gizin çeyizine aldıkları

gizimmmm senin çeyiz topiğini yeni gördüm ya bennn hepsi birbirinden harika ve çok zevkli seçimler. güle güle kullan sevdiceğinle inşalllaaaahhh :)

gizimmmm senin çeyiz topiğini yeni gördüm ya bennn hepsi birbirinden harika ve çok zevkli seçimler. güle güle kullan sevdiceğinle inşalllaaaahhh :)

canım saolsın inşallah seninkileride görürzzz

gülçincim güzel günlerde kullan bende alıp almamakta kararsızım tavalar var idi

canım saolsın inşallah seninkileride görürzzz
inaşşllah hayatım bende almaya başladım biriksin de açıcam bende :)

gülçincim güzel günlerde kullan bende alıp almamakta kararsızım tavalar var idi

inaşşllah hayatım bende almaya başladım biriksin de açıcam bende :)

altıncı cadde nasıl bi firma güvenilir mi bi de ürün teslimi nasıl oluyo markafoni gibi mi yani kampanya bittikten sonra mı kargolanıyor yoksa siparişi verdikten sonra 3 gün içinde mi gönderiyorlar

çeyizlerin çok güzel canım çoook beğendim güle güle kullanmayı nasip etsin allah... ufukta szö nişan var mı da aldın şahsen bende hiç bişey yok yaşım 18 ama dediğin gbi ufaktan ufaga almak isterim bende. şuande sadece sende olan geceliklern bir kısmı var ve sarardan aldığım nevresm takımlarım 3 parça falan snn çeyizinde pembe bi sarar nevresm takımı var pamuk saten galiba onu nerden ne kadara aldın ben onun peşindeym bulamadım mavisini çok istiyorum cevp verrsen sevnrmmm

altıncı cadde nasıl bi firma güvenilir mi bi de ürün teslimi nasıl oluyo markafoni gibi mi yani kampanya bittikten sonra mı kargolanıyor yoksa siparişi verdikten sonra 3 gün içinde mi gönderiyorlar

ben çaydanlık aldım 2 hafta oldu kargoya verilmiş elektrkli çaydanlık inşallah garantisiyle gelir

çeyizlerin çok güzel canım çoook beğendim güle güle kullanmayı nasip etsin allah... ufukta szö nişan var mı da aldın şahsen bende hiç bişey yok yaşım 18 ama dediğin gbi ufaktan ufaga almak isterim bende. şuande sadece sende olan geceliklern bir kısmı var ve sarardan aldığım nevresm takımlarım 3 parça falan snn çeyizinde pembe bi sarar nevresm takımı var pamuk saten galiba onu nerden ne kadara aldın ben onun peşindeym bulamadım mavisini çok istiyorum cevp verrsen sevnrmmm

canım söz ve nişan yapmayı düşünüyoruz ama ben 1 senedir alıyorum senin yaşın daha böyle işler için küçük değilmi bence 18 yaşında böyle şeyleri düşünme bol bol gez eğlen canım sonra ister istemez giriyorsun

evlenmeme 1 yada 2 sene olsada ben bunları alayım aradan çıksın derdindeyim son ana sıkışınca neyin nereye harcancağı çıkmıyor meydana daha yatak odası oturma odası var en azından birikim yaparkende onlarada aylık ayırmam gerekyor çeyize ayda 300 harcıyorsam ilerde harcamıcağım gibi oturma odası halısıydı perdesydi öderim canım

pembe sararrı evimisterden aldım çok kaliteli

bugün aldığım çeyizciklerim

westwing sağolsun

$papilla.jpg $kalp.jpg $fd.jpg

msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
msj tekrarııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

Son düzenleme:
gizooottt baktm baktım kalpli karafı goremedimmmm bazen gerçekten bakan körler gibiyim:KK53: çok güzeller canım çok beğendim özellikleee kalpli karafıı:KK69: Güzel günlerde kullanalımm inşallahh:KK17: Westwing iyi ki var de mi gizooommmmm :KK9:
i love westwing :KK69::KK53::KK9::KK1:

gizooottt baktm baktım kalpli karafı goremedimmmm bazen gerçekten bakan körler gibiyim:KK53: çok güzeller canım çok beğendim özellikleee kalpli karafıı:KK69: Güzel günlerde kullanalımm inşallahh:KK17: Westwing iyi ki var de mi gizooommmmm :KK9:
i love westwing :KK69::KK53::KK9::KK1:

balllım kalpliii karaf burada

Westwing Home & Living Türkiye

birde masaüstünü komple halledeceğim ördekli karaf alcam başkada almıcam pelom ben paşabahçeye dünde gittim ama yok ben mağazada alamıyorum yeteneğim kalmadı netten alcam illla aldımda iyi oldu kuzum

iyiki westwing var bütün çeyizi ordan halletik valla

balllım kalpliii karaf burada

Westwing Home & Living Türkiye

birde masaüstünü komple halledeceğim ördekli karaf alcam başkada almıcam pelom ben paşabahçeye dünde gittim ama yok ben mağazada alamıyorum yeteneğim kalmadı netten alcam illla aldımda iyi oldu kuzum

