bayıldım bayılmdım tek kelimeyle hepsine bayıldım nevresimlerin havluların geceliğin iç çamaşırın inekli tencerene kedili magnetlerine bayıldımKızlar çalışma hayatına girdiğimden beri yatırım yapıyordum onun arda kalanıylada alışveriş, ağustos ayından beride sadece çeyiz alışverişi yapıyorum azar azar hem birikim yaparak hemde çeyiz alarak birşeyler yapmaya çalışıyorum henüz çok büyük parçaları alamadım evimizde yer yok, şimdilik temmuz ayında almayı düşünüyoruz o zamana kadar görüp beğendiğimi alacağım
forumdan tanıştığım ve çok sevdiğim arkadaşım nilin hakkınıda ödeyemem canım benim hep ona sora birşeyleri öğrenip yaptım çeyizimle beraber oda ağustos ayında hayatıma girdi
tupperware ve çeyiz konusunda yine forumdan tanıştığım morganna arkadaşımada katkılarından dolayı teşekkür ederim
Pijama ve gecellikler
Eki Görüntüle 339945 Eki Görüntüle 339947
Eki Görüntüle 339948 Eki Görüntüle 339949 Eki Görüntüle 339950 Eki Görüntüle 339951
Eki Görüntüle 339946
Twigy ev botlarım
Havlularım
Eki Görüntüle 339953 Eki Görüntüle 339952 Eki Görüntüle 339955 Eki Görüntüle 339964
tupperlarım
Eki Görüntüle 339956 Eki Görüntüle 339957 Eki Görüntüle 339958 Eki Görüntüle 339959
Eki Görüntüle 339960
korkmaz bıçak setim bir evimister macerası
Eki Görüntüle 339984
minderli kucak tepsim
ikea şamdan ve buzdolabı magnetlei
Eki Görüntüle 339979 Eki Görüntüle 339982
bernardodan aldıklarım (salata kaseleri fırın kaplarım ve brabantialarım)
Eki Görüntüle 339974 Eki Görüntüle 339977
Eki Görüntüle 339980
cancağzım nilomun aldığı süslümü süslü tavam kıyamam ki ben onu ocaklara koymaya nilom
Eki Görüntüle 339973
sped slicerim inşallah kullanırım kiii
Eki Görüntüle 339968
arkadaşımın yıl başı hediyesi
Eki Görüntüle 339972 Eki Görüntüle 339965
tchibodan aldığım cicilerim (kahve şekillendiricelerim, krep yumurta şekillendiricelerim ve çay kutum)
Eki Görüntüle 339969 Eki Görüntüle 339970 Eki Görüntüle 339971
bardaklarım ve kupalarım
Eki Görüntüle 339983 Eki Görüntüle 339978 Eki Görüntüle 339975 Eki Görüntüle 339976
linens masa örtüm ve kancaev peçete halkalarım
askılarım
mudodan aldığım sıcak su torbalarım ve buz torbam
Eki Görüntüle 339966 Eki Görüntüle 339967 Eki Görüntüle 339981
englısh homeden çok severek aldığım kalpli kutularım ve albümüm
englısh home alışverişme devam askım ve peçeteliğim
inekli ne varsa çok seviyorum
Eki Görüntüle 339985 Eki Görüntüle 339986 Eki Görüntüle 339987
hey maşallaaahhH
inditex indrimi yaklaşıo bu arada biraz da ona sakla paracıkları çok hoş seyler var bizdeeee..bi sürü sey alcm bende gizim nişandan sonra aşkımla tatile çeşmeye gidince giycem yaa yaaa:))
güle gülekullan kuzum bu arada siyah çanta tarzmışş
bayıldım bayılmdım tek kelimeyle hepsine bayıldım nevresimlerin havluların geceliğin iç çamaşırın inekli tencerene kedili magnetlerine bayıldım
tantitonide o krem yumurta şekilledirici çay kutusu var mı hala canım çok beğendim ayrıca inekli tencereni nereden aldın
arkadasının aldıgı cıceklı tava mukemmel ötesi markası nedir bayıldım yaa bu nasıl bi ceyiz böyle nazarım değecek valla masallah allah gule gulze saglıkla huzurla kullanmak nasıp etsin canım
