gizin çeyizine aldıkları

mervecim mühim değil canım ama al istersen bardakları orda duracağına çeyizinde dursunnnn

O havluların boyutları göz doldurucu olmasa da renkleri hakkaten güzel ve canlı kuzum al sen al bende pembişini almayı düşünüyorum.

Pelimiğim ben bişei beğenince pek boyutunu,ürün bilgilerini falan incelemem direk alırım ondan çay kaşığı yazdığını da görmedim ama son siparişlerde hele ki sepetli havlu da anladım kii iyice incelemek gerekiyomuş

Ama ama amaaaaa karaflarımızı kırma peloottttt çok çok olsun nolcak ki Çok güzeller

Ama şimdi gizim ördeğin karşısına başka karaf koysun karşıdan bakınca görüntü itibariyle aynı boyda,genişlikte olmazlar simetri olmaz bikere,senin aldığın kalpli karaf çok güzel mesela ama ördekle yan yana koyunca biri şişman biri zayıf boyutları farklı olduğundan tuhaf durmaz mı 2 ördek çok mu ki

markafoni fırın kabım gelmiş ama parçalara ayrılmış markafoni sınıfta kaldı direk şikayet vara yazcam özensiz berbat kargo üstünbde hiçbirşey yok kırılırdı tabiiiiiii koruma almamışlar yapmamışlar wevimister westeing kadar olamıyorlar onlara kızıyordum ama ben onlarda kutuya ulaşamıyorm markafoni sade kutu düşünün şikayetvara yazcam çok kızdım çok

canım tam 4 kargo geldi markafoniden 4ü de kırık nefret ettim ben de senin gibi

bir daha kırılacak bişi almıcam dedim

adamlar kutu nasılsa öyle göneriyorlar

insan bi içini açar bakar bu nası bi ürün diye

çok sinirlenmiştim ben de ve kargo bedavayı kullanmıştım 15 tl ye aldığım bişeyi 13 tl olarak yatrıdılar yani ne kırıldıysa 1-2 l eksik yattı

ben en çok 6. cadde ve westwing i seviyorum paketlemeleri muhteşem

canım inan adaya geliyo diye koırık sandım içim gitti müşteri hizmetlerini arayıp şirket adresime yönlendrcem lanet ettim resmen şimdi kek servisimi vermeyip fırın kabını tek iadeye göndereblrmym bunu merak ediyorum rezillik resmen yazdımda heryere rezilllik bernardolar ne olcak şimdi

tabi canım hangisi kırıksa onu gönder tek gönderebiliyorsun

umarım marineler sağlam gelir mesafe ile alakası yok canım markafoni pakelemeyi bilmiyor yıl içinde kaç kargom geldi farklı sitelerden hiç kırık çıkmadı taa Türkiyenin bir ucundayken

ama bursaya geldim markafoni sağolsun herşeyimi kırık getirdi ben de senin gibiydim düşünce yine aklıma gldi yaaa

iadede iyiler Allahtan hemen yatıyo para hesaba

tüh canıım ya cok üzüldüm kesin benimkilerde kırık gelecek.hadi fırın kabını geçtim bernardolar berbat halde gelecek kesin birde onlarla ugrasacagız.pişman oldum şimdi aldıgıma ya

duygu canım inan iptal etmeyi düşünüyorum çay bardaklarını felan düşünemiyorm berbat kargoladılar berbat bu kadar olur bir westwing ne güzel kargoluyor bunlar bir şey yapamadılar gerçekten anlamıyorum

mervecim inan bilmiyorum ama çok kızdım şu güne kadar onlarca şey aldım ilk kez bu oldu westwing bardakları kırıksz getirdi ama markafonden kim ne aldysa hep kırık birşey oluyor nedensee neyseee yaaaa bernardoda kırık gelirse gerçekten kötü olcak

Gizoott soklardayim markafoni nasil boyle bi hata yapar inanamiyoruuummm.. hic mi ambalajlamamislar canim? Oldugu gibi mi kutuya koymuslar.. gercekten cok ilginc! Ben kargo konusunda en cok westwing'e guveniyorum islerini cok ciddiye alarak ve musteri memnuniyetini dusunerek yerine getiriyorlar. Bir kez daha tebrik ettim ve markafoniyi kinadim.

pelom aynen kutunun içine koymuşlar canım inanabiliyormusun çok sinirlendim çok yani bernardo siparişlerini düşünemiyorum balım o yüzdende şirkete göndertircem korkuyorum ya kırılırsa diye ama işte bernardo gelince koca kolilerle napcam diyede düşüncelerdeyim offf offf gerçekten çok saçmaaaaa yaaaa nasıl böyle oldu ilk kez birşeyden memnun kalmadım pelom ilk kez biev servislil harika ama fırın kabı pert

nehir can cananı herkes çok beğendi birkaç tanıdkta istiyor hediye edeyimde sevinsnler demi ama

Gizotum bebişim çok erkencisin sabah sabah tatil gününde uyusana be annem

Bernardo'ya karşı hassas davranmaları gerekir bilmiyorum ama hiç hoş olmadı bu yaptıkları. Canım şirkete gelse nasıl götüreceksin? Çok zor olacak. Aşağı tükürsen sakal, yukarı tükürsen bıyık...

