- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
Kızlar inanmıyorum, kırmızı kasa dediğimiz coca cola ile mi ilgiliydiayol benden fazla cola tuketen var mı acaba inanamıyorum kendimeee bunu daha önce bilmeliydim eve gidince hemencik colaların kapağına bakıcam kimbilir kaç tane kaçırdım şimdiye dek Çok sağ olun bebişler açıklama için.
Canım ama teneke kutulardaki açma halkasındaki kodlar olacak.Bir de şu an stoklarda kupon kalmamıs ama gelir yeniden,bende bekliyorum
canımm hepsını aşkla kullan inşallah.
Paşabahçe kalpli karafına aşık oldum :) Bulabılırmıyım acaba.. ??
Çeyiz topiğime bakarsan piştilerimiz var :)
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/510360-osleonun-ceyizi.html#post23490128
Bu arada ben kırmızı kasa ya iyi sardm normal teneke kutularından 8 tane aldım ve daha bi sürü şey aldım. ürünler baya azaldı dıye panıklemıştım biticcek diye bol bol saklama kutularından aldım dusun 8 tane oldu :) Ama şimdi yeni ürünler koymaya başlamışlar o stoklar su an 0 ama daha önce yoktu yeni eklenmiş stok yukselir kesinlikle...
Canım her şey çok güzel. Güle güle kullanBen de tupper lara el atayım diyorum ama nasıl nerden almalıyım fikrim yok. Sen üye mi oldun üyeden mi aldın yoksa internet üzerinden mi aldın?
Gizcim sayfan 100 olmuştuı ne güzel ama nazar değdi sanırım
Biraz önce anneme can canan kaşıklarını gösteriyim dedim bi baktım tekrar stoklara girmiş.Hemen sepete attım,1 takım da gürallardan çay bardağı attım ama malesef kredi kartı bilgilerinizi kontrol edin diyip duruyo yaa kaç oldu bilgilerimi giriyorum ama onaylamıyo.Sende böyle bi sorun oldu mu?
canım ben netten birkaç satıcıdan aldım gittgidiyor bide burda çeyiz topikinden fatma arkadaşım satıyordu o şu sıralar girmiyor ondanda birkaç parça aldım
eko tabaklar eko kaplar ve antartika setleri almak birinci hedefin olsun daha sonra şeker kaplar var hepsinin ml leri hacimleri yüksek canım
sanırsam bonbonkaplardan alışveriş yapmış olabilirim ama unuttum canım bide elmak 74 var ondanda çok alan oldu tupper gittgidiyor yap ürünleri tıkladığında satıcılara bakarsın fiyatları hangisinde iyise ondan alırsın canım
canım evet gitttiiii valla güncellemeyle neler neler gitttii
ayyy almaya çalış kuzum satışta ise çok güzelller canım şansına girdi demekki
Gizim tupper konusunda senin yardımına ihtiyacım olucak ileri ki zamanlarda
Alamadım ki kuzum kart bilgilerin de sorun var diyip duruyo kısmet artık
Deli olucam yaa kart bilgileriniz kontrol edin diyip duruyo.
Limitim olduğunu eminim