gizin çeyizine aldıkları

yahu kızlar nnoluuuu sizeeee:)))
kendimi artk çeyiz bakımından unu elemiş asmış gibi hissediorm sayenizdeee:)))
kendimi ilime irfana adadm nolcak bu halm bilmiorm hepinizi özledmmmmmm((

nilllll nerdesin sen? dersi değilde 20mayısa az kaldı hazırlıklar tamammı heyecan ne durumda sen onu söle:)))

ayy chakradan alınacaklar listesi oluşturdum kendime şimdiden valla canım sonbaharda girer indirime nasılsa acelemizde yok alırız ozamn:) banyo setimi bende çok beğenerek aldım canım 50küsür bişey tutmuştu ozamn hepsi:) onun için indirimi bekle alma bişey şimdi. banyo paspasını bende ordan alcam hatta pijama bile almayı düşünüorum bide bu cicişlerle süslicem banyomu;
bunları görüncede aklıma direk liva geldi ferforje ve çiçek:)

çiğdemcim ordaki bütün yapay çiçeklere aşık oldum hepsini istiyorum çok çok tatlılar yaaaa liva ve esra hep aklma geldi bakarken :)

bide cam vazolar var minik minik ayyy aşık oldum bende hemen ekliyim

bunların hepsi benim olsunnnn hepsni istiyorum istiyorumda istiyorum

Eki Görüntüle 417072 Eki Görüntüle 417073

Kızlar bugun Chakra'yı bende inceledim. Bernardo, English Home gibi Chakra da yok tabi çevremde. Yine internet sitesinden takip edeceğim bir marka olacak

Bornozlarına bayıldım havluşlarına bayıldım çiçeklere öldüm bittim Ben nie yaşıyorum yaa dedimm Bunları dunya gözüyle görmek vardı

Gizom seninle Bernardo, English Home, Madame Coco çıkarmasının yanısıra bir de Chakra eklendi balım iyi mi

Çok güzeller çok Bizim olsun onlar

Son düzenleme:

pelom valla şeytan üçgeni yapcam bu mağazalar tek avm de toplanmamış

astoriada madame coco ve chakra var ki ben chakraya hiç bakmamıştım
metro city englısh home bernardo
cevahir englısh home bernardo

öğle aralarımda sırayısla bu avm lerden arge çalışmalarımı yapayım

bornozlara ve havlulara öldüm bittim ağlayasım var fiyatlaırnı görünce ayrı hüzünlendim online kataloğa bak pelintoşum çok pahalılar ama anneme aldırcam hattaha bambu nevresim alsn bana şu güne kadar çeyizcağızıma hep kendim bişi aldım valla anneme aldırtcm bunları ağlamak istiyorm hepsini çok sevdim ama maddi açıdan ayrı dünyaların insanıyız chakrayla

indirim zamanı napacağık gidip giz bakcak alcak gelcek:))))))

pelom bide nehirin çay kaşıklarını ne kadar almştn canım nette 20 tl ye felan satılıyorda eğer züccaciyede daha uygunsa burda züccaciyelerde bakayım

kızlar çok hoşsunuz yaa:) gizim senle zevklerimiz benziyor beğendiğin resimlerin çoğu benim arşivimde var amma sakın alma şuan yazık günah okadar para verme yarı parasına almak varken:) şimdi pelin sen ve ben bekleriz indirimi artık dört gözle:) pelincim üzülme sen indirim zamanı biz alırız yollarız olmadı sana kuzum

buay bernardo çıkartması yapmayı düşünüyorum kızlar bardak takımımı ve bikaç eksiklerimi alcam üçtane çek aldım 31mayıs son:)) 4tane nevresimim var bi 4-5tane daha almayı düşünüyorum englısh homedan ama bu sezon pek beğendiğim bişey olmadı bidahaki ayda onları alırım.bikaç ay sonrada chakra:)

Ahahahah ömürlüksün sen yaa Gizommm

Bermudaaaaaaaaaa huuuhuuuuuuuu

Senn avm avm geziosn ben zuccaciye zuccaciye gizomm komiğimm yaaa Küçük yerde oturmanınnn zararı dicem ben bunaaa://

Geelsinn şu indirimmm hepsi bnm olsun modundayım zaten gözüm döndü gizoooooooooo

Bebegimmm can ve cananı 22 TL ye aldımmm:)) Ama ben netten son baktıgımda gitti gidiyor'daydı sanırım 17.90 TL miydi neee:26: 4-5 TL kargo parası ekle, benim için aynı rakam yanii bekleme sansım da yoktu o yuzdenn aldım gizom ki been bulamıcamm sanıodum ama varmısss. Bencee istanbulda 20e bulursun gizoommmm

