gizin çeyizine aldıkları

Canım ben misafir için senin aldıgın minik dantelliden de alacağım o da hoşuma gidiyor.Senin aldıgın Tapya lar minik mi?Onun 3 lülerinden istiyorum bende
Dediğim şu canım

Eki Görüntüle 415622

hayatım bu üçlüden bende alcam ykm de satılıyor nette gördnmü hiç benim misafirlik el havlusu yine takım yapmayı düşünüyorum belki bu yapraklar günlük olur

ama çok kaliteli muhakak al canım ben çok beğendim

bu arada düğün tarihin bellimi canım senin

tapya havlunun geçen hafta evim.net de kampanyası vardı. genelde ay da 1 kampanyaya giriyor.

Gizzzzzzzzzzzz ben de aldım çekle o havluda da gözüm kalmıştııı şimdi içim rahat işte :)))) Daha da havlu almam belki şu dantellilerden alırım annem çeyizime eski tarz havlulardan çok koymuştur diye birkaç modern havlu almış oldu hem onlar havlu kenarı dikilmiş çok hoşuma gitmiyordu. Bornozum da var çeyizimde yıllar öncesinin ama güzel nakışlı işlemeli falan Westwingler inşallah sorunsuz gelirrEki Görüntüle 415730

canım havlu benim için nevresim gibi bir tutku bide ben lens kullanıyorum doktorum çoğu zaman günlük yüz havlun olsun dedi olabildiğinde kaliteli ve görünüşe güzel alıyorum benim kendi yüz havlularım sarevin krem ve beyaz havluları gibi düz olcak gözlerim yüzünden hep bu sorun oluyor yaa

havlularımız çok güzel sarev havlularımız hep aynı ben havluya doyamıyorum doyan varmıdır

benim çeyizimde ne göryorsan o annem yapmıştır belki ama ben kürkçü hana gidicem dantelli el işlemelide alcam englısh home ve özdilektende alcam havluyu çok seviyorum bennnn

Evet canım bende gördüm ykm nin sitesinde de var.Alışveriş sitelerinde kampayası da oluyor bir ara alırım artık.Benim düğün değil daha tanısma söz tarihim bile yok cnm daha erken bizim için acele etmiyorz bakalım.

limangoda çoktandır beğendiğim peçete halkalarını aldım 12 tanesine 35 tl ödedim 20 tl lik kuponumla yaşasın alışveriş çılgınlığııııı

Ben de mi alsam ki yaa benim de çekim var aslında

benim artık bitti galiba limango çeklerim bide barnardodan ve linensten masa örtüsü alcam bu aylık alışverişler bitsin

allll bence canım çok güzellle

bir ara nilom uğraştı masa örtüsü ölçüsnü ne alsam annem açılıp kapanablen masa alcaksn en büyük ölçülü al olmadı kestirrsin diyor

bernardoda ve linenste pahalı masa örtüleri beğendim onları evlenirken alırım spor 2 adet alcam olmadı kestirrrim dimi çünkü alt tarafları dümdüz:))))))))))))

bide gelin homeden gelin pike ve nevresim seti almak istiyorum anneme aldırcam hürbak çeyizmi ne varmış kadiköyde oraları gezcem bir ara :))))))))

Canım ben yemek takımımı almadan masa örtüsü almam ondan sonra alırım.Bu peçete halkaları olur mu ki her yemek takımına klasik mi kaçar ki?
Gizzz erkek arkadasım ameliyat olacak burnundan yerimde duramıyorum,izin alıp gitsem mi ki yaa.Alışveriş yapmak bile keyif vermiyor

Son düzenleme:

gizim bendede havlu hastalığı var. misafirler için almayı düşündüğüm havluları göstereyim sana kesin sende beğenirsin canım. çiçekli böcekli tam bizlik:))

Çoook geçmiş olsun cnm alabiliyorsan izin al bence moral olur ona da. Umarım çok ciddi değildir.

canım ben açelyayı alıcağım için krem pembe ve beyaz günlük kullanımlık alcam herşeye uyar beyaz açelyamda günlük olcak misafirlğede düşünüyorum

yemek takımının her şekilne uyar canım bu peçete halkaları klasik olmaz hoş spor ve country bile olur yanına ortasna minik güller yada dolapta küçük bardaklara gül koyup dondurssn hoş masa süslemeleri olur bu konuda fikirlerm var

çok geçmiş olsun şimdiden alma imkanın varsa git canım

harikalar nerden bunlar canım geçrekten güzeller

Teşekkür ederim canım çok sağol aklımı veremiyorum alışverişe.Aksama bakıcam evde halkalara.İzin istesem verir heralde.Bakalım gidersem aksama haber veririm

kızlar güralalrdan bardaklarım geldiii harika paketlenmişti yine bir alışveirşmden çok memnun kaldım herşey harikaydı şimdi dolabım tıka basa doldu bunları eve taşımak var birde:)))))))

anca geldim kuzularrr:)) chakradan hepsi şuan pahalı ama indirimde haber vercem ben size koşar alırız ozamn

yahu kızlar nnoluuuu sizeeee:)))
kendimi artk çeyiz bakımından unu elemiş asmış gibi hissediorm sayenizdeee:)))
kendimi ilime irfana adadm nolcak bu halm bilmiorm hepinizi özledmmmmmm((

yahu kızlar nnoluuuu sizeeee:)))
kendimi artk çeyiz bakımından unu elemiş asmış gibi hissediorm sayenizdeee:)))
kendimi ilime irfana adadm nolcak bu halm bilmiorm hepinizi özledmmmmmm((

vallla daldık aldıkça alıyoruz aldıkça daha bir hevesleniyoruz biribimizin topikine bakıp eksik gedik ne varsa sepete ekliyoruz nilooommm arada uğra fazla ara verme dinlencelerinde bizlerle takıl kuzucum özledimmmm

çiğdem ben chakarayı satınmı alsam ayyy herbişiyi beğendim ne zaman indirime gircek senin banyo setind çok güzel bide bide charadaki banyo paspasları bir çok soft tan bizlik kiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…