nilim ballım senin nişana gelemeyebilirim 14 15 gibi tanıştırma derdinde 15 tede bir akrabının düğünü var oda 14 15 den sonra arkadaşının düğünü için 1 hafta şehir dışına gidicek diye 14 15 takmış bende bilmiyorum ben ailesine gidicem bide canım onlar henüz gelmiyorlar
günnurcum ben eylülde önlisans olarak gircem ama bıraktım çalışmayıda bu arada hepinize dua ediyorum kazanın die canım
gsm canım çok saol bendede 1 adet kaldı henüz harcamadm biraz daha bakayım ben
kızlar öncelikle yatak örtüsü ve evlilik seti paylaşmak istiyorum şu sıra taç linenslerde ilk ürün %20 ikinci ise %50 indirimde
bende bu 2 yatak örtüsünü beğeniyorum ama günlükmü normalmi karar veremedim benim hali hazırda 2 adet günlüğüm var bir adet daha günlük alırsam 3 olcak ama bide o kabarık yatak örtüleri almak istemiyorum gelin yatağına serilcek sade asil birşey arıyorum fatihte kendi tarzıma uygun yaptırcağım yerler varmış kervanla çalışıyormuş ama tarzım yok ki kokoş olamam yaniii
nasıl bu 2 yatak örtüsü arkadaşlar adela ve dreamer modelleri
Eki Görüntüle 458191
birde evlilik seti alacağım bir adet onuda kalitesine güvendiğim taç ve linensten almak istiyorum bu modelleri beğeniyorum
alida jakar ve carmelina jakar evlilik seti havlulardan pike ve nevresim takımına herşey içinde
eminim daha güzelleri vardır ama bunlar çok hoşuma gitti gördüğünüz güzel modeller varise paylaşırsanız çok sevinirim