Çiğdemimmm Çok düşüncelisin tatlımm benimm yaa sağ ol canımsınnnn Seviyorumm sizi, Gizomdaa teklif etmiştiii siz de olmasanızz ben napardım kiiiiiii

vallla pusuya yatcaz chakrayla savaşıcaz olmadı bir dünya olan internet alışverişne başlasın die talep mailleri atıcaz arz olunca talepte olur buda eşiitti hizmet olsun demi ama alallımda alllallım ohhh ohhhh bizim olsunlar

valla öyle çiğdemcim zevklerimiz çok benziyor ben aşık oldum hergün girip bakcam siteye ayyy hattaha yarın astoriaya gidip baksammıda diyorum

bernardo çıkarması ucuza gelcek o zaman canım sana

bende 4 tane daha alcam ama hep pamuk saten alcam son kalanlarıda misafire vermeye kıyacakmıyım oda var 2 tane daha battaniye aldımmı tamamdır yatak örtüsüde evlenceğme yakın kervana satış yapan fatihte bir yer var ordan organze tarzı soft bişi yaptırcam kendim tasarlayıp:)))))))o biraz tuzluya gelcek

pelom valla oraları görsen üçgen oluyorlar :)bermuda şeytan üçgeni bende fıldır fıldır gezen cadı

ayyy ben züccaciyeye hasretm nerde görsem saldırıyorum ki ben dahada küçük yerdeyim ada hiç bişi yok ama istnblu gezdiğim çalştğm için ne nerede öğrendm 2 3 sene öncesne kadar bende blmezdm bişi

can cananın züccaciye piyasasını öğrendysem 17 ye alırım kargoyla 21 22 ye gelir çok uygun olur bence o fiyat en normal çok şirinler demi pelom kalp kalpppp

cadı mııııı ahahaha süpürgesizz cadılarızzz biz gizommmmm çeyiz kaçakçıları demiştimm geçen hatrlıo musunnn ahaha

Annemm dedimm, sever dedimmm, farklıı olsunn dedimmm, annelerr gunu hediyesi olsunn dedimmmm

hatun naptıııı

aldı çeyizime sakladıııııı, şakaa gibi gizommm

çoookk güzellerr balımmmm ben kendimee alcammm hatta zuccaciyecimdenn hediyee istesem onu 2000lik alışveriş yapmışım olsun o kadar daa bendee piştimmm artıkımmm yedirmiorum paracıklarımı

gizomm suaann alcaklarımınn bi listesi vaar görmen lazım zamana yayıyorum olmuo yaymıorum yine olmuo fenalardayımm

açelyayı alcam, bernardo çay setini istiordum hani rose carnival ama sen bekle dedin seni beklıorum ve almıcam gizomm hatta ve hatta onu en sona bırakabilirimm.. gerçi kaçırmak istemiorum 3-4 aydırr iştee bnm diee ölüp bittiğim takımm.. biiirr dee gizooommmm zuccaciyecimmmm ÇKB takımımı değiştirirsee vaaarr yaaa tadımdaan yenmeyeceekk tum keyfm yerli yerindeee olcaaakkkk

Biiirr dee yatak odasınaa agırlık vermekk istiorum ama su sıra gozume carpan guzel bişi yokkk

nilllll nerdesin sen? dersi değilde 20mayısa az kaldı hazırlıklar tamammı heyecan ne durumda sen onu söle:)))

cnm hazırlık olarak bi yemeklri hazılrıcz o kdr
20 deil 19 mayısta geliolar bu arada cumartesi günü..bn heyecanlı deilim nedense yaaaa:)

pelooooo anneler böyle fedakar oluyor kuzum hemen atar çeyzne canını cananı yaaa

Canım açelyayı bende almak istyorm ama rose carnavala işte bu dyeblyorsan alablrsn ben çaglanın yemek takımını ve grey roseyi begenyordum grey rose yok hiçbryerde belki çaglanının yemek takımını yada ona benzeyen çay setini alablrm bernardodan

Çkb ise degstrme imkanın varsa degstrrsn bana gösterdigin çkb çok sade ve güzeldi pelom

Nilooooooo şafagın azaldııııı canımmmmm

Gizomm annemleee bayıldıkk ba-yıl-dık

Bizimmm olsunn bunlaaaaaaaaarrr

pelom bayılıyorum tut beni bebeğim aşık oluyorum eyvah eyvah nidalarıyla salına salına sepetime ekliyimmi eklemiyim pelommmmmmm

annneni öperim ki ben öperim canın annneni senin oda bizden pelom çiçekli çiçekli sevenler derneği kuralım

Sendeeenn kıymetli miii at sepetee gitsinnn gizooomm cok guzeller balım coookkkk

dernek mi olur vakıf mı olur blmıorum gizoommm amaaaa bize finansal destekte lazımm boleee hani anlatabildim miii

kızlarrrr yoldayım ciciler aldım

Linennse ugrayı en büyük boy bej masa örtüsü aldm yanlarndn payları var büyük gelirse kestrlr

Veee englısh home clasigim askı ve peçete aldım güllü dallı oldu yine herseym 6 tane askım oldu dolabımın içi bahar gbi olsun diye düşündüm

Eve gece gitsemde fotoları yüklcm şimdlk yolda deniz otosundaym yagmurlu istanbl günü hiç trafk cekmedn yagmr yemeden arkdsma gdeblmeye çalısyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…