giz bugünde gitti bişiler aldı linensten masa örtülerini 2 ye tamamladım ilk sayfada paylaştığım beyazın pembişini aldım değiştirdim bide krem günlük aldım ve gelen peçete halkalarımla makinemle bir çalışma yaptım
çıldırdımmı bilmiyorum ama fotoları çekerken çok eğlendimahhh çeyiz sen nelere kadirsin
Eki Görüntüle 424343 Eki Görüntüle 424344 Eki Görüntüle 424345 Eki Görüntüle 424346 Eki Görüntüle 424347
hay allah nerden hatırlıorm bu halkaları ben acebaaaa:))))
hey maşallaaahhH
inditex indrimi yaklaşıo bu arada biraz da ona sakla paracıkları çok hoş seyler var bizdeeee..bi sürü sey alcm bende gizim nişandan sonra aşkımla tatile çeşmeye gidince giycem yaa yaaa:))
güle gülekullan kuzum bu arada siyah çanta tarzmışş
tam tarihi bizde bilmioruze ama temmuzun ilk haftası olur yine..evt gizim izmir bizim için çok özell denize girmek önemli deil izmirde oluym yeter benm için de onun için denilottt indirim tarihini özel msj atsana kıh kıhh tek ben alayımaslında o indirimden alcağım 5 tane şey belirledim bide ceketleri almaya gelebilirim sizin oralara
nilom iphone 4 , bide ehliyetimi 2 senedir almıyordum ehliyet bide lens acil olarak bunları tamamlamam lazım
birde sevgilicik haziranınn ilk haftasında temelli geliyor belkiii senin yaptığın günlerde bizde heran söz yapabilirz bunu konuştuk onla zaten yüzükleri herşeyi beğndik ee benim kıyafette hazır bilmiyorum belki bizde düşünüyoruz
aslında tatil planı kıbrıs için yapmıştık ama bu sene erteleyebilirz belkim 2 günlüğüne mudanyayada gidebilirz
ve sizzzz sizin için önemli bir yere izmire gidiyorsunuz yerim ben seni niloşum çok çok mutlu ol hattaha benden
tam tarihi bizde bilmioruze ama temmuzun ilk haftası olur yine..evt gizim izmir bizim için çok özell denize girmek önemli deil izmirde oluym yeter benm için de onun için de
bak ne zman görsem burdasn gizzz ders çalış!
bakalm zamn neyi göstericek aceleye gelmesn gizim hersey olması gereken zamnda yapıldığında gsel oluo
askerliğini de yapsn gelsn hersey daha da netleşir..
Canım benim bütün eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah
Bişey sorucam şu resimli çay bardakların var ya onu nerden aldın çok beğendim deeee
westwing sitesinden canım gürallar markasıda genelde çoğu sitede kampanyaya girer çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım
Teşekkür ederimmm umarım kampanyaya girdiğinde yakalabilirim
westwing havlularımı vee askılarımı yollamış ne güzel oldu yaa askılarımıda sevdim sevgilicik gelsinde taşısın artık onları :))))))))
kargoda hiç siparişim kalmadı ayda bitti yeni ayda yine bişiler alcam elbet
Canım hangi havlularını yollamıs Westwing?Küçük el havlularını yollamıs mı?
gelmedi canım seninki geldimi
Hayır canım benimkilerde gelmedi sadece askılarım geldi bir tane de fazla koymuslar içine.
canım chakradan mesaj geldi 300tl ve üstü alışverişlerde %30 indirim, 300tl altındaki alışverişlerdede %20 indirim yapıyormuş