gizin çeyizine aldıkları

Güle güle kullan tatlım takılıyorum bende sana
Bende kendi kartıma bombardıman yaptım ne tesadüf :))

güle güle kullan giz bende sabah almıstm aynılarndan, heryeri fırın kabı doldurdun yineeeee

güle güle kullan giz bende sabah almıstm aynılarndan, heryeri fırın kabı doldurdun yineeeee

hep beraber gülerek kullanalım canım ben bunu mağazada görüp çok beğenmiştim ama kıyamamıştım o kadar evrmeye işin içine fırın kabınıda atıp aldım çok sevdim diğer servisliklerde çok iyi biev iyi geldi bugün

Güle güle kullan tatlım takılıyorum bende sana
Bende kendi kartıma bombardıman yaptım ne tesadüf :))

off off borçlar çoğalıyor derken ben kapatma derdindeym o yüzden baba kartı kullanıyorum bu ay hiç kendi kartmı kullanmamıştım ilk oldu gerisi hep kapıda ödeme westwing saolsun

bieve devam fırın kabııı vee kek servisim kargo bedava koduyla 30 tl ye geldiiiii

Eki Görüntüle 468146 Eki Görüntüle 468147

canııımm hayırlı olsuun bunlarda çok güzellkiii
evet bencede ondan almalıyızzz.. hele şu şeflerin duellosunu izledim izleyeli iyice taktım kafayaa alıcamm benimde olucakkk
inşallah canımm güzel günlerde kullanırız ağız tadıylaa..

Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?

canım hepimiz güzel günlerde kullanalım inşalllah şeflerin düellosuna bakacağım inşallah bende hiç izlemedim

Kızlar markafoni de kargo çeki kodunu nereye yazıyoruz,alışverişin hangi aşamasın da istiyo?

canım ödeme işlemleri kısmında yazıyor biraz geç kaldım sanırsam cevaba kuzum

canım ama çok güzeller yaaaa bende dayanamadm olmadı anneme verirrim eksik çok oluyor evde senin az kaldı canım zaten herşeyin tam artık almasanda olur bence canım bu arada evinide paylaştığın günleri görürrz inşallah merak ettiğim evlerden biri seninkiii

Herşeyin çoook güzel güle güle kullan :)

canım çok saol hepberaber güzel günlerde kullanalım

ev inşaatımız bitmedi canım, bir iki ay benim evi düzenledik orada kalacağız. Alcağımız eşyalar perdelerinden mobilyasına kadar kararlaştırıldı. İnşallah kısa zamanda yerleşip gösteriririm canım:)

Soydunuz soğana çevirdiniz benim yüzümden markafoniyi Güle güle kullan canım.Bende de kodlar çekler var ama saklıyorum başka kampanyalara :))

canım bu hesabamı yüklenyor bence süreli ve hesaba yükelnmyor gibi geldi bana sanki

hesaba yüklendiğiyle ilgili bir duyum aldınmı

canım bu hesabamı yüklenyor bence süreli ve hesaba yükelnmyor gibi geldi bana sanki

hesaba yüklendiğiyle ilgili bir duyum aldınmı

Canım bilmiyorum bunu bende kırmızı kasa kodları var special k kodu var bir de bugün marketten aldım

Gizom balım peteğim öperim seni:) Güle güle kullan çok güzellerki mutluyum :) kutulandık mı yine biz

Duygucum bu kırmızı kasa kodu dediğin nedir? ben tv izlemediğim için ne reklamdan ne de indirim kuponlarından haberim var... Bi burdan duyduklarım işte.

pelom kırmızı kasa yazdım buldum açıklayayyım markafoni coca cola iş birliğinde kola kapakları açma halkaları altındaki şifrelerle markanfii kodu dağıtoyr biriktriyorsun ne zamana kadar devam eder bilmemekle birlikte yine şirkettkler çok cola içtiği için onlardan kapak toplucam

Pelinciğim kırmızı kasa coca cola açma halkalarında yazan şifreyi kirmizikasa.com adresine üye olarak giriyorsun ve puan toplayarak markafoni kod alıyorsun aynı diğer kodlar gibi de indirim kodu yazan yere yazıp kullanıyorsun

Kızlar inanmıyorum, kırmızı kasa dediğimiz coca cola ile mi ilgiliydi ayol benden fazla cola tuketen var mı acaba inanamıyorum kendimeee bunu daha önce bilmeliydim eve gidince hemencik colaların kapağına bakıcam kimbilir kaç tane kaçırdım şimdiye dek Çok sağ olun bebişler açıklama için.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…