can canan ilk senden duymustum cok da sevmiştim:) annem hala kullanmıyor gizot kesin benim çeyizime saklıyor can canan'ı. dur onu bi öğreneyim de topicime koyayım bari

Gizotçum çok üzüldüm markafoni kargo olayına.
Benim markafoni'den ilk siparişimdi ve dediğin gibi ördek karaf olduğu gibi kutuya konmuştu.Şans işte kırılmamış.
Bu konuda Westwing ve Morhipo en iyisi sanırım.Morhipo'dan fincan takımı almıştım paketi öyle bi sarmalamışlardı ki keserek açmıştık

pelim ve gülinim canlarım ben şirket adresiyle değiştircem bird kahve ve aldığım marineleri söliyim getirsinler diğer puantiyeli çkb ve 2 servislik eve gelse kafi dahada markafonidan özelliklede indirim kuponula birşey vermem baktırcam bernardoyuda hasar tespit hazırlıcam

biz westwingden cemilleri sölerken ne cesaret sölemiştik ellerim kanaya kanaya o paketleri açmıştım evimistere ne demeliii ona kızdım atttım o korkmazın bir tavasına koca paket göndermişti boyum kadar

markafoni korkmazı kutuda paketlemedn korkmazn kutusu çizilmesin diye bir poşetleme balonlama yok ama evimister mumya gibi sarmıştı westwingde keza öyle neyse adaya yoruyorum bu salaklıklarını ama neyse adres değiştireyim

pelom neden kalktığımı bilmiyorum ki gecede dışardaydım geçen hafta öle amca için kuran ve bütün mahalleliye iftar verdiler evlerinin bahçesi ve mahallede sonrada biz ormana yürüdük çocuklarla gezdik biraz aslında yorgunum ama kalktım ballım

Canım benimkilerde dagıtıma çıkmış benim fırın kabım da kesin kırık gelecek diye düşünüyorum.Bernardolar da öyle gelirse vay halimize yığınla şey aldık.Bence arayıp söyleyelim ne biçim paketleme yapıyorsunuz bernardo siparişlerimi iyice sarın yoksa sizi şikayet edicem felan filan diye :))

ben naptım biliyomusun duygucum şikayetvara yazdım bide barnardo siparişimin oldğnu kimbilir onları naısl getiriceksiniz diğer siteler kadar olamadınız r10 dan aldık diyemi böyle rezillik dedim onlarada şikayetvarada yazdım çok kızdım parasında değilim uyguna aldık ama annem bile fırın kabına bayıldı üzüldü kızmadı bana biliyor diğer siteleri ne kadar mükemmel getriyolar ama duygu şans işi seninki inşallah kırık gelmez ama bernardo gelene kadar korkucam

birde ben adres değişikliği talep ettim 2 sipariştede bird kahve ve marin serisi için çatal kaşık ve 2 servisliği adaya getirebilirler ama marininnn ilk verdiğimi iş yerine gelsin varsın ben o kadar yolu onlarla gideyim ama göreyim yani durumlarını

ki olmazsada hasar durum raporu tespit ettircem ve bırakmıcam peşlerini çok gıcık oldum canım çok

westwing evimister yeni sitelerdi naısl yaptılar adı üstünde yeni site demesinler markafoniden herkes alışveriş yapıyor diye böyle saçma birşey olurmu özensizdi iştte koruma babına bişi yoktu evimisterden aldığım korkmaz pizza kesici bile balonla sarılmıştı bu nasıl bişi markafoni bunu nasıl yapar ona kızıyorum ne sanıyolar kendilerini benim çenem çok düşük heryerde yazarım rezil olurlar

adreslere hemen mail attılar çalıştığım yer plaza ben ona yanıyorum elimde kolilerlemi gezicem westwing kapıda ödemeyi şirkette yapıyorm o bile göze batıyoo offf allahım off neyseee bekliyip görcez

duygucum kazasız belasız gelsinler yoksa yok kızcam çok

Canım ne desen haklısın bende evimister westwing sitelerinden çok memnun kaldım paketleme konusunda.Markafoniden de çok ürün aldım ama kırık gelecek ürünler değildi çok fazla.Ama fırın kabım kırık gelirse arayıp güzel bir söverim :)) Gelselerde rahat etsek

canım kırık gelmesede şans işi gülin karaf almış oda söledi sadece kendi kutusu ve markafoni kutusuna paketlenmişti düz koymuşlar ayakkbıyla aynı kefede yani pes dedim zaten burda yazanalr oluyodu markafonden kırık geldi şöyle oldu diye

ben güralları markafonidemn verdiğimde öyle güzel paketnmişti ki ama bunda aynı şeyi göremedim o yüzden beğenmedim heryerede yazdım inşallah kırıksız gelir canım fırın kabın

benim herşeyim geldi bernardoları beklyorm

Canım bence farklı insanlar paketliyor ve ortaya bu sonuç çıkıyor.İnş sağ selim gelirler cnm dua etmekten başka şansımız kalmadı :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…