canım tekrar satışa girdiğine seninde alabileceğin için sevinmiştim ama kart bilgilerinde ne varki acaba :S
tarihi dolmuş olabilirmi :S
canım ben netten birkaç satıcıdan aldım gittgidiyor bide burda çeyiz topikinden fatma arkadaşım satıyordu o şu sıralar girmiyor ondanda birkaç parça aldım
eko tabaklar eko kaplar ve antartika setleri almak birinci hedefin olsun daha sonra şeker kaplar var hepsinin ml leri hacimleri yüksek canım
sanırsam bonbonkaplardan alışveriş yapmış olabilirim ama unuttum canım bide elmak 74 var ondanda çok alan oldu tupper gittgidiyor yap ürünleri tıkladığında satıcılara bakarsın fiyatları hangisinde iyise ondan alırsın canım
canım evet gitttiiii valla güncellemeyle neler neler gitttii
ayyy almaya çalış kuzum satışta ise çok güzelller canım şansına girdi demekki
Gizot kargo nası bedava? Üye oldum bebeğiimmm
can cananım yola çıkmış kızlar dün sipariş verdim şimdi yoldaa kargoda
bernardo kahvaltı seti oluşturdum marine 6 kişilik duygu ve gülçine teşekkürler kullandıkça hatırlıcam
Eki Görüntüle 471800 Eki Görüntüle 471801 Eki Görüntüle 471802 Eki Görüntüle 471803
bernardo kahvaltı seti oluşturdum marine 6 kişilik duygu ve gülçine teşekkürler kullandıkça hatırlıcam
Eki Görüntüle 471800 Eki Görüntüle 471801 Eki Görüntüle 471802 Eki Görüntüle 471803
gülçincim evet kahvaltı kardeşliği olduk duyguyla çoğu eşyamız aynı olmakla beraber senlede aynı gibime geliyor açıcakmsn topik sende
pelom listeyi birara yenilicem cidden planlı giz nasıl kaybolduuu yahuuuuu ben bir anda akrar verdim bide
gülçincim evet kahvaltı kardeşliği olduk duyguyla çoğu eşyamız aynı olmakla beraber senlede aynı gibime geliyor açıcakmsn topik sende
pelom listeyi birara yenilicem cidden planlı giz nasıl kaybolduuu yahuuuuu ben bir anda akrar verdim bide