hemen senın ceyızden bırkac urun kendıme alacagım valla
canım inditez zara ve alt urunlerı degıl mı sıtesı fln mı var ındırım olacak yoksa normal magazalarda mı
canım benim çok saol canım tchiboda mağazda yok ama yumurta şekillendiriceleri ara ara fırsat reyonlarına düşüyor
inekli tencerede mudo canım şu anda sitede göremedim burdan bakabilirsin Mudo.com.tr - ev ve yaşam
çiçekli tavamıda forumdan canım arkadaşım angenilin hediyesi ykm den almıştı ama markasını bilmiyorum kaldırdım canım
canım güzel sözlerin için tekrar saol güzel ve özel günlerde hep beraber mutlulukla kullanalım
canım benim çok saol canım tchiboda mağazda yok ama yumurta şekillendiriceleri ara ara fırsat reyonlarına düşüyor
inekli tencerede mudo canım şu anda sitede göremedim burdan bakabilirsin Mudo.com.tr - ev ve yaşam
çiçekli tavamıda forumdan canım arkadaşım angenilin hediyesi ykm den almıştı ama markasını bilmiyorum kaldırdım canım
canım güzel sözlerin için tekrar saol güzel ve özel günlerde hep beraber mutlulukla kullanalım
ay canın inş cümlemiz mutlu mutlu kullanalım ben bakıyım arada sırada sende nette falan görursen bana haber verırsın sana zahmet rıca edıyorum
mudonun magazasına bakıyım ben gercı köpeklisini gördüm sos tenceresi diye ema yinede yakından bakarım en yakın zamanda giderim mudoya gercı cok seyını begendım artık onlarıda tek tek sorarım sana
çeyizime yine kapıda ödemeyi seçerek ciciler aldım ayın son günleri bana göre iyi gidiyor tuttum kendimi
Eki Görüntüle 448855 Eki Görüntüle 448857 Eki Görüntüle 448859 Eki Görüntüle 448860
Gizomm balımmm canım çok beğendim aldıklarınıııı bi parçamız daha aynı oldu bitanemm çok güzel kiii pişman olmıcaksın aldığına canım çok dekoratif bir ürünnn seviorummm bizi benn
hepsi çok güzel tatlım anahtalığına bayıldım helede onu nerden aldın sakıncası yoksa öğrenebilirmiyimm
canım ben ankaradayım bakıyım bı vardır burdada yoksa netten alırım artık canım cok sagolcanım tabi haber verirrim sen istanbldamı yaşıyorsun bilmyorum ama cevahir mudoda hep vardı ben 2011 ağustosta çeyize başladım o zaman arkadaşların topiklerinde görmüştüm ama mudolarda yoktu sonra yeni yılda tekrar geldi eğer cevahir mudoda görürsem alır yollayadabilirim
kesınlıkle somon rengı olan dıgerınden daha guzel ama dıgerıde guzel fakat somon daha guzelcanım senin aldığın şeyi alıpta pişman olurmuyum yine kullanınca biribimizi hatırlıcağmız birşey eklendi kiiii çok güzel olcak çok
canım chicy by devo anahatlarığın markası çoğu çeyiz topikinde görürsün markafonide indirime giriyor genelde bilghin olsun
kızlar bana yardım edin tarzımın çok dışına çıkarak polodan pike alcam ya misafirliğe yada biraz spor seven sevdiceğim beyensin die alma telaşındayım 2 tanede yastık hediyeli ayrıca 50 tl ye geliyor 99 tl fiyatı altıncıcaddeden alcam ben somon rengini beğendim daha soft geldi gözüme
Eki Görüntüle 449263 Eki Görüntüle 449264
çeyizime yine kapıda ödemeyi seçerek ciciler aldım ayın son günleri bana göre iyi gidiyor tuttum kendimi
Eki Görüntüle 448855 Eki Görüntüle 448857 Eki Görüntüle 448859 Eki Görüntüle 448860