Gizooommm o çiçekli askılara bende bayılıyorummki güle güle kullan balım fotografları beklıorummm
Biii dee biii deeeeee şuuu tatlış yaprak veee ustundeki yenilesi kelembeğiiii beğeniceğini dusundum balımmmm
Eki Görüntüle 422088
ben bunuda çok beğendim hangi kapmayada buda açelyamıza yakışır pelommm yarın gittiğidne açelyayı alma ihtimalin varmı evinde yer varsa açelyayı alll kuzucummm
Canım yaa çok beğendim yeni cicilerini almakla iyi etmişsin canım benimMasa örtüne bayıldım hatta pembesi varsa benim çay setimle çok şukela olur değilmi
evet canımcım ama hiç kalmamış ayın ürünü die hep bitmiş çok minik boyları vardı ben günlük kullanımlık için aldım bulmuşken alayım dedim
chakradan söz tepsisi alcam herhalde çiğdemcim dün paylaşmıştım bir ön sayfada sanırsam çok değişik bişiy
gizoomm o askılara bayılıorum balımm bende alcam kiii çok cicileeeerrr:)))
bende alıcam pelom:)
Ahahah çidom:) Birbirimize oturmaya gelsek hiç yabancılık çekmeyeceğiz ki
İnşallah canım beniiiimminşallah canım ilerde neden olmasınkiii
çiğdemcim ama çok güzel dimipudra pembeside makası fiyonkladımmı tamamdır aramızda aşk bile başlayabilir o tepsi ile
pelom ben internet satışta göremedm her mağazadada göremiyorm mudoda da vardı sanırsam olmadı ben bir ara alır sana posalarımm
bu arada englısh homedeki kuşlu fenerler cevahirde var ferforje kitaplık felan çok güzeller
çiğdemcim ama çok güzel dimipudra pembeside makası fiyonkladımmı tamamdır aramızda aşk bile başlayabilir o tepsi ile
pelom ben internet satışta göremedm her mağazadada göremiyorm mudoda da vardı sanırsam olmadı ben bir ara alır sana posalarımm
bu arada englısh homedeki kuşlu fenerler cevahirde var ferforje kitaplık felan çok güzeller
canım içinde kalacağına dolabında kalsın:) bi nevresime bile 100küsür para verebilioz. hatıra kalacak bi tepsiye neden vermeyelimki:)