmızı alacağım bu takıma çok güzel olacak.Seninkiler de çok güzel ama ben artık almayacagım frenliyorum kendimi.Yoksa iflas edeceğim :)))

aslında bu ay hep babamın kartını kullandım kendilerinin haber yok offff bunuda kendi kartımla aldım borç bitirmeye çalşrken bievle bu 80 tl felan ödicem kendi kartıma neyse

malesef frenlememiz gerekyor artık benim durmam lazım özelliklee babamın karıtnıda kullanmamalıyım iyikide bitti çekler artık almammlııyımm yoksa bu olcam:18::18::18:

canımmm maşallah maşallahhhh herşeyini hazırlamışsın, hemde birikim yapıyorsun
inşallah yolunda ilerliyorum
yardımlarına başvurucam haberin olsun

canımmm maşallah maşallahhhh herşeyini hazırlamışsın, hemde birikim yapıyorsun
inşallah yolunda ilerliyorum
yardımlarına başvurucam haberin olsun

ayyy tabi canım kirli çıkıyız biz hem birikim hem çeyiz ne zaman istersen yardıma hazırım

önümde çok zaman var modası geçmişcek şeler alsamda zaten eskiyi seviyorum puantiyeli ne varsa 40 yıldır var retro country modern ortaya karışık bir renk uyumu yakalamaya çalışıyorum diye böyle deli gibi çeyiz alıyorum kampanyalarla uyguna geliyor herşey

ama gizooottt bliorum ole dedin de jardini ben internetten alırsammm yine göndercekler mi pembiş puantiyelileriiii :26::26::26:

bnm içinnn haydii sooorrr sooorr demek istiorum gizoooottttt uyum muthiş oldu tatlışkoo o konudaa sonuna kadar hem fikirizzz dun kırmızı puantiyeli masa örtüsü demiştik ama fakat lakin ben düz bi rengin şuan daha cok yakıscgnı dusunuorm gizot çkb lar puantiyeli olunca boğarr gibi gibi sanki

country oldu country marine setini bile country yaptın cokk da hoş oldu

ben de akşam belkımm bunu alablırım gizooott:))) kiii alcam galbaaa:)))) supla buyuklugundeyse suanki yemek takımımla cok guzeş country yaparım kenarları yaldızlı:))))) acelya ya da silvia alırsam onla da takım yapabilirim çok güzel hayaller kurdumkiiiiii

canım masa örtüsünü bıraktımmmmmm şu anda ekru örtüyle bile süper olurrrr çok iyi oldu bunu almam

altıncıcadede gördüm bende canım ama alsakmı bilemedm supla olarkmı alcan süs yada servlskmi bende şekerliğine bayıldım pelommm

Süs olarak almayı dusunmedim canım ben onu soframda hayal ettimmm eveettt şekerliği çokk güzelll di miii şeker arkadasmm bnmmm:))) çiçekli çiçekli çok tatlılar yaaa

kuzummm marineler için her renk yakıscak gibi çok güzeller cidden ben alsam evremik de sevinirdi ama jardin jardin dioruummmm kendimi jardine saklıoruuummm

jardini alacağım kendimi ehehehe yakın bir zamanda oda gelcekkkkk jardincikkkkk aceba daha güzelleri gelirmi die beklyoreeeeeee

canım böyle sehba üstüne koyarsın yad amasada küçük küçük atıştırmalıkalrı koyarsın ben aquality ve livanın çeyizlerinde görmüştüm

çek varmıdır altıncıcaddede

çekim var canım son gonderide koliye koymuslar 4 adet almayı dusunuordm gizooottt dekorasyon için almayabilirm suan hoş kafamda bi koltk rengi var bi dizayn var amaa blmıorum kiiii ben sofra için düşünmüştümmmm

liva dedin de liva nerelerde sahi yaa en son yıldırım nişanı yapmşlardıı :26:

liva evlencekitde sanırsam hadi topiğine yazalım oda eylülde evlenicektiiiiii galibaaaa ayyy nerelerde gerçektenn yaaa girmiyor hiç

bendemi alsam ne kadara geliyor 19 tl olanımı 24 tl olanmı alacaksn bebekkk

liva evlencekitde sanırsam hadi topiğine yazalım oda eylülde evlenicektiiiiii galibaaaa ayyy nerelerde gerçektenn yaaa girmiyor hiç

bendemi alsam ne kadara geliyor 19 tl olanımı 24 tl olanmı alacaksn bebekkk

24 lüğü istiorum gizooottt:)) büsbüyük olsun şekerlik de iyi fikir aslında :) güzel bi takım olabilirdi yanarm yanarm bernardodan bişi alamadım markafoniyee geldi çekm var ve ben bişe almadım hayret edilesi bi olay

topici çok uzaklara gitti galba hadi yazalım gizoootttt:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…