pelom bendemi alsam 30 tl çek var :)))))) başka hesaptan üye oldum
can cananım geldiiiiiiiiii dün aldım bugün geldiii
Gizzzzzzzzzzoooooootttttt Pellllloooooootttt
Ördek karafım ve biev tuzluklarım geldi sapasağlam çokkk güzeller çokkkk
Bugün westwingten aldığım tencereler ve tavalarda gelcek
Madalion'dan aldığım can cananlarım da gelicek
papilla bugünmü geliyor daha bana bilgi msı göndermediler bievler de bugün geliyormuş güle güle kullan canım benim
gizzzzzzzzzzz sana bişey sormak istiyorum
galata kuleli çay bardağı almışsın ben de şundan almak istiyorum ama boyası çıkıyo dediler sen öyle bişey duydun mu?___?
Eki Görüntüle 473499
Westwing dün akşam msj attı demiştim.Ben 1 kerede 3 ürün sipariş etmiştim.
Papilla 3 lü tencere,krep tava ve saksılı havluydu.
Şimdi saksılı havlu geldi ama Papillalar yok niye böyle bişey oldu ki kızlar??
Ayrrıca saksılı havluyu çok beğendim ama boyut olarak tam bi hayal kırıklığı oldu
Ben çamaşır makinemin üstüne koymayı planlarken bu boyuttaki bişiyi anca kuş için yemlik yaparım artık
Eki Görüntüle 473534
Saksısı elimin yarısı kadar
Ahh internet alışverişleri ahhMuhtemelen havlu 30*50 boyutlarındadır kuzucum Olsuuuunn benimde var havlu ile ilgili bi hayal kırıklığım
Canım diğer siparişlere gelince onlar diğer kampanyanın ürünü olduğu için henüz gelmemiştir balım, kampaya bitiş tarihi havluya gore daha geçtir de ondan korkma
Day in colors ta yaşadın sende dimi
Sen onu aldığında çok beğenmiştim,tekrar kampanyaya girerse alıcam diye düşünüyodum.Bigün Evkur'da dolaşırken bi baktım ahanda senin havlular anaaammm minicik bi kutuymuş o
Can cananlarımda geldi biraz önce,onları da tatlı kaşığı olarak hayal etmeme rağmen,çay kaşığıymış meğer
Yine de bi takım daha alıcam can canandan çok ama çok tatlılar.Üstelik madalion'a karşı çok önyargılıydım ama siparişi vermenin ertesi günü gönderirek çok şaşırttılar beni.
Bu arada saksılı havlum küççük ama içindeki sabundan dolayı mis gibi vanilya kokuyo
duymadım canım ama bu çok tatlıymış bence al beğendiysen boya çıkmasınıda düşünme üzülceğmz kadar çok paralar vermyoruz ki canım
duymadım canım ama bu çok tatlıymış bence al beğendiysen boya çıkmasınıda düşünme üzülceğmz kadar çok paralar vermyoruz ki canım