gizin çeyizine aldıkları

canım tekrar satışa girdiğine seninde alabileceğin için sevinmiştim ama kart bilgilerinde ne varki acaba :S
tarihi dolmuş olabilirmi :S

Ben de çok sevinmiştim :KK14:
Dün akşam ilk önce internetten kredi kartımla internet faturamı ödedim,arkasndan can cananları almaya çalıştım ama olmadı :KK14:

canım ben netten birkaç satıcıdan aldım gittgidiyor bide burda çeyiz topikinden fatma arkadaşım satıyordu o şu sıralar girmiyor ondanda birkaç parça aldım

eko tabaklar eko kaplar ve antartika setleri almak birinci hedefin olsun daha sonra şeker kaplar var hepsinin ml leri hacimleri yüksek canım

sanırsam bonbonkaplardan alışveriş yapmış olabilirim ama unuttum canım bide elmak 74 var ondanda çok alan oldu tupper gittgidiyor yap ürünleri tıkladığında satıcılara bakarsın fiyatları hangisinde iyise ondan alırsın canım

canım evet gitttiiii valla güncellemeyle neler neler gitttii

ayyy almaya çalış kuzum satışta ise çok güzelller canım şansına girdi demekki

Tamam canım çok sağol. Yavaştan bakıyım o zman oralara.:KK54:

canım dün bana da üyelik gönder demiiştim ama silinmiş tüm yazılar mailimi göndereyim özelden bana da üyelik at kupon geliyodur heralde

bernardo kahvaltı seti oluşturdum marine 6 kişilik duygu ve gülçine teşekkürler kullandıkça hatırlıcam

$marine çay fincaný.jpg $marine tabak.jpg $marine tuzluk.jpg $marine yumurtalýk.jpg

gülçincim evet kahvaltı kardeşliği olduk duyguyla çoğu eşyamız aynı olmakla beraber senlede aynı gibime geliyor açıcakmsn topik sende

pelom listeyi birara yenilicem cidden planlı giz nasıl kaybolduuu yahuuuuu ben bir anda akrar verdim bide

gülçincim evet kahvaltı kardeşliği olduk duyguyla çoğu eşyamız aynı olmakla beraber senlede aynı gibime geliyor açıcakmsn topik sende

pelom listeyi birara yenilicem cidden planlı giz nasıl kaybolduuu yahuuuuu ben bir anda akrar verdim bide

Canım çok eşyamız benzer evet daha topik açmak için pek bir şeyim yok cnm o yüzden daha düşünmüyorum.

Güle güle kullanalım :))

:KK9::KK9::KK9:
Gizott listeye falan gerek yok balparmağım:) Kaçır arada ipin ucunu zarar gelmez:KK9:

X