gizin çeyizine aldıkları

pelom bendemi alsam 30 tl çek var :)))))) başka hesaptan üye oldum

can cananım geldiiiiiiiiii dün aldım bugün geldiii

pelom bendemi alsam 30 tl çek var :)))))) başka hesaptan üye oldum

can cananım geldiiiiiiiiii dün aldım bugün geldiii

Bugünlerde kafam hiç çalışmıo gizot neden aklıma başka hesaptan uye olmak gelmio

Akşam alabilcem kuzucumm cunku çek evde kodunu bilmiorum.. Acaba başka bi hesaptan uye olsam iki çeki aynı siparişte kullanabilir miyim ki :26: kullanırsam çok kıyak olcak

Gizzzzzzzzzzoooooootttttt Pellllloooooootttt

Ördek karafım ve biev tuzluklarım geldi sapasağlam çokkk güzeller çokkkk

Bugün westwingten aldığım tencereler ve tavalarda gelcek

Madalion'dan aldığım can cananlarım da gelicek

papilla bugünmü geliyor daha bana bilgi msı göndermediler bievler de bugün geliyormuş güle güle kullan canım benim

Benim markafoni'den aldığım biev'lerde bugun geliceeek Akşam görebilcem ama olsun. Çok sevindimm bugün kargo gunu olsun canlarım

marko bana dün msj attı yola çıktılar diye bugün elimde olur kanımca :)))))))) nehirde can cananı göndemriş dün ama babam getirmedi kargolarmı sağolsun :)

gizzzzzzzzzzz sana bişey sormak istiyorum

galata kuleli çay bardağı almışsın ben de şundan almak istiyorum ama boyası çıkıyo dediler sen öyle bişey duydun mu?___?

Westwing dün akşam msj attı demiştim.Ben 1 kerede 3 ürün sipariş etmiştim.
Papilla 3 lü tencere,krep tava ve saksılı havluydu.
Şimdi saksılı havlu geldi ama Papillalar yok niye böyle bişey oldu ki kızlar??
Ayrrıca saksılı havluyu çok beğendim ama boyut olarak tam bi hayal kırıklığı oldu
Ben çamaşır makinemin üstüne koymayı planlarken bu boyuttaki bişiyi anca kuş için yemlik yaparım artık

Saksısı elimin yarısı kadar

Ahh internet alışverişleri ahh Muhtemelen havlu 30*50 boyutlarındadır kuzucum Olsuuuunn benimde var havlu ile ilgili bi hayal kırıklığım

Canım diğer siparişlere gelince onlar diğer kampanyanın ürünü olduğu için henüz gelmemiştir balım, kampaya bitiş tarihi havluya gore daha geçtir de ondan korkma

Day in colors ta yaşadın sende dimi
Sen onu aldığında çok beğenmiştim,tekrar kampanyaya girerse alıcam diye düşünüyodum.Bigün Evkur'da dolaşırken bi baktım ahanda senin havlular anaaammm minicik bi kutuymuş o

Can cananlarımda geldi biraz önce,onları da tatlı kaşığı olarak hayal etmeme rağmen,çay kaşığıymış meğer

Yine de bi takım daha alıcam can canandan çok ama çok tatlılar.Üstelik madalion'a karşı çok önyargılıydım ama siparişi vermenin ertesi günü gönderirek çok şaşırttılar beni.

Bu arada saksılı havlum küççük ama içindeki sabundan dolayı mis gibi vanilya kokuyo

Son düzenleme:
Ayrıca bu arada şunu da sıkıştırayım araya ördek karaftan da bitane daha almayı düşünüyorum
Karşılıklı koyuycam ikisini

Evet kuşum days in colours da yaşadım tamamen süprizdi benim için Ne beklerken ne çıktı kutudan ahahah

1 sene önce sürekli limango da çıkıyordu o havlular kampanyada ama uzun zamandır bende bakıyorum yok canım, morlu takımdan istiyorum bi de ama yok yok

Tatlım can canan'da baktım ben çay kaşığı yazıyordu sanki açıklamalarda. :26: Bende alcaktım ama kararsızım. Anneler gununde anneme almıştım can canan bizim burdaki bi mağazadan ama annem ben kullanmam senin çeyizine olsun dedi ısrar etmeme rağmen kullanmadı hala da kullanmıyor muhtemelen onlarda benim o yuzden almadım canım.

Şu karaf olayına gelince. Beni takıntılı biri haline getirdiniz ya hu kafanızda kırıcam o karafları

canım birkere bende 3 ürün sipariş ettm farklı kampanya ama ayrı ayrı geldi papila içinse bana msj gelmedi diye şaşırmıştım yanılmamışım onun haftaya gelmesi gerekyor inşallah öyle gelir maddi olarak göçtüm 200 tl ile salı gününe kadar geçincem :)

ahahaha ördekli karafları karşılıklı neden koyuyosun kız başka bişi alllll can canan çay kaşığı yazıyordu kuzucum

duymadım canım ama bu çok tatlıymış bence al beğendiysen boya çıkmasınıda düşünme üzülceğmz kadar çok paralar vermyoruz ki canım

öyle canım haklısın çok da para vermiyoruz açıkcası ama hemen soyulmasın istiyorum boyaları çok tatlı öyle değil mi

duymadım canım ama bu çok tatlıymış bence al beğendiysen boya çıkmasınıda düşünme üzülceğmz kadar çok paralar vermyoruz ki canım

öyle canım haklısın çok da para vermiyoruz açıkcası ama hemen soyulmasın istiyorum boyaları çok tatlı öyle değil mi

gizimmm kusura bakma mesaj gitmeyince ardarda bastım tüm sayfayı ben meşgul emiş oldum :79:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…