- 14 Kasım 2011
- 1.386
- 1
altıncı caddede korkmaz seramik ürünlerde indirim var pilav tenceremi alsammı acaba birde 24 cm tavayı yarısını ödicem
Bende almak isterdim ama hediye çekim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
altıncı caddede korkmaz seramik ürünlerde indirim var pilav tenceremi alsammı acaba birde 24 cm tavayı yarısını ödicem
Bende almak isterdim ama hediye çekim yok
Canım alabilirsin Temmuz50 yazan herkese 50 TL indirim veriyor site. Ben hatta iki mail adresi üyeliğimden de kullandım bu çeki.
Canım alabilirsin Temmuz50 yazan herkese 50 TL indirim veriyor site. Ben hatta iki mail adresi üyeliğimden de kullandım bu çeki.
gizimmmm senin çeyiz topiğini yeni gördüm ya bennn hepsi birbirinden harika ve çok zevkli seçimler. güle güle kullan sevdiceğinle inşalllaaaahhh :)
canım saolsın inşallah seninkileride görürzzz
inaşşllah hayatım bende almaya başladım biriksin de açıcam bende :)
gülçincim güzel günlerde kullan bende alıp almamakta kararsızım tavalar var idi
altıncı cadde nasıl bi firma güvenilir mi bi de ürün teslimi nasıl oluyo markafoni gibi mi yani kampanya bittikten sonra mı kargolanıyor yoksa siparişi verdikten sonra 3 gün içinde mi gönderiyorlar
çeyizlerin çok güzel canım çoook beğendim güle güle kullanmayı nasip etsin allah... ufukta szö nişan var mı da aldın şahsen bende hiç bişey yok yaşım 18 ama dediğin gbi ufaktan ufaga almak isterim bende. şuande sadece sende olan geceliklern bir kısmı var ve sarardan aldığım nevresm takımlarım 3 parça falan snn çeyizinde pembe bi sarar nevresm takımı var pamuk saten galiba onu nerden ne kadara aldın ben onun peşindeym bulamadım mavisini çok istiyorum cevp verrsen sevnrmmm
gizooottt baktm baktım kalpli karafı goremedimmmm bazen gerçekten bakan körler gibiyim çok güzeller canım çok beğendim özellikleee kalpli karafıı Güzel günlerde kullanalımm inşallahh Westwing iyi ki var de mi gizooommmmm
i love westwing
balllım kalpliii karaf burada
Westwing Home & Living Türkiye
birde masaüstünü komple halledeceğim ördekli karaf alcam başkada almıcam pelom ben paşabahçeye dünde gittim ama yok ben mağazada alamıyorum yeteneğim kalmadı netten alcam illla aldımda iyi oldu kuzum
iyiki westwing var bütün çeyizi ordan halletik valla
aynen gözümle gördüğüm zaman alamıorum gizott neden bole olduk bizzz bu solediğim mudo conceptte ve english home da gecerli değil ama gözümle görsem de görmesem de alırım ahahah
gizooottt bu ne israf ne gerek 2. karafa kuzucaannnnn nereyee sıgdırcaksınn onlarııııııııı
güle güle kullan gizooommm çook cicilerr
pelom gülme ama aşkı memnuyu hiç izlememiştim bir gün denk gelmiştim izindeyken sonra pazartesi gecesinden beri hergün 5 6 bölüm izlemeye başladım ilerletiyorum sıkıldığım yerde sonracığıma orda firdevs hanım bir karede oturruken yanındaki sehbanın üstündeki karaflara dikkatli bakmıştım 4 adet karaf çok şık duruyordu bide the vampire diariesi izliyormusun bilmiyorm ordada damon ve stefanın evinde böyle bir alan var napam yani özendim şık duruyor manane bende isterim :))))))))))
aşkı memnuyu keşke zamanında izleseymişim nasıl bir heycan herkesn kulağı kapıda sonları sahneleri aksiyon gerilim filmi gibi mübarek bide geçen aquality evle ilgili video paylaşmıştı ordada aşkı memnunn videosuydu napam görsel olarak merak sardı izliyorum hoşumada gidiyor nevresimelr yatak örtüleri ev dekerasyonu konusunda fikrim oluşuyor pelommmm
yatmaya yakın pc kucağmda film izlemek paha biçilemez pelom bu vakti nereden buluyorum inan bilmiyorum
ayyy ne uzun oldu demiii
mudo ve englısh homeyi gidicnede alıyorum orası ayrı düzenli balllım
canım güzel günlerde kullanalım inşallah