Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
50 TL üzeri geçerli di mi gizomm bana da gelmişti:)
Bence almalısıııııınnn
yokkk ballı kurabiyem 10 tl ye geliyor 50 tl altındada aktiff denedim gördüm koş pelomm koşş
Canım ben de onu almayı düşündüm ama normalde biraz küçük sanırım bende biev den fırın kabı aldım kırmızı 7,90 tl ye, cumartesi geldi bile morhipo çok hızlı süperdi :)))
güle güle kullan hepsini cnm
Gizooommm gül kurusu
Çok guzel takım olmuşlar balımm, peçetelikler ve masa örtüsü. Çok beğendim canım, her zamanki gibi harikalarkii
Üşenmeden bunları yaptığın için de ayrıca tebrik ediyorum kuşum seni
yemedim içmedim peçete halkalarını fululaştırdım şipşak hallettim çeyizlerimi inşallah ilerde bir araya çekerde koyarım gurur tablosuuu
giz bak ne buldum:))) sence nasıl söz için
Eki Görüntüle 425581
çok güzel bunu görmştm topiklerden birinde ne hoş demi
ama topiki unuttum lin eklesene çiğdemcimm tam bizlik kkiiiii azcık daha pudraya kayarsaaa
bidee bu sene mint yeşili moda oda tercih olablrr
çok cici çok beğendim ben:)) canım linki yok malesef. sheeva butik faceden bakabilirsin. istanbuldaymış
ayın son 8 günü vee ben yinee parasız kalmaya doğru gidiyorum neyseki bereketli kendime çeyizime birikime gidiyor bir şekilde yolunu buluyor paracıklarr
birazda kendime alışveriş yapayım dedim sürekli alıyorum ama buraya koymuyordum koymayıncada uçuyor gidiyor kendimi şımartma zamanı bugün yana yakıla ceket aradım yok yok yok bütün sevdiğim markalara baktım ama beğenemedim kötü durdu hep bende bende en son umutsuzca eve dönecekken bunu buldum
2 tane çanta bide defactodan pudra pembesi gömlek aldım mutluyum huzurluyum
haftasonuda kuaföre gideyim bir saçlara el attırayım biraz bakım yapmak lazım
Eki Görüntüle 425297 Eki Görüntüle 425298 Eki Görüntüle 425299