gizin çeyizine aldıkları

can cananım yola çıkmış kızlar dün sipariş verdim şimdi yoldaa kargoda

canım tekrar satışa girdiğine seninde alabileceğin için sevinmiştim ama kart bilgilerinde ne varki acaba :S
tarihi dolmuş olabilirmi :S

Ben de çok sevinmiştim
Dün akşam ilk önce internetten kredi kartımla internet faturamı ödedim,arkasndan can cananları almaya çalıştım ama olmadı

Tamam canım çok sağol. Yavaştan bakıyım o zman oralara.

canım dün bana da üyelik gönder demiiştim ama silinmiş tüm yazılar mailimi göndereyim özelden bana da üyelik at kupon geliyodur heralde

bernardo kahvaltı seti oluşturdum marine 6 kişilik duygu ve gülçine teşekkürler kullandıkça hatırlıcam

gülçincim evet kahvaltı kardeşliği olduk duyguyla çoğu eşyamız aynı olmakla beraber senlede aynı gibime geliyor açıcakmsn topik sende

pelom listeyi birara yenilicem cidden planlı giz nasıl kaybolduuu yahuuuuu ben bir anda akrar verdim bide

Canım çok eşyamız benzer evet daha topik açmak için pek bir şeyim yok cnm o yüzden daha düşünmüyorum.

Güle güle kullanalım :))

Gizott listeye falan gerek yok balparmağım:) Kaçır arada ipin ucunu zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…