gizin çeyizine aldıkları

Canım ama teneke kutulardaki açma halkasındaki kodlar olacak.Bir de şu an stoklarda kupon kalmamıs ama gelir yeniden,bende bekliyorum

Canım ama teneke kutulardaki açma halkasındaki kodlar olacak.Bir de şu an stoklarda kupon kalmamıs ama gelir yeniden,bende bekliyorum

Hmmm o halde iş değişir. Hiç almamki ben kutu cola. Amaaan neyse her yer çek oldu istemiorm kırmızı kasa falan aklımda tutamıorm ben onları zaten

Son düzenleme:
altıncı caddeden korkmazçaydanlığım geldi çok kaliteli birde 4 yıl garantisi varimiş çay seven annem daha büyük alsaydın dedi ama bu kadar yeter herşeyin en büyüğüde olmasın

kargo iyidi altıncıcadde tam puan aldı

canımm hepsını aşkla kullan inşallah.

Paşabahçe kalpli karafına aşık oldum :) Bulabılırmıyım acaba.. ??

Çeyiz topiğime bakarsan piştilerimiz var :)

http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/510360-osleonun-ceyizi.html#post23490128

Bu arada ben kırmızı kasa ya iyi sardm normal teneke kutularından 8 tane aldım ve daha bi sürü şey aldım. ürünler baya azaldı dıye panıklemıştım biticcek diye bol bol saklama kutularından aldım dusun 8 tane oldu :) Ama şimdi yeni ürünler koymaya başlamışlar o stoklar su an 0 ama daha önce yoktu yeni eklenmiş stok yukselir kesinlikle...

Son düzenleme:

canım evet piştilerimiz var hattaha seninde aldıkalrından nehir cancana,arçelik telve, bernardo paris antique ve kelebekli şamdanların alacaklarım arasında kelebekli şamdanları görürsen haber verirmisin

canım ben westwingde gördüm ama görürsem tekrardan sanada haber verirrim westwingde tükenmiş malesef

kırmızı kasada 20 tl kazanmak için kaç kod gerekiyor canım bende biriktirmeye başladım 5 adet açma halkam var

Canım şu an kırmızı kasada 20 tl lik çekler bitmiş ama yeniden gelir belki.Sen oradan üyelik aç ve kod gir yerine kodları yaz.Her halka şifresi 3 puan 25 puan topladıgında alınıyor çek

Canım her şey çok güzel. Güle güle kullan Ben de tupper lara el atayım diyorum ama nasıl nerden almalıyım fikrim yok. Sen üye mi oldun üyeden mi aldın yoksa internet üzerinden mi aldın?

Gizcim sayfan 100 olmuştuı ne güzel ama nazar değdi sanırım

Biraz önce anneme can canan kaşıklarını gösteriyim dedim bi baktım tekrar stoklara girmiş.Hemen sepete attım,1 takım da gürallardan çay bardağı attım ama malesef kredi kartı bilgilerinizi kontrol edin diyip duruyo yaa kaç oldu bilgilerimi giriyorum ama onaylamıyo.Sende böyle bi sorun oldu mu?

Gizcim sayfan 100 olmuştuı ne güzel ama nazar değdi sanırım

Biraz önce anneme can canan kaşıklarını gösteriyim dedim bi baktım tekrar stoklara girmiş.Hemen sepete attım,1 takım da gürallardan çay bardağı attım ama malesef kredi kartı bilgilerinizi kontrol edin diyip duruyo yaa kaç oldu bilgilerimi giriyorum ama onaylamıyo.Sende böyle bi sorun oldu mu?

Canım her şey çok güzel. Güle güle kullan Ben de tupper lara el atayım diyorum ama nasıl nerden almalıyım fikrim yok. Sen üye mi oldun üyeden mi aldın yoksa internet üzerinden mi aldın?

canım ben netten birkaç satıcıdan aldım gittgidiyor bide burda çeyiz topikinden fatma arkadaşım satıyordu o şu sıralar girmiyor ondanda birkaç parça aldım

eko tabaklar eko kaplar ve antartika setleri almak birinci hedefin olsun daha sonra şeker kaplar var hepsinin ml leri hacimleri yüksek canım

sanırsam bonbonkaplardan alışveriş yapmış olabilirim ama unuttum canım bide elmak 74 var ondanda çok alan oldu tupper gittgidiyor yap ürünleri tıkladığında satıcılara bakarsın fiyatları hangisinde iyise ondan alırsın canım

canım evet gitttiiii valla güncellemeyle neler neler gitttii

ayyy almaya çalış kuzum satışta ise çok güzelller canım şansına girdi demekki

Gizim tupper konusunda senin yardımına ihtiyacım olucak ileri ki zamanlarda

Alamadım ki kuzum kart bilgilerin de sorun var diyip duruyo kısmet artık

Gizim tupper konusunda senin yardımına ihtiyacım olucak ileri ki zamanlarda

Alamadım ki kuzum kart bilgilerin de sorun var diyip duruyo kısmet artık

canım 4 adet sepete ekledm sorun çıkarmıyor dün 2 adette sorun çıkarmıştı akşama alabilirsinnnn

hemen paylaşıyorum madalion.comdan aldım hemen davet yolluyorum sana bebe bedava kargo koduyla 13 90 a alallmm pelom davet geç gelebilir gmaile gönderdim kuzu

aldıklarımıda hemencik paylaşıyoreee

Deli olucam yaa kart bilgileriniz kontrol edin diyip duruyo.
Limitim olduğunu eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…