gizin çeyizine aldıkları

gizzcim ben gördüm içi bildiğimiz dışındaki çelikten altıncıcaddeden al derim 139 lira 40 tl ındırım var onunla alırsın

kod dbd040 100 tl uzerıne

gizzcim ben gördüm içi bildiğimiz dışındaki çelikten altıncıcaddeden al derim 139 lira 40 tl ındırım var onunla alırsın

kod dbd040 100 tl uzerıne

canım saol çeyize daha sonra alırımda kod için saol canım

anneme arzumun çeliğinden alcam 40 tl ye felan geliyor içi dışı çelik söze felan geldiklerinde yaparız bide ben o zamana kadar makineyi çözerm anneciğe arçelik gerekmyor çünkü pek kahve sevmez evdekiler varsa yok çay içerlerde

ama kendime tavsiyenede inanarak arçelik alcam hatta bir tanıdığmzda var içicem alcam :)

Bı iç kuzum icini dısını incele :) ben kendine düşünüyorsun sanmistim sonra alırsın cnm

Bı iç kuzum icini dısını incele :) ben kendine düşünüyorsun sanmistim sonra alırsın cnm

yok kuzum sonra sen vagzeçirdin 2 tane alcaktım 1 adet arzum alayım arkdşm kullanıyor çelik zaten arçelikten tek farkı oto kapaması yok kahve makinlernin özelliklerini öğrendim bu arada

yok kuzum sonra sen vagzeçirdin 2 tane alcaktım 1 adet arzum alayım arkdşm kullanıyor çelik zaten arçelikten tek farkı oto kapaması yok kahve makinlernin özelliklerini öğrendim bu arada

Ben arumun ürünlerini pek beğenmiyorum ütü aldık 6 ay sonra sonra bozuldu tode makinesi aldık kırıldı arkadasımda ütüsünden memnun değil kahve makinesi nasıldır bilmem tabi kahve makinesi olarak herkes telveyi öneriyor
Bende anneme ekmek yapma makinesi alcam arceligi hepsiburada Sitesi'sinde çok önermişler senin bilgin var mi ekmek yapma makinesi hakkında hangisi iyidir nasıl olmalı

çoktandır birşey almadığımı farkedip birşeyler almaya karar vermiş bulundum maaş artı ikramiye hem çeyize hem büyük indirime hemide birikime gidicek

gsm canım ekmek yapma makinesiyle ilgili bir araştırmam olmadı

dün sevgilicikle buluşmaya giderken bir kermes farkettim tupperwareci bir bayanla tanıştım ve istediğim birkaç parça şeyi bana çok uyguna bıraktı burdan teşekkürlerimi sunuyorum eksik olan tupperlarıda alıyorum ama tupper olayını kapatmıyorum tabikide alacaklarım bitmedi

kahve makinesi alıcaktım anneciğime onuda peloşumun verdiği evmanya çeki ile uyguna aldım pelommmmm anneme alıyorum ama heran cayabilirim denicem kahvesi güzelse çeyize atacağım yinede arçelik telve gibi olamaz hiçbişiy herhalde

sponsorum canım arkadaşım pelommmmm seni seviyorum çok özleniyorsunnn hep aklımdasın dostum

bunlar babamdan artık kartına bombaardıman yapacağım

birazda kendime birşeyler alayım demi trendyoldan bu cicileri aldım 2013 gelinleri topikinden canım arkadaşım çağlamla elbiselerimiz aynı oldu ondan gördüm sipariş verdim yakın gelecekte sevgilimin ailesi ile tanışcam heycanlıyım elbiseyi giyebilirim 2 gündür sevgilicikle deli gibi araştırıyorz ne alacağaımızı

bu cicileride baba bank sayesinde aldım öpüyorum en kocaman babamı

Son düzenleme:
lacivert elbiseye bayıldım güle güle giy hangi kampanyadan aldığını öğrenebilir miyim acaba

Gizomm ne demek canımm benimmm çek dediğin nedir kiii Seviorumm seni balıımmmm

Elbisenize de bayıldım çağlamla güle güle giyin inşallah bende alıcaktım cok begendiimm hattaa cok cookk ama bütçem daralmasın die almadımm hala aklımda elbisecikk benimmdee olsun oyle elbisem

Tupperlarını da güle güle kullannn balıımmm herşeyin cok güzel senin kii

gizim güle güle kullan elbiseni ne zman geliolar tanısmaya bakalm
nişanıma denk gelmez dimi, gelmez deeee

canımcım hepsini güle güle kullan
evmanya çeki bende var veririm ben sana alacağın zaman
süresini bilmiyorum gerçi yinede sen alacağın zaman bana haber ver bakarız oldu mu kuzum
ıns her sey gonlunce olur

nilim ballım senin nişana gelemeyebilirim 14 15 gibi tanıştırma derdinde 15 tede bir akrabının düğünü var oda 14 15 den sonra arkadaşının düğünü için 1 hafta şehir dışına gidicek diye 14 15 takmış bende bilmiyorum ben ailesine gidicem bide canım onlar henüz gelmiyorlar

günnurcum ben eylülde önlisans olarak gircem ama bıraktım çalışmayıda bu arada hepinize dua ediyorum kazanın die canım

gsm canım çok saol bendede 1 adet kaldı henüz harcamadm biraz daha bakayım ben

kızlar öncelikle yatak örtüsü ve evlilik seti paylaşmak istiyorum şu sıra taç linenslerde ilk ürün %20 ikinci ise %50 indirimde

bende bu 2 yatak örtüsünü beğeniyorum ama günlükmü normalmi karar veremedim benim hali hazırda 2 adet günlüğüm var bir adet daha günlük alırsam 3 olcak ama bide o kabarık yatak örtüleri almak istemiyorum gelin yatağına serilcek sade asil birşey arıyorum fatihte kendi tarzıma uygun yaptırcağım yerler varmış kervanla çalışıyormuş ama tarzım yok ki kokoş olamam yaniii

nasıl bu 2 yatak örtüsü arkadaşlar adela ve dreamer modelleri

Eki Görüntüle 458191

birde evlilik seti alacağım bir adet onuda kalitesine güvendiğim taç ve linensten almak istiyorum bu modelleri beğeniyorum

alida jakar ve carmelina jakar evlilik seti havlulardan pike ve nevresim takımına herşey içinde

eminim daha güzelleri vardır ama bunlar çok hoşuma gitti gördüğünüz güzel modeller varise paylaşırsanız çok sevinirim

limangoda gezinirken 10 tl lik çek verdi hep veriyor bari bunu kullanayım dedim ayşegülün çeyizinden görmüştüm 11,94 tl ye gelmişti onada banada aynı şekilde geldi birde iş bankası bankamatik kartımdan çekildi tadından yenmez iyikide aldım

Son düzenleme:

güle güle kullan canım:) bende bu renkle siyah arasında gittim sonunda siyah aldım. kırmızını da almıştım kalitesi duruşu çok güzel sende iyi ki almışsın.

o zaman giyinince birbirimizi hatırlayalımmm

kızlar yatak örtüsü ve pike hakkında görüşlerinizi merak ediyorum lütfennn söyleyinn

Gizommm balımmmm çok güzelmiş gecelik çok beğendiiiiiiimmmm güle gülee giiiyy inşallah

Canım yatak örtüsü ve pikeye gelince.. yatak örtüsünden ilki adela'yı beğendim.. pike takımından da ikinci gül kurusu rengi olan favorim çok güzeller gizomm

Canım bende yatak örtülerinden ilkini gelin setininde beyazını beğendim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…