- 13 Nisan 2011
- 2.277
- 4
- 36
ama ama benim fırın kabum ikili piti kare kırmızılı böylede bişi istyodm ondan aldım :)))))))))))))))) seninkide çok güzel canım güle güle kullanalım babamın kartına bombaardıman gerçekleştrdm sabahkiler benden bunlar babamdan :)
güle güle kullan giz bende sabah almıstm aynılarndan, heryeri fırın kabı doldurdun yineeeee
Güle güle kullan tatlım takılıyorum bende sana
Bende kendi kartıma bombardıman yaptım ne tesadüf :))
canım bende döküm alcam korkmazdan alcam ona karar verdim ama canlı canlı göremedmde görmem lazım onlarıda bazılarının içi seramik gibi beyaz ben siyah demir olsun istiyorm görmem şart güldencim inşallah aldıkalrımızı güzelce kullanırız
bieve devam fırın kabııı vee kek servisim kargo bedava koduyla 30 tl ye geldiiiii
Eki Görüntüle 468146 Eki Görüntüle 468147
son 2 gündür deli gibi çeyiz alıyorum ön sayfa düzenleyicileri
Eki Görüntüle 468348 Eki Görüntüle 468349 Eki Görüntüle 468350 Eki Görüntüle 468356
canııımm hayırlı olsuun bunlarda çok güzellkiii
evet bencede ondan almalıyızzz.. hele şu şeflerin duellosunu izledim izleyeli iyice taktım kafayaa alıcamm benimde olucakkk
inşallah canımm güzel günlerde kullanırız ağız tadıylaa..
Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?
Güle güle kullan canım hepsi çok güzeller.Senin gibi ben de dün dayanamadım o fırın kaplarından aldım. Baya zamandır borcamlarım var bunlara gerek yok falan diye zor tutuyordum kendimi. Düne kadarmış bu sabrım
Herşeyin çoook güzel güle güle kullan :)
canım ama çok güzeller yaaaa bende dayanamadm olmadı anneme verirrim eksik çok oluyor evde senin az kaldı canım zaten herşeyin tam artık almasanda olur bence canım bu arada evinide paylaştığın günleri görürrz inşallah merak ettiğim evlerden biri seninkiii
canım ödeme işlemleri kısmında yazıyor biraz geç kaldım sanırsam cevaba kuzum
tepe homede durcağna benim olsun dedim ve pelinim kutuları gösterdi teşekkürleri borç bilirim pelottt öpüyoreee
Eki Görüntüle 468736 Eki Görüntüle 468742 Eki Görüntüle 468737 Eki Görüntüle 468738 Eki Görüntüle 468739
Soydunuz soğana çevirdiniz benim yüzümden markafoniyiGüle güle kullan canım.Bende de kodlar çekler var ama saklıyorum başka kampanyalara :))
canım bu hesabamı yüklenyor bence süreli ve hesaba yükelnmyor gibi geldi bana sanki
hesaba yüklendiğiyle ilgili bir duyum aldınmı
Canım bilmiyorum bunu bende kırmızı kasa kodları var special k kodu var bir de bugün marketten aldım
Gizom balım peteğim öperim seni:) Güle güle kullan çok güzellerki mutluyum :) kutulandık mı yine biz
Duygucum bu kırmızı kasa kodu dediğin nedir? ben tv izlemediğim için ne reklamdan ne de indirim kuponlarından haberim var... Bi burdan duyduklarım işte.