gizin çeyizine aldıkları

Canım ben de onu almayı düşündüm ama normalde biraz küçük sanırım bende biev den fırın kabı aldım kırmızı 7,90 tl ye, cumartesi geldi bile morhipo çok hızlı süperdi :)))

pelommm bakkk mail attım buraya eklemedim ama aktif oluyor kupon sende alll sende alll

Canım ben de onu almayı düşündüm ama normalde biraz küçük sanırım bende biev den fırın kabı aldım kırmızı 7,90 tl ye, cumartesi geldi bile morhipo çok hızlı süperdi :)))

ayyy gördüm harikaymışşş canım

kızlar peçete halkalarım geldi harikalar kesinlikle çok şekerler herkese şiddetle tavsiye ediyorum

giz bugünde gitti bişiler aldı linensten masa örtülerini 2 ye tamamladım ilk sayfada paylaştığım beyazın pembişini aldım değiştirdim bide krem günlük aldım ve gelen peçete halkalarımla makinemle bir çalışma yaptım

çıldırdımmı bilmiyorum ama fotoları çekerken çok eğlendim ahhh çeyiz sen nelere kadirsin

Gizooommm gül kurusu

Çok guzel takım olmuşlar balımm, peçetelikler ve masa örtüsü. Çok beğendim canım, her zamanki gibi harikalarkii

Üşenmeden bunları yaptığın için de ayrıca tebrik ediyorum kuşum seni

yemedim içmedim peçete halkalarını fululaştırdım şipşak hallettim çeyizlerimi inşallah ilerde bir araya çekerde koyarım gurur tablosuuu

yemedim içmedim peçete halkalarını fululaştırdım şipşak hallettim çeyizlerimi inşallah ilerde bir araya çekerde koyarım gurur tablosuuu

Çok guzeller cekimler de bi harika :))))

Ellerine kollarınaa sağlık gizomm:))

ayın son 8 günü vee ben yinee parasız kalmaya doğru gidiyorum neyseki bereketli kendime çeyizime birikime gidiyor bir şekilde yolunu buluyor paracıklarr

birazda kendime alışveriş yapayım dedim sürekli alıyorum ama buraya koymuyordum koymayıncada uçuyor gidiyor kendimi şımartma zamanı bugün yana yakıla ceket aradım yok yok yok bütün sevdiğim markalara baktım ama beğenemedim kötü durdu hep bende bende en son umutsuzca eve dönecekken bunu buldum

2 tane çanta bide defactodan pudra pembesi gömlek aldım mutluyum huzurluyum

haftasonuda kuaföre gideyim bir saçlara el attırayım biraz bakım yapmak lazım

cnmm aldıkalrın gerçekten çok güzelmişş..hepsini güle güle kullan burdan alacağım çok fikir olabilir :))

çok güzel bunu görmştm topiklerden birinde ne hoş demi

ama topiki unuttum lin eklesene çiğdemcimm tam bizlik kkiiiii azcık daha pudraya kayarsaaa

bidee bu sene mint yeşili moda oda tercih olablrr

çok cici çok beğendim ben:)) canım linki yok malesef. sheeva butik faceden bakabilirsin. istanbuldaymış

çok cici çok beğendim ben:)) canım linki yok malesef. sheeva butik faceden bakabilirsin. istanbuldaymış

yok canım bu bizim kk da değilmiydi bende bir konuda bu fotodaki arkadaşı görmüştümde o yüzden hemen markaya bakayım

hey maşallaaahhH
inditex indrimi yaklaşıo bu arada biraz da ona sakla paracıkları çok hoş seyler var bizdeeee..bi sürü sey alcm bende gizim nişandan sonra aşkımla tatile çeşmeye gidince giycem yaa yaaa:))
güle gülekullan kuzum bu arada siyah çanta tarzmışş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…