gizin çeyizine aldıkları

canım pelin ve ben çoğu şeyi westwingden aldık topikimi bir okusan hemen hemen her afta ayda 4 5 defa sipariş veridğimi görürsün güvenilir cam abrdaklarmn hepsi ordan vee çok iyi kargolanıyor ay maşallah son aldıklarımda kırılmdan gelsin

cam çok şey aldım inan porselen girmedm porselendede güvenilirdir tavsiyem netten alma görerek alll gördüysende netten alabilirsin ama şu an için ben netten takım almıcam ucuzda olsa pahalıda olsa kuzum biraz bekle istersen tarzlarmız gün geçtikçe değişiyor belki başka bişi beğenirsin

tatlışkom westwing cok guvenilir, ben bi sürü şey aldım ordan. çok da memnunum hiç sıkıntı yaşamadım canımm. beğendiysen al tabi çok uygun markası ne tatlım bunun? sen kırmızıyı seviyosun ama kahvaltılık kırmızı puantiyeli bişiler de düşünebilirsinn gülimikimmm

ahahahah nayır nolamaz inan inan kuzucummm

ben izlemedim inan fragmandan fragmana ve arada bihterin kıyafetlerne bakmaya oturma odasında izliyordum oda sürekli doğum günüydü partiydi yok şuydu dernekti olayları olunca şimcik çeyiz alıyor olmasam bende şu günelrde bihtoşun çizmesine montuna ve kıyafetne bakardım ki dün kıskandım bendeki kahve ugglardan var ve zaradan çok beğenipte alamadığım montla bebek sahilinde gezmişti heh bunu kıskandım işte ve hedef zaradan o montu alacağım 300 tl olsada benim olcak içimde kaldı resmen pelottttt azda olsa kıyafetlernede girdim yani ki kötü etkiledi her iki açıdanda para ahrcıycam kıyafetede çeyizede
ayyy bide bihtoşun çamaşırları gecelikleri kesinlikle mor ve pembe mercan rengi setim olcak ayyyyy o ne güzeldiiiii ne güzeldi bakmaya doyamadım geceliklereee

dipnot benim firdodan neyim eksik sorarım sana sen bihter ziyagilsin hıh gözünü aç aptal olma nihahahahaha nasıl diyor yaaa

birde çözemedm behlüllle nihali yakınlaştryor bihteri behlüllle aşık edip acı çeksin diyemi

yoksa herkesinde tahmn ediceği gibi behlülü oyalayıp bihterden oyalamak içinmi idi

Son düzenleme:

Ah bilmezmiyim her gün başka bişey beğeniyorum,insan bigün kıpkırmızı beğenirken bigün bembeyaz kabartmalı sade bişey beğenir mi Ben beğeniyorum işte

Gerçeğini elime alıp görmedim tatlım burda ki kadar canlı da olmayabilir tabi,heves edip hayal kırıklığına uğramak istemem :26:

Pelimiğim beni cezbeden kırmızı ve ucuz olması,malum hep kazıklandığımdan ucuzu bulunca atlıyım dedim
Ama beklesem iyi olcak,benim bu içimdeki aşkı ufak çeyziciklerle tatmin etmem lazım farkındayım biraz daha beklemeliyim büyükler için
Markası Keramika'ymış kuzucummm

şu altını cizdiğim bölümee koptummm yarıldımmm ve dağıldımm bildiğinn gizoottt yapma bunuuuu patronkammm karsıdaa bana bakıcakk guluorum ahahaha

bihter giyimiyleee ve özelliklee gecelikleriyleeeee çeyizimi süsleyen hatun ne biçimm geceliklerdi onlar anaaammm gizooottt okulda herkes bana bihter derdi çok benzetirlerdi bu da dipnot nihahah

izle ve görr die bi çirkeflik mi yapsam sana accebaaa

Gülimiğiimmm yine ucuz olur canım eylül ayında züccaciyelerde ucuzlamaya başlar malum sezon kapanıyor Keramika'yı kipa da bulabilirsin tatlım istersen bi yakından gör oyle düşün yine girer kampanyaya zaten.

