yahu kızlar nnoluuuu sizeeee:)))
kendimi artk çeyiz bakımından unu elemiş asmış gibi hissediorm sayenizdeee:)))
kendimi ilime irfana adadm nolcak bu halm bilmiorm hepinizi özledmmmmmm((
vallla daldık aldıkça alıyoruz aldıkça daha bir hevesleniyoruz biribimizin topikine bakıp eksik gedik ne varsa sepete ekliyoruz nilooommm arada uğra fazla ara verme dinlencelerinde bizlerle takıl kuzucum özledimmmm
çiğdem ben chakarayı satınmı alsam ayyy herbişiyi beğendim ne zaman indirime gircek senin banyo setind çok güzel bide bide charadaki banyo paspasları bir çok soft tan bizlik kiii
ayy chakradan alınacaklar listesi oluşturdum kendime şimdidenvalla canım sonbaharda girer indirime nasılsa acelemizde yok alırız ozamn:) banyo setimi bende çok beğenerek aldım canım 50küsür bişey tutmuştu ozamn hepsi:) onun için indirimi bekle alma bişey şimdi. banyo paspasını bende ordan alcam hatta pijama bile almayı düşünüorum bide bu cicişlerle süslicem banyomu;Eki Görüntüle 417039
bunları görüncede aklıma direk liva geldi ferforje ve çiçek:)Eki Görüntüle 417047
Kızlar bugun Chakra'yı bende inceledim. Bernardo, English Home gibi Chakra da yok tabi çevremde. Yine internet sitesinden takip edeceğim bir marka olacak
Bornozlarına bayıldım havluşlarına bayıldım çiçeklere öldüm bittimBen nie yaşıyorum yaa dedimm Bunları dunya gözüyle görmek vardı
Gizom seninle Bernardo, English Home, Madame Coco çıkarmasının yanısıra bir de Chakra eklendi balım iyi mi
Çok güzeller çokBizim olsun onlar
kızlar çok hoşsunuz yaa:) gizim senle zevklerimiz benziyor beğendiğin resimlerin çoğu benim arşivimde varamma sakın alma şuan yazık günah okadar para verme yarı parasına almak varken:) şimdi pelin sen ve ben bekleriz indirimi artık dört gözle:) pelincim üzülme sen indirim zamanı biz alırız yollarız olmadı sana kuzum
kızlar çok hoşsunuz yaa:) gizim senle zevklerimiz benziyor beğendiğin resimlerin çoğu benim arşivimde varamma sakın alma şuan yazık günah okadar para verme yarı parasına almak varken:) şimdi pelin sen ve ben bekleriz indirimi artık dört gözle:) pelincim üzülme sen indirim zamanı biz alırız yollarız olmadı sana kuzum
buay bernardo çıkartması yapmayı düşünüyorum kızlar bardak takımımı ve bikaç eksiklerimi alcam üçtane çek aldım 31mayıs son:)) 4tane nevresimim var bi 4-5tane daha almayı düşünüyorum englısh homedan ama bu sezon pek beğendiğim bişey olmadı bidahaki ayda onları alırım.bikaç ay sonrada chakra:)
Ahahahah ömürlüksün sen yaa Gizommm
Bermudaaaaaaaaaa huuuhuuuuuuuu
Senn avm avm geziosn ben zuccaciye zuccaciye gizomm komiğimm yaaaKüçük yerde oturmanınnn zararı dicem ben bunaaa://
Geelsinn şu indirimmm hepsi bnm olsun modundayım zaten gözüm döndü gizoooooooooo
Bebegimmm can ve cananı 22 TL ye aldımmm:)) Ama ben netten son baktıgımda gitti gidiyor'daydı sanırım 17.90 TL miydi neee:26: 4-5 TL kargo parası ekle, benim için aynı rakam yanii bekleme sansım da yoktu o yuzdenn aldım gizom ki been bulamıcamm sanıodum ama varmısss. Bencee istanbulda 20e bulursun gizoommmm
nilllll nerdesin sen? dersi değilde 20mayısa az kaldı hazırlıklar tamammı heyecan ne durumda sen onu söle:)))
bunlar benim olsun istiyorum boy boy rengarenk hepsi benim kolsa her cm var imiş bunlardan
Eki Görüntüle 420498 Eki Görüntüle 420499 Eki Görüntüle 420500 Eki Görüntüle 420501 Eki Görüntüle 420502 Eki Görüntüle 420503 Eki Görüntüle 420504
Gizomm annemleee bayıldıkk ba-yıl-dık
Bizimmm olsunn bunlaaaaaaaaarrr
pelom bayılıyorum tut beni bebeğim aşık oluyorum eyvah eyvah nidalarıyla salına salına sepetime ekliyimmi eklemiyim pelommmmmmm
annneni öperim ki ben öperim canın annneni senin oda bizden pelom çiçekli çiçekli sevenler derneği kuralım