gizin çeyizine aldıkları

canım bir şey olmadıgı dogrudur ama ben nedense ısınamadım o markalara.Kendi evine bence de çelik olanlardan al.Ben kettle felan alırsam kesinlikle çelik olacak çünkü su kaynıyor içinde ister istemez plastik içine nufus eder.Neyse uzatmayayim,kısaca sen beni dinle :))

evet içi çelik saol hayatım kendime öyle yapcam tost makinemide demir dökme alcam sağlıklı şeyler alallım değilmi yalnız şu hisarın çeyiz setini annişle alabiliriz ama kararsızım duygucum cam kapakları kırablrmym die çünkü biraz sakarım ben

kesinlikle king marka birsey almayın!!servisi çokk kotu gittimi gelmiyor urun!!bir de cok cabuk bozuluyor!!o yuzden paranı sokaga atma canım..ayrıca bunların içi plastik degil:) yani benim aldıgım kahve mak içi celik.sadece dısı plastik..kettle da içi dısı celik aldım valla..en iyisi.

Canım kırmazsın neden kırasın şimdi ev işi felan yapmadıgın için sana öyle geliyordur sonradan alısırsın sakarlık felan kalmaz :) Hisar çeyiz setinde neler var bilmiyorum ama ben tencere işini kapattım.1 pilav tenceresi düşünüyorum o da seramik olacak ve korkmazdan alacagım

korkmazın seramiklerinden tava almıştım 1 tava ve tencere alcam bende senin gibi

canım aslında bende kapadım onları alcak parayı annecik kenara koydu yani almış gibiyiz evde yer yok die almıyoruz çeyiz setinde düdüklüden cezveye teflon ve çelik tencere takımı çkb felan var canım herhalde o seriyi alırım gibi geliyor

nilimde demişti onlar test ediliyormuş düşmelere karşı nilde korkmazdan aldığında tencere kapağnı düşürmştü sanırsamayyy oda bende azcık sakarlık yapıyoss benim korkum kırmak olur herhalde

nilll tamda senin kulağnı çınlatmıştım burda country bir cafe var ismi aklıma gelmiyor ama bulacağım oradada çekerm nilimm

giz nişan bitince az bi zmanımız kalıo sizin oraya gelemeyiz ki yoksa cafe fln bile gerek yok adada çekilmek isterm ama olmıcak
burası bize çok yakın eniştem götürür die düşündm..türkiyenin tek dpğal gölüymüş. sen burda harikalar yaratırsn die düşündümdü

ben de aynı senin gibiym duygucm tenrece işini zor da olsa kapattm tüm sülaleye yeticek kdr tencerem var bi tane pilav tenceresi alıcam korkmazdan

pempegonlumsende.blogspot.com/2012/04/hayal-degil-gercek.html

nilim şu sayfaya girsene adını unuttum cafenin çok güzel yani orası harika orayada gideriz

ben inşallah gelmeye çalışcam gelip yanında olmak istiyorum inşalllah bişi çıkmaz çünkü bizde o ara ailleri tanıştırmak istiyoz nilommm çakışmas inşallah ramazanın hemen öcnesi çünkü

çok güzelmiş gizim çok beğendim de oraya gelemeyiz ki o gün içinde keşke olsa..inşş çakışmaz bakalm olursa da hayırlı bi iş için olmıcak yine üzülmem kuzum..
yüzüklerimz geldi ayy hiç çıkarasm yokk

Gizcim bende brabantialardan aldım ekmek kutusu çok mu küçük ?

Son düzenleme:
biev kek salata ve spagetti servisliklerim çok beğeniyordum birde bir baktım markafonide 10 tl çek nasıl oluyorda çekleniyorum hiç arayışımda yok sürekli çek yolluyorsunuz çok sağolun iyi şekilde kullanmaya çalışıyorum bende 10 tl çeke teşekkürler

Eki Görüntüle 450408

canım boyle alma arcelık al derım kesınlıkle tamam sureklı kullanmıycaksın ama kalıtelı bsy olsun ayrıca bakma sen sureklı kullanılmıycak gıbı gelıyor ama mısafır geldımı kahve isteniliyor genelde arcelıgın teksılı evımısterde 99 tl ıdı 25 30 tl cekle cok uyguna alırsın evmanyagındada vardı 119 falandı ondada cek verıyorlar sureklı altıncıcadde ye gırıyor bence bu konuda acele etme kesınlıkle 1 2 haftaya bı cek gelır arcelık olanı alırsın benım arkadasımlarda var 2lısı mukemmel yok böyle bı kahve dıyebılırım sana
elektroword madıamark teknosa vs bunları takıp et özellikle anneler gününde falan çok indirimle alırsın
mesela ev manyagı babalar gununde bana 100 tl uzerıne 50 tl cek( 25+25) vermıs ne zamana kadar gecerlı bılmıyorum dene bı ıstersen verıyım sana arcelık telveyı 139 lıraya koymus teklısını

Son düzenleme:
tatlım aldıkarın çok güzel nevresim ve battaniyeler çok hoş bayıldım hepsine
ama 4 yıl var sanırım evlenmene çok değil mi gördüğüm bu hazırlıkla sanki bu yaz evlenecek gibisin

canım arçelik almayı düşünüyorum ama kendi çeyizime altıncıcaddede evmanyada varmış kampanya şimdi gördüm ama onunda çelik olmayanı var kulbunda işaret oluyor metal o çelik teklisi plastikmiş forumdan bir arkadaş demişti bende evlenceğm zaman kendime arçelik alcam şimdi anneme arzum korkmaz yada tefal alcam bugün alırım annemle konuştum söz için lazım yavaştan halledicez birşeyleri eksiklerimiz var canım

evmanya banada vermiş ne şanslıyız çek konusunda ama

tatlım aldıkarın çok güzel nevresim ve battaniyeler çok hoş bayıldım hepsine
ama 4 yıl var sanırım evlenmene çok değil mi gördüğüm bu hazırlıkla sanki bu yaz evlenecek gibisin

saol canım ama sen galiba 4 yıl 7 ayı bekliceğim süre sandın o ilişkimin yılı ben nasipse 2013 yılı sonunda evlencem canım o yüzden bu hazırlık

bayıldımmm hepsi çok şirin hayırlı olsun :).....

canım çok saol daha güzelleri şirinler senin olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…