- 2 Ekim 2013
- 2.065
- 710
- 178
- Konu Sahibi MissGamzeli
19 yaşındaydım 20 ye az kaldıı işte seneye marttaa
hmmmm ben senden eğey büyüğüm anlaşılan ben de mart doğumluyum. balık mısın yoksa?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
19 yaşındaydım 20 ye az kaldıı işte seneye marttaa
Hadi hadi o pot kırıldı bi kere toparlayamazsınn vizem vardı o yüzden giremedim pek
ben de büyüğüm çaktırma kaçlısın?
su verenlerin çok olsun, su gibi aziz ol
hmmmm ben senden eğey büyüğüm anlaşılan ben de mart doğumluyum. balık mısın yoksa?
tamam tamam dün çalışım dedim şu antremanlarla matematik varya ona başladım ama sıkılınca bıraktım senin derslerde zordur şimdiii
95 doğumluyum
Bende sıkıntıdan öldüm ama zorla çalıştım sende yapabilirsin :) ben hazırlıktayım çok zor değil
iyi gidiyor
çocuklar yazma etkinliği yapıyorlar, onlar yazarken ben de buraya bakıyorumm
selammmm
bende öyle sanıyordum genelde hep evli çocuklu bayanlar var gibi :))
Eki Görüntüle 1137396 Al bakalım
sana göre zor değildir tabi bir de ben bakayımmm öylee fransız kalırım olayaa
Hadi hadi o pot kırıldı bi kere toparlayamazsınn vizem vardı o yüzden giremedim pek
Eki Görüntüle 1137396 Al bakalım
sen kimsin, ne yaparsınnn yaşını öğrendik de gerisii
sağol kuzummmm
Oh ne güzel çocuk olmak vardı be
Selam canım seninle tanışmadık sanırım biz :26:
Yok kızz benimde ingilizcem 0 dı hiç yoktu yani ama çalışınca oluyo
selam evet tanışmadık galiba :26: tanışdıysak da hatırlamıyorum karıştı bayaa
ya çalışsam olur tabi ama şu ders çalışma isteği bir anda geliyorr sevine sevine oturuyorum dersee 5 dk sürmüyorr arkadaşş kaçıyorr hemennn
Kaçıyosa yakalıcan sendee bi tuttunmu zaten gerisi geliyo
Oh ne güzel çocuk olmak vardı be
Bennn hazırlık bölümündeyim şuan işte izmirde yaşıyorum öyle yanii :) peki ya sen ?
ya çalışsam olur tabi ama şu ders çalışma isteği bir anda geliyorr sevine sevine oturuyorum dersee 5 dk sürmüyorr arkadaşş kaçıyorr hemennn
pazartesi başlıyordum galibaa dersee
sen bi de gel onlara sor dersin son 5 dakikasında rastgel 5 kişi kaldırıp kelime soracağım, sözlü olarak, şu an yusuf yusuf durumda hepsiiii
hımmmm ne güzel hazırlıktan sonrası ne pekii :26:
ben ingilizce öğretmeniyimm
ahh öğrenci milleti işteeee
selam evet tanışmadık galiba :26: tanışdıysak da hatırlamıyorum karıştı bayaa
sen bi de gel onlara sor dersin son 5 dakikasında rastgel 5 kişi kaldırıp kelime soracağım, sözlü olarak, şu an yusuf yusuf durumda hepsiiii