Canım ben misafir için senin aldıgın minik dantelliden de alacağım o da hoşuma gidiyor.Senin aldıgın Tapya lar minik mi?Onun 3 lülerinden istiyorum bende
Dediğim şu canım
Eki Görüntüle 415622
hayatım bu üçlüden bende alcam ykm de satılıyor nette gördnmü hiç benim misafirlik el havlusu yine takım yapmayı düşünüyorum belki bu yapraklar günlük olur
ama çok kaliteli muhakak al canım ben çok beğendim
bu arada düğün tarihin bellimi canım senin
Gizzzzzzzzzzzz ben de aldım çekle o havluda da gözüm kalmıştııı şimdi içim rahat işte :)))) Daha da havlu almam belki şu dantellilerden alırım annem çeyizime eski tarz havlulardan çok koymuştur diye birkaç modern havlu almış oldu hem onlar havlu kenarı dikilmiş çok hoşuma gitmiyordu. Bornozum da var çeyizimde yıllar öncesinin ama güzel nakışlı işlemeli falanWestwingler inşallah sorunsuz gelirr Eki Görüntüle 415730
hayatım bu üçlüden bende alcam ykm de satılıyor nette gördnmü hiç benim misafirlik el havlusu yine takım yapmayı düşünüyorum belki bu yapraklar günlük olur
ama çok kaliteli muhakak al canım ben çok beğendim
bu arada düğün tarihin bellimi canım senin
limangoda çoktandır beğendiğim peçete halkalarını aldım 12 tanesine 35 tl ödedim 20 tl lik kuponumla yaşasın alışveriş çılgınlığııııı
Hangilerini aldın canım bende bakayım belki alırım
Ben de mi alsam ki yaa benim de çekim var aslında
benim artık bitti galiba limango çeklerim bide barnardodan ve linensten masa örtüsü alcam bu aylık alışverişler bitsin
allll bence canım çok güzellle
bir ara nilom uğraştı masa örtüsü ölçüsnü ne alsam annem açılıp kapanablen masa alcaksn en büyük ölçülü al olmadı kestirrsin diyor
bernardoda ve linenste pahalı masa örtüleri beğendim onları evlenirken alırım spor 2 adet alcam olmadı kestirrrim dimi çünkü alt tarafları dümdüz:))))))))))))
bide gelin homeden gelin pike ve nevresim seti almak istiyorum anneme aldırcam hürbak çeyizmi ne varmış kadiköyde oraları gezcem bir ara :))))))))
canım havlu benim için nevresim gibi bir tutku bide ben lens kullanıyorum doktorum çoğu zaman günlük yüz havlun olsun dedi olabildiğinde kaliteli ve görünüşe güzel alıyorum benim kendi yüz havlularım sarevin krem ve beyaz havluları gibi düz olcak gözlerim yüzünden hep bu sorun oluyor yaa
havlularımız çok güzel sarev havlularımız hep aynı ben havluya doyamıyorum doyan varmıdır
benim çeyizimde ne göryorsan o annem yapmıştır belki ama ben kürkçü hana gidicem dantelli el işlemelide alcam englısh home ve özdilektende alcam havluyu çok seviyorum bennnn
Canım ben yemek takımımı almadan masa örtüsü almam ondan sonra alırım.Bu peçete halkaları olur mu ki her yemek takımına klasik mi kaçar ki?
Gizzz erkek arkadasım ameliyat olacak burnundan yerimde duramıyorum,izin alıp gitsem mi ki yaa.Alışveriş yapmak bile keyif vermiyor
Canım ben yemek takımımı almadan masa örtüsü almam ondan sonra alırım.Bu peçete halkaları olur mu ki her yemek takımına klasik mi kaçar ki?
Gizzz erkek arkadasım ameliyat olacak burnundan yerimde duramıyorum,izin alıp gitsem mi ki yaa.Alışveriş yapmak bile keyif vermiyor
gizim bendede havlu hastalığı var. misafirler için almayı düşündüğüm havluları göstereyim sana kesin sende beğenirsin canım. çiçekli böcekli tam bizlik:))
Eki Görüntüle 416409 Eki Görüntüle 416408 Eki Görüntüle 416407 Eki Görüntüle 416406
canım ben açelyayı alıcağım için krem pembe ve beyaz günlük kullanımlık alcam herşeye uyar beyaz açelyamda günlük olcak misafirlğede düşünüyorum
yemek takımının her şekilne uyar canım bu peçete halkaları klasik olmaz hoş spor ve country bile olur yanına ortasna minik güller yada dolapta küçük bardaklara gül koyup dondurssn hoş masa süslemeleri olur bu konuda fikirlerm var
çok geçmiş olsun şimdiden alma imkanın varsa git canım
gizim bendede havlu hastalığı var. misafirler için almayı düşündüğüm havluları göstereyim sana kesin sende beğenirsin canım. çiçekli böcekli tam bizlik:))
Eki Görüntüle 416409 Eki Görüntüle 416408 Eki Görüntüle 416407 Eki Görüntüle 416406
yahu kızlar nnoluuuu sizeeee:)))
kendimi artk çeyiz bakımından unu elemiş asmış gibi hissediorm sayenizdeee:)))
kendimi ilime irfana adadm nolcak bu halm bilmiorm hepinizi özledmmmmmm((