gizin çeyizine aldıkları

hay allah nerden hatırlıorm bu halkaları ben acebaaaa:))))

nilottt indirim tarihini özel msj atsana kıh kıhh tek ben alayımaslında o indirimden alcağım 5 tane şey belirledim bide ceketleri almaya gelebilirim sizin oralara

nilom iphone 4 , bide ehliyetimi 2 senedir almıyordum ehliyet bide lens acil olarak bunları tamamlamam lazım

birde sevgilicik haziranınn ilk haftasında temelli geliyor belkiii senin yaptığın günlerde bizde heran söz yapabilirz bunu konuştuk onla zaten yüzükleri herşeyi beğndik ee benim kıyafette hazır bilmiyorum belki bizde düşünüyoruz

aslında tatil planı kıbrıs için yapmıştık ama bu sene erteleyebilirz belkim 2 günlüğüne mudanyayada gidebilirz

ve sizzzz sizin için önemli bir yere izmire gidiyorsunuz yerim ben seni niloşum çok çok mutlu ol hattaha benden

tam tarihi bizde bilmioruze ama temmuzun ilk haftası olur yine..evt gizim izmir bizim için çok özell denize girmek önemli deil izmirde oluym yeter benm için de onun için de
bak ne zman görsem burdasn gizzz ders çalış!
bakalm zamn neyi göstericek aceleye gelmesn gizim hersey olması gereken zamnda yapıldığında gsel oluo
askerliğini de yapsn gelsn hersey daha da netleşir..

cancağzım ağustosta askere gidersen gitmeden önce yapalım diyordu ailemde öyle olabilir dedi ama geldiğinde oturup konuşcaz bakalım zaten babama anlatmama günler kaldı

ders çalış işte çalışıyorum akşam bakıyorum ama merak etme haziranda gözden kaybolcemmmm

vuhuu izmirii gezin kordonda yürüyün boyoz yiyin

Canım benim bütün eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Bişey sorucam şu resimli çay bardakların var ya onu nerden aldın çok beğendim deeee

Canım benim bütün eşyalarını güle güle kullanmak nasip olur inşallah

Bişey sorucam şu resimli çay bardakların var ya onu nerden aldın çok beğendim deeee

westwing sitesinden canım gürallar markasıda genelde çoğu sitede kampanyaya girer çok teşekkür ederim iyi dileklerin için canım

Hepsi çok güzel ve tabi ki devamı gelicektir eminim biz kızların çeyiz alışverişleri hiççç bitmez

westwing havlularımı vee askılarımı yollamış ne güzel oldu yaa askılarımıda sevdim sevgilicik gelsinde taşısın artık onları :))))))))

kargoda hiç siparişim kalmadı ayda bitti yeni ayda yine bişiler alcam elbet

Canım hangi havlularını yollamıs Westwing?Küçük el havlularını yollamıs mı?

vee westwing cicilere devam 4 adet çerçeve almış bulunuyorum 33 tl yee geldi

çiçekli çerçeveden 2 adet aldım

canım chakradan mesaj geldi 300tl ve üstü alışverişlerde %30 indirim, 300tl altındaki alışverişlerdede %20 indirim yapıyormuş

canım chakradan mesaj geldi 300tl ve üstü alışverişlerde %30 indirim, 300tl altındaki alışverişlerdede %20 indirim yapıyormuş

canım ben bunu yeni gördüm yazmışssın topikim gitmiş gerilere çok saol indirim haberini verdiğin için kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…