gizin çeyizine aldıkları

Gizooommm o çiçekli askılara bende bayılıyorummki güle güle kullan balım fotografları beklıorummm

Biii dee biii deeeeee şuuu tatlış yaprak veee ustundeki yenilesi kelembeğiiii beğeniceğini dusundum balımmmm

ben bunuda çok beğendim hangi kapmayada buda açelyamıza yakışır pelommm yarın gittiğidne açelyayı alma ihtimalin varmı evinde yer varsa açelyayı alll kuzucummm

ben bunuda çok beğendim hangi kapmayada buda açelyamıza yakışır pelommm yarın gittiğidne açelyayı alma ihtimalin varmı evinde yer varsa açelyayı alll kuzucummm

Limango da kampanyada suan hayatımm, markası da Le Vent Cuisine :) Yakışır di mi gizommmm:)))
Açelyayı netten alacağım ben kuzummm:) Varsa fiyat sorarım bi, lalezarın da bazı parçaları vardı ama ben boluk porcuk olsun istemiorum o yuzden acelya alcam. Hatta buyuk ihtimal evimis.com'dan alıcam cunku 83 parça 270 küsür olması lazım. Bana çok uygun geldi, bu fırsatı kaçırmamak gerek die dusunuyorum. Evde kullanım alanım gittikçe azalıyor gizom ne yapacağımı bilmiyorum yakında annemden yine iiiissyeaaağnn sözleri duymaya baslarım gibi:)

dün akşam iş çıkışımda o fırtınaya rağmen cevahire gidip kendime ciciler alcaktım ama yine çeyize aldım bişiler

englısh home peçete ve askılar linenes masa örtüm günlük için aldım birtanede pembesinden istiyorum

ön sayfa düzenleyecilerim askılarım peçete halkam masa örtüm

Son düzenleme:
Canım yaa çok beğendim yeni cicilerini almakla iyi etmişsin canım benim Masa örtüne bayıldım hatta pembesi varsa benim çay setimle çok şukela olur değilmi

Canım yaa çok beğendim yeni cicilerini almakla iyi etmişsin canım benim Masa örtüne bayıldım hatta pembesi varsa benim çay setimle çok şukela olur değilmi

evet canımcım ama hiç kalmamış ayın ürünü die hep bitmiş çok minik boyları vardı ben günlük kullanımlık için aldım bulmuşken alayım dedim
chakradan söz tepsisi alcam herhalde çiğdemcim dün paylaşmıştım bir ön sayfada sanırsam çok değişik bişiy

biliyorum canım bakmıştım dün. Benimde aklımda o ama çok pahalı yaw 99tl cik:)

Gizoomm o askılara bayılıorum balımm bende alcam kiii çok cicileeeerrr:)))

çiğdemcim ama çok güzel dimi pudra pembeside makası fiyonkladımmı tamamdır aramızda aşk bile başlayabilir o tepsi ile

pelom ben internet satışta göremedm her mağazadada göremiyorm mudoda da vardı sanırsam olmadı ben bir ara alır sana posalarımm

bu arada englısh homedeki kuşlu fenerler cevahirde var ferforje kitaplık felan çok güzeller

inşallah canım ilerde neden olmasınkiii
İnşallah canım beniiiimm

Gizooommm zatenn ben şansıma kuseyim artıkkk.. Bernardo isterimm bulunmazz, English Home derim bulunmazz, madame coco derimm bulunmazzz iiiiisssyeeeaaaağğğnnnnnnnnnnnnn

Bii mudo var işte..

canım yaa şeytan dürtüyo beni al al diye aslında güzel bi anı olarakta saklanır:) nereden soktun aklıma gizemcim şimdi bu tepsiyi almassam dert olur

anneler gününe özel indirim varmıştı keşke ozamn baksaydık inmişmidirki fiyatı

ahhh ahhh çiğdemcim ver parayı al tepsiyi diyorum alabilme olaslığınıda sahibim alsammı almasammı yavrusuda güzel kendiside hoş hatıra kalır yaniii ben bu tepsiyi kullanırımda kiiiii aşıkkk oldummm aşıkkk

canım içinde kalacağına dolabında kalsın:) bi nevresime bile 100küsür para verebilioz. hatıra kalacak bi tepsiye neden vermeyelimki:)

canım içinde kalacağına dolabında kalsın:) bi nevresime bile 100küsür para verebilioz. hatıra kalacak bi tepsiye neden vermeyelimki:)

bir alışverişte söylencek en güzel sözü söledin içimde kalacağım çeyizimde kalsın evet evet almak istiyorum aşıkkk oldum bakmak değil sahip olmak istiyorum canım cicim tepsim olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…