iyiki westwing var bütün çeyizi ordan halletik valla

aynen gözümle gördüğüm zaman alamıorum gizott neden bole olduk bizzz bu solediğim mudo conceptte ve english home da gecerli değil ama gözümle görsem de görmesem de alırım ahahah :KK53::KK53::KK53:

gizooottt bu ne israf ne gerek 2. karafa kuzucaannnnn nereyee sıgdırcaksınn onlarııııııııı:KK52:

aynen gözümle gördüğüm zaman alamıorum gizott neden bole olduk bizzz bu solediğim mudo conceptte ve english home da gecerli değil ama gözümle görsem de görmesem de alırım ahahah :KK53::KK53::KK53:

gizooottt bu ne israf ne gerek 2. karafa kuzucaannnnn nereyee sıgdırcaksınn onlarııııııııı:KK52:

pelom gülme ama aşkı memnuyu hiç izlememiştim bir gün denk gelmiştim izindeyken sonra pazartesi gecesinden beri hergün 5 6 bölüm izlemeye başladım ilerletiyorum sıkıldığım yerde sonracığıma orda firdevs hanım bir karede oturruken yanındaki sehbanın üstündeki karaflara dikkatli bakmıştım 4 adet karaf çok şık duruyordu bide the vampire diariesi izliyormusun bilmiyorm ordada damon ve stefanın evinde böyle bir alan var napam yani özendim şık duruyor manane bende isterim :))))))))))

aşkı memnuyu keşke zamanında izleseymişim nasıl bir heycan herkesn kulağı kapıda sonları sahneleri aksiyon gerilim filmi gibi mübarek :KK1::KK1::KK1::KK1:bide geçen aquality evle ilgili video paylaşmıştı ordada aşkı memnunn videosuydu napam görsel olarak merak sardı izliyorum hoşumada gidiyor nevresimelr yatak örtüleri ev dekerasyonu konusunda fikrim oluşuyor pelommmm

yatmaya yakın pc kucağmda film izlemek paha biçilemez pelom bu vakti nereden buluyorum inan bilmiyorum

ayyy ne uzun oldu demiii

mudo ve englısh homeyi gidicnede alıyorum orası ayrı düzenli balllım:KK1::KK1::KK1:

güle güle kullan gizooommm:nazar: çook cicilerr

canım güzel günlerde kullanalım inşallah

Son düzenleme:
Kızlar westwing güvenilir bi site mi?
Ben bitane kahvaltı takımı beğendim ama karar da veremiyorum ki.
Fiyatı çok çokk uygun.

Normal fiyatı 119 TL benim 25 TL 'lik indirimimle 94 TL'ye inicek ama cesaret edemiyorum.
Hem ilerde başka beğenirim diye hem de siteye tam güvenemediğimden

Bana bi fikir verin nolur :KK14:

$564037_451161141583987_463398382_n.jpg

pelom gülme ama aşkı memnuyu hiç izlememiştim bir gün denk gelmiştim izindeyken sonra pazartesi gecesinden beri hergün 5 6 bölüm izlemeye başladım ilerletiyorum sıkıldığım yerde sonracığıma orda firdevs hanım bir karede oturruken yanındaki sehbanın üstündeki karaflara dikkatli bakmıştım 4 adet karaf çok şık duruyordu bide the vampire diariesi izliyormusun bilmiyorm ordada damon ve stefanın evinde böyle bir alan var napam yani özendim şık duruyor manane bende isterim :))))))))))

aşkı memnuyu keşke zamanında izleseymişim nasıl bir heycan herkesn kulağı kapıda sonları sahneleri aksiyon gerilim filmi gibi mübarek :KK1::KK1::KK1::KK1:bide geçen aquality evle ilgili video paylaşmıştı ordada aşkı memnunn videosuydu napam görsel olarak merak sardı izliyorum hoşumada gidiyor nevresimelr yatak örtüleri ev dekerasyonu konusunda fikrim oluşuyor pelommmm

yatmaya yakın pc kucağmda film izlemek paha biçilemez pelom bu vakti nereden buluyorum inan bilmiyorum

ayyy ne uzun oldu demiii

mudo ve englısh homeyi gidicnede alıyorum orası ayrı düzenli balllım:KK1::KK1::KK1:

canım güzel günlerde kullanalım inşallah

inanamıorummm sanaa! inanmıorm yaniii:KK53::KK53::KK53:
ayoll ben o diziyi deli gibi izledim bi kere bile karafına sürahisine bakmadım bihterin kıyafetlernden sıra gelipte:KK53::KK53::KK53: gizoo yaaa çok fenasınn kuzucannn:KK30: gizooo sakarızz bizzz o karafları kırarız o potansiyel var bizde fazlsıyla bi daha düşün derim canikom firdevs hanım o karafları hiç kırmış mı bak bakıyım :KK53::KK53::KK53:

şu son gunlerde pc ye ne zaman baksam evde uykum gelio gizommm uykumatik olarak kullanıorum annemn facebookundan bnm kk ma sıra gelmıo zaten:KK53::KK53::KK53:

X