Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gizzcim ben gördüm içi bildiğimiz dışındaki çelikten altıncıcaddeden al derim 139 lira 40 tl ındırım var onunla alırsın
kod dbd040 100 tl uzerıne
canım saol çeyize daha sonra alırımda kod için saol canım
anneme arzumun çeliğinden alcam 40 tl ye felan geliyor içi dışı çelik söze felan geldiklerinde yaparız bide ben o zamana kadar makineyi çözerm anneciğe arçelik gerekmyor çünkü pek kahve sevmez evdekiler varsa yok çay içerlerde
ama kendime tavsiyenede inanarak arçelik alcam hatta bir tanıdığmzda var içicem alcam :)
Bı iç kuzum icini dısını incele :) ben kendine düşünüyorsun sanmistim sonra alırsın cnm
yok kuzum sonra sen vagzeçirdin 2 tane alcaktım 1 adet arzum alayım arkdşm kullanıyor çelik zaten arçelikten tek farkı oto kapaması yok kahve makinlernin özelliklerini öğrendim bu arada
lacivert elbiseye bayıldım güle güle giy hangi kampanyadan aldığını öğrenebilir miyim acaba
limangoda gezinirken 10 tl lik çek verdi hep veriyor bari bunu kullanayım dedim ayşegülün çeyizinden görmüştüm 11,94 tl ye gelmişti onada banada aynı şekilde geldi birde iş bankası bankamatik kartımdan çekildi tadından yenmez iyikide aldım
Eki Görüntüle 458211
güle güle kullan canım:) bende bu renkle siyah arasında gittim sonunda siyah aldım. kırmızını da almıştım kalitesi duruşu çok güzel sende iyi ki almışsın.