Gizommm balımmmm çok güzelmiş gecelik çok beğendiiiiiiimmmm güle gülee giiiyy inşallah
Canım yatak örtüsü ve pikeye gelince.. yatak örtüsünden ilki adela'yı beğendim.. pike takımından da ikinci gül kurusu rengi olan favorim çok güzeller gizomm
aceba ikisini alsammı pike 250 yatak örtüsüde 119 tl :))))))) kiii 2. ürün %50 indirimli oluyormuş pelom saol senin görüşün çok mühimmm
Gizomm al tabi aklıunda durcağına dolapta dursun ahahaha bizdeki düşünce hep aynı bılıosunnçok da güzel oluuurrr
canım pelinim öyle diye diye batcaz yahuuu
birde bir soru daha ikisini gelin yatağında hayal ettiğinde iyi bişi çıkıyormu ortaya biri farklı biri farklı olmasın ballı lokmam hadi bundada sana güvenim sonsuz götür beni gittiğin yere özledimmmmmmmm özledimmmmm
gizooommm bal küpüm bu yağmurluğu istediğini aylardır biliyorum cok mutlu oldummm güle gülee giiiyy bebegiimm babetin de çok güzelll pudra pembişi cok guzeldir kiiiii o babetler seni enişteme kavuştursun gizommm
evet pelommm nilin topikine tacizlerde bulunmuştum babet öyle şirin ki pelommm fuşyada güzel ama hiç giymiyorum öyle ben soft seviyorum biliyosun
senin yazan ellerini öperim kavuşalım sanada kavuştursun çok özledim offf seni çok özledim pelommmm
Senin tacizine kurbantacizin de çekilir herşeyin çekilir senin balım canım arkadaşım
kavuşun kavuşalım gizommm gelsen yanımaaa havalansa yine zil çalan etekleriinnnbak burda yokuşta yok yormam seni balım geelseneeee gelseneeee
yokuş değilde gönüller bir olsun zil çalan eteklerim havalanmaya meraklandı şu sıraagelsem ciğer tava yesek köftemizi yesek sahillerde fıldır fıldır gezip atşe yakıp ateite hoplsak zıplasak şarkılar söylesek hiç ayrılmasak aytrılıklar olmasa kavuşmalar olsaa pelll pelllllllll
çağlam canım saol aldımmm alışveriş yapasım varrrr
leyleği havada mı gördün yoksa o leylek hiç havadan inmedi mi desek gizotumgezmeyi seviyoruz napalım böyle yaratılmışız gizoommm sen gelsen tescilli satır etten ısmarlarım sana kucak dolusu sarılmak vaat ediorumm kocaman opucukler vaat ediorum gizom canım arkadasımm sahillerdee gezseekkkk ne güzel olur ki sizin orda ki gibi bi manzara yok ama ben sana onu da bulurum gizotummmm gel yaa geell özledim işteeee hiç ayrılmayalım hep kavusalmm gizom seviorm seni canımm arkadaşıımmmm
bende dun bu bluzu aldım gizotumm:))
Eki Görüntüle 458605
pelomm çok beğendm aldıklarını topikine koy ki bende fikr alayım çok yakışıcaktır benim arkadaşımaaa
gizim napıosn kuzum güle güle kullan aldıklarını, tam bi indrm canavarı oldn sen korkuorm valla senden:18::18:
napıosn bakim geliomusun pazar günü
neler aldın ayrıca stradiden?
gelip bizden al
anladım cnm tmm, hayırlısı olsnbu sayfadakileri aldım nilooo zaten ne zmaandır beğenmiştim
http://www.kadinlarkulubu.com/ceyizimiz-icin-neler-aldik/502208-gizin-ceyizine-aldiklari-89.html
sizin mağazaya gelesim vardı ama gelemem kiii kuzu kuzenlerin düğünleri ve benimkinin ailesyle tanışma telaşı bu hafta olcak gibi hattaha birkaç şeyde aldım giyinirim diye malesef gelemeyeblrm kuzum yaaaaama kalbim hep senle canım benim inşallah mutlu olcaksın