- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi MissGamzeli
19 yaşındaydım 20 ye az kaldıı işte seneye marttaa![]()
hmmmm ben senden eğey büyüğüm anlaşılan

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındaydım 20 ye az kaldıı işte seneye marttaa![]()
Hadi hadi o pot kırıldı bi kere toparlayamazsınnvizem vardı o yüzden giremedim pek
![]()
ben de büyüğüm çaktırmakaçlısın?
su verenlerin çok olsun, su gibi aziz ol![]()
hmmmm ben senden eğey büyüğüm anlaşılanben de mart doğumluyum. balık mısın yoksa?
![]()
tamam tamam dün çalışım dedim şu antremanlarla matematik varya ona başladım ama sıkılınca bıraktımsenin derslerde zordur şimdiii
95 doğumluyum![]()
Bende sıkıntıdan öldüm ama zorla çalıştım sende yapabilirsin :) ben hazırlıktayım çok zor değil![]()
iyi gidiyor
çocuklar yazma etkinliği yapıyorlar, onlar yazarken ben de buraya bakıyorumm![]()
selammmm
bende öyle sanıyordum genelde hep evli çocuklu bayanlar var gibi :))
sana göre zor değildir tabi bir de ben bakayımmm öylee fransız kalırım olayaa![]()
Hadi hadi o pot kırıldı bi kere toparlayamazsınnvizem vardı o yüzden giremedim pek
![]()
Eki Görüntüle 1137396 Al bakalım![]()
sen kimsin, ne yaparsınnnyaşını öğrendik de gerisii
sağol kuzummmm![]()
Oh ne güzel çocuk olmak vardı be
Selam canım seninle tanışmadık sanırım biz :26:
Yok kızz benimde ingilizcem 0 dı hiç yoktu yani ama çalışınca oluyo![]()
selamevet tanışmadık galiba :26: tanışdıysak da hatırlamıyorum karıştı bayaa
ya çalışsam olur tabi ama şu ders çalışma isteği bir anda geliyorr sevine sevine oturuyorum dersee 5 dk sürmüyorr arkadaşş kaçıyorr hemennn![]()
Kaçıyosa yakalıcan sendee bi tuttunmu zaten gerisi geliyo![]()
Oh ne güzel çocuk olmak vardı be![]()
Bennn hazırlık bölümündeyim şuan işte izmirde yaşıyorum öyle yanii :) peki ya sen ?![]()
ya çalışsam olur tabi ama şu ders çalışma isteği bir anda geliyorr sevine sevine oturuyorum dersee 5 dk sürmüyorr arkadaşş kaçıyorr hemennn![]()
pazartesi başlıyordum galibaa dersee![]()
sen bi de gel onlara sordersin son 5 dakikasında rastgel 5 kişi kaldırıp kelime soracağım, sözlü olarak, şu an yusuf yusuf durumda hepsiiii
hımmmm ne güzelhazırlıktan sonrası ne pekii :26:
ben ingilizce öğretmeniyimm
ahh öğrenci milleti işteeee![]()
selamevet tanışmadık galiba :26: tanışdıysak da hatırlamıyorum karıştı bayaa
sen bi de gel onlara sordersin son 5 dakikasında rastgel 5 kişi kaldırıp kelime soracağım, sözlü olarak, şu an yusuf yusuf durumda hepsiiii