Ben Aşk-ı Memnu'yu hiç kaçırmadan izlemiştim ama Bihtoşun kıyafetlerinden hakkaten hiç aklıma çeyiz falan gelmemişti ki zaten o zaman çeyiz aşkım yoktu.Beni de yoldan çıkardınız baştan sona tekrar mı izlesem şu diziyi napsam

Keramika'nın Kipa'da olduğunu bilmiyodum ballı bademim,bi göz atarım oraya o zamansa

canım o bendede olduğu için böyle dedim siyah ve kırmızı olcaktı mutfagım güya ama yok öyle olmasn diyorum şimdide o yüzden en son alcam tabakları servislikleri aldım neden tersen bütün tabaklarda beyaz alt taban o yüzden uyumlu olcaktır

yazmasaydım ölürdüm daha firdevste ne laflar varyaaa yahuuu zamanla çıkcak gibi gözlerini aynı anda bihter nihal ve firdevs behlül elifle evlncem derken pörtlettti veee o şarkı aksiyon dizilerinde bile yok öyle bittti

ayyyyyyyyy çirkeflikmiiiii ama annesne bıdı bıdı yaptı bide topkluyla kıvırdı acaip koptum

nihahahahaha bihtermi benzetyorlardı korktum ayol

arkası dantelli siyah geceliğine ilk gordugumde asık olmustum:)) zaten bihter geceliği diye satılyor:)) boyle satılınca da sinir oluyom ha..bihter ayakkabısı yok fatmagul kolyesi allahım yaa

msjjjjj tekrarrııııııııııııııııııııııııııı

Eklentiler

• $korkmaz seramik.jpg
    6,3 KB · Görüntüleme: 75
  • $Korkmaz Twisty Peynir Rendesi A 529_7669.jpg
    10,1 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
gizemiimm canımm sana bişi sorucaamm seramik tava - tencere alıcamda korkmazmı essemi sence? yada başka önerebileceğin marka varmıı?

gizemiimm canımm sana bişi sorucaamm seramik tava - tencere alıcamda korkmazmı essemi sence? yada başka önerebileceğin marka varmıı?

canım essede güzeldir ama ben korkmazı tercih ettim korkmaza güveniyorum servisliklerim bıçak takımım korkmaz kaliteli diye aldım seramiğide korkmazdan almak istedim 2 tavam var evde 1 adet daha aldım bide tenceresini alcam tamamdır set oluşturmuş olcam

essedende bakabilirsin canım

2 hafta önce forumistanbuldaki mağazasına girdim essenin set vardı tavası tenceresi falan fiyatıda yalan olmasın 290 küsürdü sanırımm.. çokta net hatırlamıyorum şimdi.. baştan bende korkmazdanmı alsam dedim..
ama bazı yerlerde iki markanında ürünlerinin gerçek seramik olmadığını okudumm. kafam çok bulandıı..

evet canım bu seramik olayı baya karışık aslında şansa çıkcak gibi korkmazı ilk deneyenler bu çeyiz topiklerindeki 2012 gelinleri olcak onlardan tüyo alırızz

dediğim gibi essede kaliteli bir marka canım şikayet sitelerine girip baksana belki alanlar yorumlamıştır essede korkmazda felan

tatlım bende ona bakıyodum şimdii ne hikmetse açamıyorumm
dediğin gibi şansa olucak biraz..
döküm tavada almak istiyorum onu kesin korkmazdan alıcam..
bu seramik olayı çok kurcaladı kafamı

tatlım bende ona bakıyodum şimdii ne hikmetse açamıyorumm
dediğin gibi şansa olucak biraz..
döküm tavada almak istiyorum onu kesin korkmazdan alıcam..
bu seramik olayı çok kurcaladı kafamı

canım bende döküm alcam korkmazdan alcam ona karar verdim ama canlı canlı göremedmde görmem lazım onlarıda bazılarının içi seramik gibi beyaz ben siyah demir olsun istiyorm görmem şart güldencim inşallah aldıkalrımızı güzelce kullanırız

Gizooo izimden geliyorsun bakıyorum.Neden benim fırın kabımdan almadın

ama ama benim fırın kabum ikili piti kare kırmızılı böylede bişi istyodm ondan aldım :)))))))))))))))) seninkide çok güzel canım güle güle kullanalım babamın kartına bombaardıman gerçekleştrdm sabahkiler benden bunlar babamdan :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…